• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Ben organize olamiyorum, 2 kucuk cocuk, bitmeyen ev isleri, buyuk oglumun tum gun suren uzaktan egitimi ve cileye donusen odevleri, ilgi bekleyen es, gece yarisina kadar bir seylerle ugrasan ben..
Sizlerde daha cok vakit gecirmek istiyorum ama olmuyor..
Ramazanda geldi , hosgeldi, onunda heyecani, hazirliklari var..
Dunde siteye giremedim, her geldigimde sayfa yuklenmedi..
Cok dert yandim sizlerde neler var neler yok?
Allah yardımcın olsun özgecim , eşin yardımcı olmuyor mu ? üzüldüm bu kadar yoğun olmana . şu virüs olayı bitsede biraz rahatlasa herkes.

Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
Ben organize olamiyorum, 2 kucuk cocuk, bitmeyen ev isleri, buyuk oglumun tum gun suren uzaktan egitimi ve cileye donusen odevleri, ilgi bekleyen es, gece yarisina kadar bir seylerle ugrasan ben..
Sizlerde daha cok vakit gecirmek istiyorum ama olmuyor..
Ramazanda geldi , hosgeldi, onunda heyecani, hazirliklari var..
Dunde siteye giremedim, her geldigimde sayfa yuklenmedi..
Cok dert yandim sizlerde neler var neler yok?
Ahh canim ah ilgi bekleyen esten bende muzdaribim
Ben bu bas agrisindan delirecegim.
Surekli uyumak istiyorum
Doktoru aradim dønmesini bekliyorum

Bugun spor planim coktu.
Ayrica crossfit aciliyor diye guzel bir haber aldim
Ama bu agri ile ne kadar spor yaparim bilmiyorum
Yazma ile basini bagla daha gecmezse de masaj yapmayi dene

günaydın güzel takımım :spor: sabah 1 dilim ekmek yedim . ekmek olayını tartı gününden dolayı kapattım bugün . yarın 57 yi ucundan görürmüyüm acaba , sabah 59.1 çıktım aç karnına şaka gibi ,oyy nerelere gidem . bugün yeşillik ve proteine yükleneceğim. lesli ve pilates yapacağım . 57bana uzaktan ceeeee dedi ve avuçlarımdan kaydı :skandal:
GÜNAYDIN arkadaşım 😂
O 57 buraya gelecek baska yolu yok

düşe kalka ilerleyeceğiz canım , ben 70 kiloyla başladım hatta 71 , şuan 59 um . iki hafta önce 57 yi gördüm . bazen bozdum bazen çok sıkı yaptım ama hiç bırakmadım bazen bozsam da hep kaldığım yerden yine devam ettim . kısa duraklamalar illaki oluyor , pes etmemek önemli. insanız sonuçta psikolojimizin bozulduğu dönemler, çok mutlu olduğumuz dönemler kaçamaklar illaki oluyor .
Yüzde yüz katılıyorum.
Sen sahane kilo vermissin canim, neler neler atlattin sen güçlüsün bnu da yaparsin. Benden sana bu kalpler💜💚💓💖💕💗💝💟

Eveeet kizlar dünkü yumurtali günüm de başarılı gecti hamd olsun. 💪💪
Bugün taylan kümeli kürümde son günüm.😝
Yesilcay ve süt 2 saat aralikla icilecek. 😯
Bugünü De atlatinca normal yemek yiyeceğim abartmadan tabiki. 😛
Kac kilo verdiğimi yarin paylasirim.
3 kilo verilir diyor bakalim 😘kissssmmmmmeeetttttt 😂😂

İyi günler kızlaar Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun 🥰 dün ağrıdan yazamadım şimdi aklıma geldi dünkü menüm:
Sabah

2 yumurta
Yarım domat
5 zeytin
Az peynir
Yeşil çay
Öğle

1 kase sütlü müsli

Akşam
1 balık
Salata
Ara
1 hurma
1 lt su içtim spor yapamadım
Senin de bayramin kutlu olsun canim. Gecmis olsun.
Menün cok cok güzel. Ekmek hic yememissin, basit kh yok.
Sadece su miktari az, demistin galiba icemiyorum diye. İnsallah artar.
Spor ben de yapamıyorum kür yapicam diye cabalanirken spora dermanim kalmadi.

