• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hosbuldum canim :KK200: :KK200:

Iyiyim cok sukur canim buralarda dolanip duruyorum sen nasilsin nasil gidiyor
@Ceydos ile konusurken dun kahveye davet etti beraber spor yapmaya karar verdik sağolsun 😊
Harikasiniz, bizim burada ohal ilan edildi Elifim, takima gelemez oldum, coronadan durumlar epey karisik..
Kizlarla layigiyla ilgilenemiyorum.
Senin ziyaretinde ne guzel olmus... :KK200:

Harikasiniz, bizim burada ohal ilan edildi Elifim, takima gelemez oldum, coronadan durumlar epey karisik..
Kizlarla layigiyla ilgilenemiyorum.
Senin ziyaretinde ne guzel olmus... :KK200:
Corona insallah bir an once etkisini yitirir canim sizin icin cok zordur tahmin edebiliyorum :(
Arada gelirim ziyaretlerine canim aklin kalmasin senin her zaman beni etiketleyebilirler ❤

Corona insallah bir an once etkisini yitirir canim sizin icin cok zordur tahmin edebiliyorum :KK43:
Arada gelirim ziyaretlerine canim aklin kalmasin senin her zaman beni etiketleyebilirler ❤
Sagol canim benim, hep diyorum eksik olma. :KK200:
Her zaman bekleriz, hatta yarin yarisma sonrasi takimca size caya ,ziyarete gelelim, bizede degisiklik olsun :)

Yawrukush Yawrukush @stitch @Ceydos kaptanlarim ben sabah 61.2 kg çıktım ,az sonra ise yuruyerek gideceğim ama yarına yine artı cikacagim belli . Yarın kilo bildirimi yaptiktan sonra liste dışı yarışmak istiyorum , gece çalışmasına adapte olamadım çok şiş hissediyorum , bugün nöbetten gelmememe rağmen daha yeni uyandım . Uykusuzluk , su içmeye vakit olmamasi derken sistim iyice .
Canim olur nasil istersen.
Liste disinda da kilo verirsin ben eminim ama bu gece duzenine adapte etmen gerek kendini.. :KK200:

kızlar bir çılgınlık yaptım kendime S beden mayo aldım. içine girmek zorundayım artık. 1,5 yıldır gözüm ondaydı. hep kendimi içinde hayal ettim ama olmaz diye adım atmamıştım. geçen gece süper bir fırsatla karşıma yeniden çıktı. işaret mi acaba dedim ve hemen aldım. üstelik oramın buramın pörtleme ihtimali çok azaldı. kısacası cesaret ettim işte. şimdi iş S bedene düşmekte.ucundan bile yakalasam olur diyorum.
Eki Görüntüle 2604120
Cok guzelmis mayokini bayildim, bunu hemen bu yaz kullanmalisin :)

Sagol canim benim, hep diyorum eksik olma. :KK200:
Her zaman bekleriz, hatta yarin yarisma sonrasi takimca size caya ,ziyarete gelelim, bizede degisiklik olsun :)
Sagol canim sende eksik olma :KK60:
Olur canim her zaman bekleriz takima bizimde bu hafta takim.olarak enerjimiz dusuk belki ziyaretiniz iyi gelebilir 🤩🤩

Dün ki menüm
Bişey yiyemedim vakitsizlikten :olamaz: oof off...

Kahvaltı
1 dilim ekmek
Zeytin, peynir, çay 🧀

öğle

❌

akşam
Mercimek çorbası🍵
Salata sanırım

aralar
Patates salatası🥔
Çay☕
Hatırlamıyorum havuç yedim mi acaba🤷🏻‍♀️🥕

spor👣
100 adım diyelim

Su💧
13 bardak

Yawrukush Yawrukush
@stitch
@Ceydos

@angelnesss
Afiyet olsun canim benim, nasilsin , bebisimiz nasil?
Doktor kontrolune gittiniz mi?

