• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yarın güzel bi eksi göreceğim sanırım çok mutlu oldum :) o kadar yedim içtim vermem diyordum ama gitmiş :)) dans edesim var :)) turşu yapmıştım açtım şimdi güzel olmuş yarın akşam olsa da turşu yesem :)
hadi inşallah biliyordum geçici olduğunu..yarın sen turşu ben süt yani ben inşallah kilo sınırım var biliyorsun yiyelim ve içelim.500 gr garantide ama üstü var mı bilmiyorum.göbeğim verdin diyor. baskül aynı fikirde olacak mı bakalım.

hadi inşallah biliyordum geçici olduğunu..yarın sen turşu ben süt yani ben inşallah kilo sınırım var biliyorsun yiyelim ve içelim.500 gr garantide ama üstü var mı bilmiyorum.göbeğim verdin diyor. baskül aynı fikirde olacak mı bakalım.

Olur bence Canım sen birde dinlenip tartışıyorsun, kalkınca biraz Leslie yap aç karnına çıkar eksi bence. Turşu diğer günlerde yerim ya :)))) çok tuzlu değil kontrollü attım hızlı yiyelim dedim erimesin diye. Çok su içiyorum Zaten ödem olmaz herhalde :) yarın akşama kadar dayanmam lazım.

Olur bence Canım sen birde dinlenip tartışıyorsun, kalkınca biraz Leslie yap aç karnına çıkar eksi bence. Turşu diğer günlerde yerim ya :)))) çok tuzlu değil kontrollü attım hızlı yiyelim dedim erimesin diye. Çok su içiyorum Zaten ödem olmaz herhalde :) yarın akşama kadar dayanmam lazım.
bende sıvıları diziyorum yanıma,su ödem çayı kahve elim hangisine giderse alıyorum bir yudum.

Sevgili kaptanim zor bir hafta geçirdim bir türlü motive olamadım . yarın artı görürsem tartıda nasil yapalim iznemi ayrılsam bana bi akıl verin gruba da zarar vermek istemiyorum
Kafam çok karışık eğer ki ayrılırsam da ipin ucu kaçar mı bundan da korkuyorum
Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
artı getireceğini düşünme bile en büyük hata olur. yapma bana böyle şeyler üzülüyorum sonra.senki ne kilolar vermişsin şimdi pes mi edeceksin.

Valla itirafçı oldum :)

Geçmiş olsun Canım umarım sizde sorun çıkmaz Türkiye’de o aşamaya doğru gidiyor. Bende salon üyeliğimi dondurdum, oğlanı okuldan aldım.

Kesinlikle Canım mucize

Ay çok iyi olur :)

Teşekkürler canım

En iyisini yapıyorsun Canım bende olsam aynısını yapardım zaten Türkiye’de güvenli değil her yer aynı sadece biz rahatız halk olarak yarın bi bakan çıkıp bakın bu coronalı su içtim bi şey olmuyor dese Şaşırmam

Tüm dünya aynı durumda borsa ile ilgileniyorum diplerde ama yapacak bi şey yok şu an dünya olarak aynı gemideyiz herkes birbirine destek olmalı.

Olabilir aslında Canım denemiş olursun
Haklisin canim. Ne itirafcisi oldun? Merak ettim canim??

12.00: çorba,yogurt,ispanak
15.30; 4 catal yaş pasta:(
19.00: firinda karnabahar

Gun icinde ;1.5 lt su,1 neskafe,2 Turk kahvesi,2 cay

300 merdiven 90 puan
25 dk yuruyus 100 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 1075 puan

Tavsiye ederim,iyiydi.
Firinda karnabahar;karnabahar,az kiyma,yogurt,baharat,sogan,azicik un,yumurta,lor,kabartma tozu.

Bu hafta kilo verecegimi sanmiyorum.
Cunku hem bir iki kez agir yedim.
Hem de regl olamadim ama agrisi var.

artı getireceğini düşünme bile en büyük hata olur. yapma bana böyle şeyler üzülüyorum sonra.senki ne kilolar vermişsin şimdi pes mi edeceksin.
O kadar umutsuzum ki.
Bugün kendime gelmiştim sporumu bile yaptım ne oldu bilmiyorum
Ilaclar. çocukların hastalığı regli derken çöktüm resmen

Evet kolonya, el temizleme jeli, sabun, deterjan eve stoklayin gulum..
Cok hizli bir sekilde panik oluyor herkes ve tukeniyor bu urunler, biz burada bizzat yasadik.
Ben kara borsadan, pur aloe vera jeli ile, 1 kilo alkol alip, kendim yaptim el temizleme jelimi, her yerde tukenmis...
Bende daha stoklama yok yarın alsam iyi olacak karaborsaya düşmeden daha fazla

12.00: çorba,yogurt,ispanak
15.30; 4 catal yaş pasta:KK43:
19.00: firinda karnabahar

Gun icinde ;1.5 lt su,1 neskafe,2 Turk kahvesi,2 cay

300 merdiven 90 puan
25 dk yuruyus 100 puan
50 mekik 150 puan
50 squat 150 puan
100 heel touches 300 puan
15 dk leslie 105 puan
60 Popo 180 puan
Toplam: 1075 puan

Tavsiye ederim,iyiydi.
Firinda karnabahar;karnabahar,az kiyma,yogurt,baharat,sogan,azicik un,yumurta,lor,kabartma tozu.

Bu hafta kilo verecegimi sanmiyorum.
Cunku hem bir iki kez agir yedim.
Hem de regl olamadim ama agrisi var.
nedir bu umutsuzluk herkeste.neden veremeyeceğiz diye düşünüyorsunuz. lütfen odaklanın vereceğiniz kiloya her hafta gerçekten o kadar vereceksiniz.

12 mart 2020 bugün neler yedim?
galiba en yoğun günlerimen biriydi sabah 10 da kalkınca dengem şaştı.

sabah : activia yoğurt
öğle : 2 haşlanmış yumurta + peynir
ara : avtivia smoothie
akşam : 5 adet köfte (102 gr) + bademli çikolata hımmmm kızdım kendime
su : 2,5 lt
spor : 200 jumping ceydoş : 600 puan

nedir bu umutsuzluk herkeste.neden veremeyeceğiz diye düşünüyorsunuz. lütfen odaklanın vereceğiniz kiloya her hafta gerçekten o kadar vereceksiniz.
Umitsuzluk degil de şişim canim.
Bir de ben ozelestirimi yaptim bugun.
Ilk 2.5 hafta ekstra hic bir sey yemedim ama bu hafta yok yemegi agir kacir,yok iki patates ekle,bugun de pastaya yok demedim.
Iki uc kilo verdim diye hemen havalandim☺
Yarindan itibaren eski halime donecegim.
Soganli keto icinde malzeme aldim ama yapmamaliyim su an.
Bu kadar kalorili beslenmemeliyim diye dusunuyorum.
Emeksiz yemek olmaz,ben de ince olmak istiyorsam biraz zorlanmaliyim.
He fena degildim bu hafta ama eski haftalar gibi degildim.

Back
X