Hadi bakalim guzel haberler bekliyoruz

Maalesef bugun asiri yemek yedim sabah kahvaltimi yaptim oglen yemek yemeye firsat bulamadim daha dogrusu ne yiyecegimi bilemedim aksam da pilavi fazla kacirdim arti ekmekte cezam kesilsin
ceza yok canım
Bugun neler yedim
Sabah 4 kasik menemen
5 6 k dilim peynir
Not annemgildeydim
Oglen
Yarim bardak misir gevregi
Aksam
1 porsiyon etli patlican turlu
7 8 kasik pirinc pilavi
Ceyrek ince ekmek
Su 14 bardak
Spor 50 merdiven in cik 100×3=300
Yorgan ildik ev temizligi 4×60=240×3=720
10000 adim 500
Toplam 1520
@AppLesma CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
korkuttun beni ama çok kötü değil ancak daha iyi olabilirdi

Slm kızlar dün girip menüyü yazamadım.. hem geceden uykusuzluğum hemde 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve ramazandan dolayı alışveriş telaşı dün pertim çıktı.. şükür gece Hüma Bilge iyiydi ve annesi biraz uyudu :super: gece 3 saat kesintisiz uyuyabiliyorsam harika benim için 😂 ne hallere geldik neyse menüme geçeyim

22.04.2020

Sabah (13:00)

2 yumurtayla sebzeli yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tk bal

Ara (15:30)

3 yk ev yoğurdu
1 elma

Akşam (19:30)

2 kase tarhana çorbası
1 yt Sebzeli et haşlama
2 yk pilav

Su 3,5 lt

Spor yok hiç vaktim olmadı malesef 😔

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

😂😂😂
Kiz o da bisey mi benim 8 dilim ekmek hakkim vardi.
vay be gerçekten diyetisyen abartmış. 8 dilim ye sonra koş mu dedi ki
sabah: 9:00 1 dilim t.b. ekmegi, 1kasik tereyagi, 1 h.y.
oglen: 2 kiymali lahana sarma, 2 kasik mantar, salatalik.
ara: 1 dilim elma.
su: 2 litir
spor: 2 dk plank (canim cikti 2 dk ya milet 5 daka nasil yapiyor? bence bu egzersiz icin 10 puan cok az.)- 20 puan
2700 ip a.-5400 puan
5000adim - 250 puan.
3saat ev isi- 540 puan
100 suguat- 300 puan
100 mekik- 300 puan
zumba 13 dk - 91 puan
50 dizleri karnina cekerek kosma hareketi-150 puan
TOPLA- 7051 puan

CEYDOS CEYDOS B Beklenen2 Yawrukush Yawrukush
ama ben küstüm yetişemem bu spor puanlarına. hepsi harika canım bu hafta muhteşem bir eksi bekliyorum senden
İyi akşamlar bugünkü menüm

Sabah 11.30: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, pekmezi yumurta

Ara: Elma

Akşam 18.00: bir şiş ciğer, çok az lavaş ekmek, salata

Ara :2 hurma

Su: 1,5 litre
Spor: 30 dakika leslie, 60+40 dakika pilates (130*7) =910 puan
çok güzel canım harikasın eleştirecek bişey bulamadım.
Herkese merhaba, kimsecikler yok burda. Bugun 40 gün sonra ilk defa yan komşuya gittim bir haftadır çocuklar görüşsün bari demiştik kafayı yemek üzereydik çocukluğumda oynamadığım kadar oyun oynadım ama yetmiyor arkadaş istiyor biz de görüştük sonunda. Gidince de birseyler yedim orda 😥 cezama razıyım ☹
Sabah bir yumurta, bir dilim peynir, beş zeytin, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
Öğle bir dilim bisküvili pasta, bir mini kurabiye, iki bardak çay
Akşam yarım kase şehriye çorba, üç kaşık yoğurt
Su 2 litre
Spor 100 zıp= ceza
100 bacak hareketi =300
100 flutter kicks=300
100 donkey kicks=300
200 bisiklet hareketi=600
1. 5 saat ev işi=270
Toplam=1770
fayfeyfiy fayfeyfiy CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
spor harika. fayfeyfiy fayfeyfiy koş kalan sende