12.03.2020 Raporu:

14:30 gibi:
Bulgur pilavı
1 yk yoğurtlu pazı
Izgara sebze (az götürmüştüm yarısını yiyebildim)
1 turp

Sıvı:
3 lt su
Yaklaşık 1 lt dukan bira
Zencefil çay
Filtre kahve
Türk kahvesi
Eve gidince filtre kahve :)

Spor:
P90x3 - 30 dk x 10 = 300 puan
Jillian- =200 puan

Toplam: 500 puan

Yawrukush Yawrukush @stitch @Ceydos

@Ceydos ben ağırlıksız yapmaya karar verdim Canım.
Afiyet olsun canim, yine cok guzel birgun olmus :)

Bugün ki menüyü de yazayım

Kahvaltı
3 dilim ekmek (kepek),Zeytin, peynir, çay, bal, tereyağ🧀🥚🍯

öğle
Barbunya

akşama barbunya var

aralar
Patates salatası🥔 birazdan yicem
Çay☕

spor👣
500 adım

Su💧
Şuan 8 deyim

dün de arada patates salatası yemiştim
Yawrukush Yawrukush
@stitch
@Ceydos
@angelnesss
Bugun biraz karbonhidratli olmus ama emziriyorsun, sut olsun kuzuya :)

@plasticwoman cok guzel zayiflamiddin

Tesekkur ederim link icin

Kizlar okadar yogunum ki. Okuyamadim dogru duzgun. Su saat oldu bisey yemedim. En son aksam Manti yedim 🥴

Ama ac da degilim. Yogunlukdan belki de. Ohal ilan edildi ama bizim is yeri devam. Sadece surekli guncellenme, basbakan konusma yapiyor. En kotusu millet marketlerde deli gibi alisveris yapiyor. Halbuki ona hic gerek yok. Sut almaya gitcem ama millet raflari bosaltti kesin :))
Burasida ayni canim, marketler bombos, hicbir sey kalmadi..
Dikkat edin kendinize, gida stogu yapin ihtiyac olcusunde.
Diyetin nasildi bu hafta, sen manti yemezdin canim...

kısırdan olabilir mi acaba? dikkat et oturmamış kilo hemen geri döner.bu yüzden diyetlerde hep koruma süreci var.
dün sen yapmış mıydın? listeye işaret koymamışım.geçmişe baktım orada da göremedim.

aslında felaketten güzel bir sonuç olacak orman yanı yaşamak için ideal.bir dönem bende oramna yanında yaşamıştım ne güzel yıllardı. kapımı açar yoncalarla karşılaşırdım.bol bol mangal yapın o zaman sorun kalmaz.dönüştede düşük kalorili olan seçeneği tercih et derim ben.
Dun yaptim canim jillian.
Artik salona da gidemiyorum o yuzden duzenli evde hic degilse hergun killian yapayim.
Bizim yasadigimiz sehrin giris cikislarinin kapanmasi soz konusu. Bakalim bi durum ne olacak. Kapanma ihtimali olursa gitmek istemem. Esimi burda yalniz birakip, anca beraber kanca beraber ;)

Ben atmadım da evdekiler atmış sanırım ama bi bakacağım akşam iyice. İade edince de karta para gönderecekler bilmem ne onu takip et o da yorucu geliyor şu an ay bilemedim ne yapayım.

Aynen öyle Canım saklanıyor çünkü ama 1 kişi de var dendi millet kafayı yedi hiçbir şey kalmadı.

Evet canım bende yaptım hatta puanı fazla yazmışım düzelttin :)

Evet canım tedbir almak lazım, burada da öyle olurda söylemiyorlar
O degil de ekonomiyi cok fena vuracak, hatta vurdu bile borsa yerlerde. Kucuk isletmeler de ifas basladi bile. Buyuk isyerlerinde ise alim Eylule kadar durduruldu. Isten cikartma da baslar yakinda. Bence 2008 krizine benzer olacak.

Nöbete gidecem canım , bir saate çıkacağım .sabah 61.2 kg çıktım gittikce alıyorum . Listeden cikacam artık yarın . Liste dışı devam edeceğim :KK43:
off ya kotu olmus cnaim. Aynisini ben de dusunuyorum. Hele simdi burda OHAL ilan edildi, dikkat etmem daha da zor olacak. cumadan beri cok dikkat etmeme ragmen bu sabah yine hiic vermemistim bakalim yarin sabaha ne olur

Back
X