bu şekilde devam edersen haftaya uçundan görmen çok muhtemel hadi daha fazla su daha az karbonhidrat bu iş olacakMerhaba kızlar
Geçen hafta 83
Bu hafta 82.1
Fark -900gr
70lere azkaldı çok mutluyum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu şekilde devam edersen haftaya uçundan görmen çok muhtemel hadi daha fazla su daha az karbonhidrat bu iş olacakMerhaba kızlar
Geçen hafta 83
Bu hafta 82.1
Fark -900gr
Bugün bimde tartı vardı kalmamış senin ki gibi vücut analizliydiGeçen hafta : 67,5
Bu hafta : 66,8
Fark : 700 gr
Yüzde : %1
Eki Görüntüle 2604420 Eki Görüntüle 2604421 Eki Görüntüle 2604422
metabolizma yaşım 42 ye düştü. ilk başladığım gün 53 yaşında görünüyordum.
Evet az kalmış tebriklerMerhaba kızlar
Geçen hafta 83
Bu hafta 82.1
Fark -900gr
sabahın köründe gittim ben ilk sıradaydım.bileklik aldım eşime ve kendime.kapıdaki ilk bekçi bendimBugün bimde tartı vardı kalmamış senin ki gibi vücut analizliydi

izne çıkarsan kilo alırsın. burası kontrol ediyor bizi.bu hafta daha dikkatli olursun daha düşük kalorili beslenirsinSelam kizlar bugunku kilom: 68.15
gecen hafta\; 67.65
fark\; 500gr
yuzde\; 0,73
Yawrukush izne cikmak istiyorum canim.
Geçen hafta : 67,5
Bu hafta : 66,8
Fark : 700 gr
Yüzde : %1
Eki Görüntüle 2604420 Eki Görüntüle 2604421 Eki Görüntüle 2604422
metabolizma yaşım 42 ye düştü. ilk başladığım gün 53 yaşında görünüyordum.
Merhaba kızlar
Geçen hafta 83
Bu hafta 82.1
Fark -900gr
Selam kizlar bugunku kilom: 68.15
gecen hafta\; 67.65
fark\; 500gr
yuzde\; 0,73
Yawrukush izne cikmak istiyorum canim.
ben kalmak isterim canim ama iki haftadir yine aliyorum,izne çıkarsan kilo alırsın. burası kontrol ediyor bizi.bu hafta daha dikkatli olursun daha düşük kalorili beslenirsin
masallah canim ne diyeyim. Benim vucut sinyal verince yiyorum hemen. \ama insulinim yine cok yuksek. Tam duzene giriyordum be sefer de su virus yuzunden heryer kapandi, ise bile gitmeyecegim 2 haftaÇok açımmmmm ağlayacağım :))) akşam olsa da yemek yesemhep bu saatte yiyorum ya vücüt sinyal veriyor :) yemek ye diye ama akşam misafirlerim ile yiyeceğim.
vermedim canim 500gr almsimSüpersin Canım S beden mayonun ayak sesleri bunlar :)
Ay çok güzel darısı başıma :)
Canım gayet iyi üzgün emoji görünce bir daha okudum ama vermişsin işte neden üzülüp hemen gardını düşürüyorsunizne ayrılma Canım lütfen o kadar emek verdin hepsi heba olacak. İdealine yaklaştıkça böyle olur. Yediklerinin miktarlarını düşür, fazla Leslie yap Emin’im haftaya daha iyi olacak.
masallah canim ne diyeyim. Benim vucut sinyal verince yiyorum hemen. \ama insulinim yine cok yuksek. Tam duzene giriyordum be sefer de su virus yuzunden heryer kapandi, ise bile gitmeyecegim 2 haftaduzenim alt ust oldu. Ama jilliana hergun devam. en azindan onu yapayim bari
Canım ödemdir o streste yaptın oda etkiler daha çok üzme kendinivermedim canim 500gr almsim
2 gundur duzenim bozuldu hemen aldim.
bu kilo alımının altında sürpriz bişey olmasın veremiyorsunda.hani bir test falan yapsanben kalmak isterim canim ama iki haftadir yine aliyorum,takimin benim yuzumden ceza almasini istemem. \yoksa izne cikmasi hiic istemem dogrusu
bugundne itibaren evdeyim de enaz 2 kere spor yapacagim 1 sabah 1 aksam. biri kesin jillian olacak digeri de leslie olur, zumba filan olur. hatta belki acik havada kosar, yururum biraz. \dedigin gibi evde olmsnn avantajini kullanacagim canimEvde olmanın avantajını kullan Canım üzülme lütfen başarırsın Emin’im
Canım ödemdir o streste yaptın oda etkiler daha çok üzme kendini
insulin var canim, cok yuksekbu kilo alımının altında sürpriz bişey olmasın veremiyorsunda.hani bir test falan yapsan
benim moralde yerlerde şimdi haber aldım spor salonum kapanmış belirsiz bir tarihe kadar.yönetim hazirandan beri kapatmaya çalışıyordu nihayet öyle olmadı böyle kapattılar.insulin var canim, cok yuksek
burd acik olan kaldi mi emin degilimbenim moralde yerlerde şimdi haber aldım spor salonum kapanmış belirsiz bir tarihe kadar.yönetim hazirandan beri kapatmaya çalışıyordu nihayet öyle olmadı böyle kapattılar.
5 kişi kullanıyoruz zaten onun dışında açılmıyor salon.temizlikte bizde başkası girsin istemiyoruz çünkü .hiç olmadı bu .burd acik olan kaldi mi emin degilimcok kotu yaaa
butun duzeni alt ust oluyor insanin.
kotu olmus canim.5 kişi kullanıyoruz zaten onun dışında açılmıyor salon.temizlikte bizde başkası girsin istemiyoruz çünkü .hiç olmadı bu .