Hayırlı akşamlar hanımlar
Sabah bi dilim Peynir bir dilim ekmek iki yumurta yedi zeytin bir tatlı kaşığı balL
Ara bir Türk kahvesi bir Kare bitter
Akşam 60 gr tavuk göğsü üç kaşık pilav
Çilek muz
45 dk Leslie 315
3 saat ev işi 540 toplam 855
3.5litre su
Bi kupa yeşil çay
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_
çok güzel olmuş canım hepsi harika
Bugünkü menüm sabah
1 dilim ekmek sucuklu yumurta
Ara 1 tane yulafli bisküvi
Öğle 1 köfte
Akşam 4 5 lahana sarması
Şu 1.5 lt
Spor
2000 adım 100 puan
1 saat ev isi 180 puan
30 dk leslie 210 puan
Toplam 490
su oranın çok az arttırmalısın.
Spordan sayılıyor mu bilmiyorum ama 3 saatte mantı yaptık kaynanamla oruç için CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
yemek yapmakta ev işi cnım o yüzden puana dahil
Iyi geceler hanimlar nasılsınız ben hiç iyi değilim eşimin iş yerinde birimin birinde korona çıktı ne olacağı kimlere.bulastirdigi bilinmiyor herşey pazartesi belli olacak
Bu moral bozukluğuyla keyfim kaçık aileden kimselere bişey demedik çocuklarında haberi yok
çok üzücü canım. yinede eşin kendini evde karantinaya almalı. sana çocuklara yaklaşmasın.
Bugün diyet felan kalmadı canim cok tatlı çekti ne bulduysam yedim özür dilerim eğer gruba zarar vereceksem kaptanlarım bir hafta izne ayrılmak istiyorum oruçla kendimi toparlarım biraz . Sonra yine devam etmek isterim Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Bi kaç gün önce içimden hiç bırakmayın devam edeyim hatta 60 a kadar iniyim diyordum herşey altüst oldu 😭
yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra izne ayrılabiliryorsun ben şimdi kaptanımıza hatırlatma mesajıda yazacağım ama sen kesin kararlı mısın? ona göre haber verelim. bir günlük tatlıdan bişey olmaz.
Salı menü
Sabah
1 has yum 1.5 dilim tb ekmeği domates yeşil soğan 3 zeytin
Ara
1 şekersiz t. Kahvesi
Akşam
1 kase yeşil mercimek çorba
Cayın yanına 3 büsküvi
Bugün
Sabah
2 yum tereyağında omlet
Yeşil soğan domates 2 zeytin
Akşam
2 domates dolması bulgurlu pirinçli
Tatlı (2 kase)sütlü çilekli
😭😭
Su
2 litre
Spor hiç yapamadım elim kolum kalkmıyor
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne
izne ayrılacak dahi olsan sistem aynı işliyor o yüzden eşine yönlendiriyorum seni Birgaripanne Birgaripanne ceza vkti tatlı çooook yenmiş

200 zıp ceza :KK43:
Ama yine de aşırı kötü değil canım

Benim menüm
Gece
1 kayısı + kiraz sapı + yeşil çay + zencefil çayı

Sabah
2 kayısı suda beklemiş halde
Ekmek kızartması bir kaç ki üç dört dilim:KK43:
1tk yağ bal kaymak

Türk kahvesi
Kabak küçük bir dilim

Akşam
Balık ve salata

Sonra bir canga:KK43: Çok mutsuzum diye yedim daha da mutsuz oldum ay hiç özlememişim çok ilginç

Spor
45 dk Leslie

Cezamı bekliyorum

Aaaa ben diğer cezamı yapmadım 200 zıp hemen yapıyorum

Bir önceki günüm çok kötüydü direkt ona da ceza alım ben
:KK43:
Kusura bakmayın :KK43:

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
muğlak rakamlar var iki üç dört dilim. hemen ceza erciyes111 erciyes111
Ah benim iyi gidiyor, derslere ağırlık verdim 2 gündür burayı boşladım biraz. Yemeklerim iyi ama gece ders çalıştığım için yemek düzenim biraz bozuldu. Burada menümü yazdıktan sonra gece 1 gibi sütlü kahve içiyorum 250 ml lik. Şu an saat 4.55 yakıyorumdur umarım :KK43:
Saat 12.30 : 2 göz yumurta
Saat 14.00 : sütlü kahve (150 ml ) + 7 çiğ fındık
Saat 18.30 : 1 tahta kaşık kuru fasulye+ yeşillikli salata + 1 kase ev yapımı yoğurt
Saat 21.00 : 1 avuç çekirdek
Gece 1.00 : sütlü kahve 150 ml + 7-8 çiğ fındık
1.5 lt su
suyunu arttırsan ne kadar güzel olacak.
ayyy inşaallah yüzümüz güler , bugün bende leslie felan yapacağım , yarın 57 yi görmezsen kendimi pencereden atacağım artık. :sinirli:

ayy inşaallah korkar bizden :KK70:

tamam canım çok sağ ol :)

tamam özgecim :)

