• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

üstelik california eyaleti ılıman iklim olmasına rağmen bu şekilde bilgi verildiyse +20 derece söylentileri fason o zaman
Yani sicak hava bir nebze virusu engeller ama cozum bulunana kadar Boyle yasayacak gibiyiz canim..
Tabi simdiki Kadar etkisi kalmaz habercilik yonunden o ayri..

İyi akşamlar😀
08:00 1 adet yumurta,çörek otlu lot peyniri,zeytin,bol yeşillikli salata😀
13:00 1 kase yayla çorbası,1 tabak tavuk sote,1 minik kase havuçlu yoğurtlu salata
18:30 1 kase mercimek çorbası,patlıcan,biber,domates kavrularak annem tarafından yemek haline getirilmiş nefisti😍yanında yoğurt ve salata

3,5 litre su içildi (aslında su tüketimim 4-5 ltyi geçiyor genellikle)
5345 adım = 267 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk

İyi akşamlar😀
08:00 1 adet yumurta,çörek otlu lot peyniri,zeytin,bol yeşillikli salata😀
13:00 1 kase yayla çorbası,1 tabak tavuk sote,1 minik kase havuçlu yoğurtlu salata
18:30 1 kase mercimek çorbası,patlıcan,biber,domates kavrularak annem tarafından yemek haline getirilmiş nefisti😍yanında yoğurt ve salata

3,5 litre su içildi (aslında su tüketimim 4-5 ltyi geçiyor genellikle)
5345 adım = 267 puan

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS milkk milkk
son gün için biraz yoğun olmuş .anneciğinin ellerine sağlık.canım çekmedi desem yalan olur.
su tüketimini görünce dün gece nasıl içtiysem fark etmeden sabah saat 10 da hızla kalkıp lavaboya zor yetiştim. abartmamam lazım sen nasıl dayanıyorsun .

İyi iyi aksamlar
Sabah sade kahve
Sonra yesil cay
Kahvalti
1 yumurta yagda 5 zeytin suzme peynir domates marul
Ara 1 bardak sut
Ogle hamsi kusu bol yesil salata
Ara cay
Az cigdem az misir
Aksam 1 kepce nohut az roka biraz hamzi tava
Sonra biraz yogurt icine 1 kibrit kutusu kadar misir ekmegi
Su 3.5 oldu devam
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

Iyi aksamlar
Sabah
Süt +yulaf
Akşam
2 kase tavuklu şehriye çorba Az turşu
Şu
2 litre
Spor
3811 adim ( fatura ödemelerin vardi)
Lesie 3 mil
200 ip atlama
50 mekik
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
spor puanını hesaplayıp verir misin ? leslie 3 mil kaç dakika bilmediğim için hesaplayamıyorum.

İyi iyi aksamlar
Sabah sade kahve
Sonra yesil cay
Kahvalti
1 yumurta yagda 5 zeytin suzme peynir domates marul
Ara 1 bardak sut
Ogle hamsi kusu bol yesil salata
Ara cay
Az cigdem az misir
Aksam 1 kepce nohut az roka biraz hamzi tava
Sonra biraz yogurt icine 1 kibrit kutusu kadar misir ekmegi
Su 3.5 oldu devam
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch
CEYDOS CEYDOS menum nasil bak bakalim yorumunu bekliyorum canim
hamsi olurda güzel olmaz mı? ya ben hala balık diye krizdeyim. yiyemedim. sen karadeniz kokuyorsun. mısır ekmekleri hamsi. kökende mi var?

uzaktan eğitim nasıl olacak ki ? alt yapı mı kurmuşlar önceden en fazla ebadan olur. o da nasıl yetecek.of ya sınav senesi çorba oldu eğitim gerildim.
Evet sadece eba yontemi olur.
Cok verimli olacagini sanmam.
Normalde 2 hafta sonra sinavlar baslayacakti.
Yani magduriyet herkeste olacagi ici sorun olmaz.
Ama lgs ve yks ye hazirlanan ogrenciler ara vermeden hazirlanmali.

Evet sadece eba yontemi olur.
Cok verimli olacagini sanmam.
Normalde 2 hafta sonra sinavlar baslayacakti.
Yani magduriyet herkeste olacagi ici sorun olmaz.
Ama lgs ve yks ye hazirlanan ogrenciler ara vermeden hazirlanmali.
endişem lgs zaten. dersane ne olacak bakalım tatile girecek mi ? normalde ara tatillerde tatile girmeyeceklerdi.

son gün için biraz yoğun olmuş .anneciğinin ellerine sağlık.canım çekmedi desem yalan olur.
su tüketimini görünce dün gece nasıl içtiysem fark etmeden sabah saat 10 da hızla kalkıp lavaboya zor yetiştim. abartmamam lazım sen nasıl dayanıyorsun .
Ben aslında su içmek için kendimi zorlamıyorum gerçekten susuyorum.sbh yediğim o yumurta öğlene kdr 2 litre su içiyor.dışarıdada bi şi yerken sadece su içiyorum yanında.akşam çay su sonra yatağa yatınca uyumadan önce 2 kez sonra gece en az 1 kez wcye gidiyorum.tabi ki gün içindeki wcleri saymadım😀😀

Back
X