Aaaa ben bunu görmemiştim , çok teşekkür ederim canım :) bu gece sadece peynir zeytin ekmek yedim ,hafif tuttum . Dediğin gibi bir şekilde yola koyacagim bu işi . Liste dışı yarisarakta veririm sorun değil , takım kötü etkilenmesin istiyorum .
Kocan yaşadı

güzel toparlanmissin canım . Jillian i da yapması zor ama sonucu güzelmiş gerçekten .
Eve gidince tartilacağim canım , dün öğleden beri uyumadım hiç çok sisim sanırım.arti çıkacağım . Su icmeyede vakit bulamadım pek . Adapte olacağım geceye ,maydanozlu limonlu su felan getireceğim ise bundan sonra . Bir şekilde düzene oturacak . Gözlerimin altı simsiyah oldu uykusuzluktan , tipim kaydı , bu cirkinlikle hep bekar kalacagim artık

şaka bir yana inşaallah sabit bari cikarimda takımı kötü etkilemem , sana da söz vermiştim tutamadım hiç yüzüm yok valla . Çok mahcubum .
burdada ona benzerbir şey oldu , okular felan tatil oldu . Çoğu memura da tatil oldu sanırım .ben sağlık calisaniyim , sağlık çalışanlarının da bütün izinleri iptal oldu diger memurların aksine . Allah yardımcımız olsun .inşaallah sabah güzel bir eksi çıkarsın canım ,mezun olacağım.demistin sanırım bu ayın sonunda :)