ayyy benim aslında 7 dilimdide CEYDOS CEYDOS un kalbine iner diye demedim :KK70:diyetisyen listemi atmıştım buraya bir ara özge bilir Yawrukush Yawrukush ama 7 dilimle çok yavaş verince 4 e indirmiştim en son . 4 dilimle yine hızlanmıştı . 4 dilimi geçince yavaşlıyor, 4 e kadar sorun yok . bu günlerde çok poaça ,tulumba yedim onların etkisiyle 57 elimden kaçtı . bakalım yarın kaç çıkacağım .
sen bize lazımsın sakın atma. biz bekelriz 57 olmasını acelemiz yok.
7 dilim gerçekten yüreğime iner. genelde karbonhidrat sınırını kontrol edemeyecek kişilere veriyor diyetisyenler o seviyeyi ve çok yüksek kilolulara. üstelik şu ücretsiz diyetisyenlerden ise gittikleriniz çokta etki etmiyor verdikleri söylemeliyim. çünkü herkese aynı listeyi veriyorlar. çevremde gidenler oldu sonuç aynı. ve atlanan bir detayda hep yediklerinizdeki karbonhidrat ile ekmekte ki karbonhidrat, zaten diğer besinlerden de alıyorsunuz bunu ama onlar hiç hesaba katılmıyor.yanlış mı düşünüyorum.
günaydın güzel takımım :spor: sabah 1 dilim ekmek yedim . ekmek olayını tartı gününden dolayı kapattım bugün . yarın 57 yi ucundan görürmüyüm acaba , sabah 59.1 çıktım aç karnına şaka gibi ,oyy nerelere gidem . bugün yeşillik ve proteine yükleneceğim. lesli ve pilates yapacağım . 57bana uzaktan ceeeee dedi ve avuçlarımdan kaydı :skandal:
neden ekmeği kapattın kilomu yapıyor yoksa :KK70:
düşe kalka ilerleyeceğiz canım , ben 70 kiloyla başladım hatta 71 , şuan 59 um . iki hafta önce 57 yi gördüm . bazen bozdum bazen çok sıkı yaptım ama hiç bırakmadım bazen bozsam da hep kaldığım yerden yine devam ettim . kısa duraklamalar illaki oluyor , pes etmemek önemli. insanız sonuçta psikolojimizin bozulduğu dönemler, çok mutlu olduğumuz dönemler kaçamaklar illaki oluyor .
çok güzel kilo vermişsin azda bişye kaldı biraz asılsan sonuçlanacak.
gel kaç kilo olursan gel demene öldüm kız :KK70: :KK70: :KK70:
gülmek bize yakışıyor ne diyeyim .
Ben bu bas agrisindan delirecegim.
Surekli uyumak istiyorum
Doktoru aradim dønmesini bekliyorum

Bugun spor planim coktu.
Ayrica crossfit aciliyor diye guzel bir haber aldim
Ama bu agri ile ne kadar spor yaparim bilmiyorum
bunun 5g etkileri olduğunu düşünüyorum ben değişim içerisindeyiz. özellikle evin dışına çıktığım zaman başıma bir ağırlık biniyor gibi hissediyorum.
canım merakla sonuçları bekliyorum.

İyi günler kızlaar Ulusal egemenlik ve çocuk bayramınız kutlu olsun 🥰 dün ağrıdan yazamadım şimdi aklıma geldi dünkü menüm:
Sabah

2 yumurta
Yarım domat
5 zeytin
Az peynir
Yeşil çay
Öğle

1 kase sütlü müsli

Akşam
1 balık
Salata
Ara
1 hurma
1 lt su içtim spor yapamadım
seninde canım. menü olmuş spor zaten yapma. yapmak istersende kol hareketlerine odaklanabilirsin 1 hafta. menün olmuş ama suyun çok az
Slm kızlar dün girip menüyü yazamadım.. hem geceden uykusuzluğum hemde 4 günlük sokağa çıkma yasağı ve ramazandan dolayı alışveriş telaşı dün pertim çıktı.. şükür gece Hüma Bilge iyiydi ve annesi biraz uyudu :super: gece 3 saat kesintisiz uyuyabiliyorsam harika benim için 😂 ne hallere geldik neyse menüme geçeyim

22.04.2020

Sabah (13:00)

2 yumurtayla sebzeli yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim tam buğday ekmeği
1 tk bal

Ara (15:30)

3 yk ev yoğurdu
1 elma

Akşam (19:30)

2 kase tarhana çorbası
1 yt Sebzeli et haşlama
2 yk pilav

Su 3,5 lt

Spor yok hiç vaktim olmadı malesef 😔

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
harika olmuş. zaten alışveriş koşturması spor yerine geçmiştir.

çok güzel olmuş canım hepsi harika
su oranın çok az arttırmalısın.
yemek yapmakta ev işi cnım o yüzden puana dahil
çok üzücü canım. yinede eşin kendini evde karantinaya almalı. sana çocuklara yaklaşmasın.
yarın kilo bildirimi yaptıktan sonra izne ayrılabiliryorsun ben şimdi kaptanımıza hatırlatma mesajıda yazacağım ama sen kesin kararlı mısın? ona göre haber verelim. bir günlük tatlıdan bişey olmaz.
izne ayrılacak dahi olsan sistem aynı işliyor o yüzden eşine yönlendiriyorum seni Birgaripanne Birgaripanne ceza vkti tatlı çooook yenmiş
3 saatlik mantı puanını bugüne ekleyeyim o zaman😊

22 nisan 2020 dün ne yedim ?

hayatımın en yorucu dgünlerinden biriydi. sabah 9: 30 başlayıp 22:30 biten bir ev işi döngüsüne kapıldım. wc tadilatı olmadı ikinciye geldiler toplamda 6 kere banyo temzilemiş oldum. tabi bunlara evin diper işleri mutfak işleri eklenince gün boyu çalış ceydoş oldu. tam oturdum dinleneceğim dediğimde nehir 1,5 aylık ev hapsinin krizini yaşamak istedi. hadi rahatlasın diye tamam tak maskeni çıkıyoruz dedim yarım saat yürüdük birlikte. bahçeden cama arkadaşıyla konuştu azıcık. bende o arada bir kedi buldum pek sevdik birbirimizi. eve alayım dedim.yıkadık pakladık. sabaha kadar kalır mı düşüncesiyle bekledik ama sokağa çok alışmış.gitmek istedi bizde izin verdik. günüm sabah 6 da bitti. neyse özetim bu.

sabah : mantarlı biberli maydonozlu 1,5 adet yumurtalı omlet + 4 zeytin + 2 kiraz domates + 10 gr peynir
öğle : activia
akşam : 1 dilim mercimekli ekmek 3 cm x3 cm kesilmiş
su : 2200 ml
spor : 12 saat ev işi + yemek : 2160
30 dk yürüyüş : 120
toplam:2280
asena87 asena87

seninde canım. menü olmuş spor zaten yapma. yapmak istersende kol hareketlerine odaklanabilirsin 1 hafta. menün olmuş ama suyun çok az

harika olmuş. zaten alışveriş koşturması spor yerine geçmiştir.
ay valla geçti bide akşam vakti çıktık eşimle heryerde bir sıra.. bebişede teyzesi bakıyodu. açıkmadan yetişeyim diye reyonlar arası koşturdum :KK70: ben koşuyorum eşim market arabasıyla peşime koşuyo.. millet bize bakıyodu :KK70: kendimi zuhal topalla yemekteyizde alışveriş yapan kadınlar gibi hissettim

22 nisan 2020 dün ne yedim ?

hayatımın en yorucu dgünlerinden biriydi. sabah 9: 30 başlayıp 22:30 biten bir ev işi döngüsüne kapıldım. wc tadilatı olmadı ikinciye geldiler toplamda 6 kere banyo temzilemiş oldum. tabi bunlara evin diper işleri mutfak işleri eklenince gün boyu çalış ceydoş oldu. tam oturdum dinleneceğim dediğimde nehir 1,5 aylık ev hapsinin krizini yaşamak istedi. hadi rahatlasın diye tamam tak maskeni çıkıyoruz dedim yarım saat yürüdük birlikte. bahçeden cama arkadaşıyla konuştu azıcık. bende o arada bir kedi buldum pek sevdik birbirimizi. eve alayım dedim.yıkadık pakladık. sabaha kadar kalır mı düşüncesiyle bekledik ama sokağa çok alışmış.gitmek istedi bizde izin verdik. günüm sabah 6 da bitti. neyse özetim bu.

sabah : mantarlı biberli maydonozlu 1,5 adet yumurtalı omlet + 4 zeytin + 2 kiraz domates + 10 gr peynir
öğle : activia
akşam : 1 dilim mercimekli ekmek 3 cm x3 cm kesilmiş
su : 2200 ml
spor : 12 saat ev işi + yemek : 2160
30 dk yürüyüş : 120
toplam:2280
asena87 asena87
ayy o tuvalet meselesinde evini hayal bile edemiyorum.. o zaten başlı başına bir iş... Bari bittimi tamamen

Back
X