• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Aycaokurcan canim gecmisi yeni okudum, tam seni listeye dahil etmek icin mesaj atmisken 2 dilim revani tatlisini gordum menunde..
Tam tarti oncesi olmamis o tatli, diyet motivasyonun nasil canim, listeye girmek ciddi sorumluluk daha oncede yaristigin icin biliyorsun zaten..
Bu sorumlulugu alacagina dair soz veriyor musun, cunku yapilan kacamaklar tum takimi etkiliyor listeye girince.
Dilersen liste disinda da kilo vermeye devam edebilirsin, degisen hicbir sey yok liste disindada.
Tek fark birinde verdigin kilolar takimimiz icin yarismada fayda sagliyor, liste disinda ise verdigin kilolar seni ve hepimizi mutlu ediyor.
Ne diyorsun canim?

gecen cuma: 69.3
gu gun: 68.9
fark: 0.4
onumuzdeki cuma icin hddefim: 68.5
yuzde: 0.57

Eklentiler

• 20200424_090215.webp
    20200424_090215.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 26
Listemiz hazir kizlar , kilolarimizi hatirlayalim.
Birgaripanne Birgaripanne , Aomine Daiki Aomine Daiki kizlar hedef kilolarinizi yazmayi unutmayin, listemizi guncelleyelim.:KK200:

*** 4. Takım 671. Etap ***

angelnesss (72.4///%) Izne ayrilmak istiyor, 1. izin hakki.
AppLesma (67.8///%)
Arietty_ (67.5///%)
Meryem1306 (75.4///%)
erciyes111 (70.5///%)
Milana firuze (69.3///%
)
cokofesttt (65.8///%)
Beklenen2 (76.4///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 05.04.2020, baslangic kilosu:80, hedef:65

Tanssss (82.9///%) Yeni uye, baslangic kilosu:85, baslangic tarihi: 08.04.2020, hedef: ??
Aycaokurcan (77.9///%) 503. etapta, 68 kg ile izne ayrilan uye geri dondu, yuzdesi 168'e bolundu, baslangic tarihi: 09.04.2020, baslangic kilosu:78.7, hedef:68

4. Takım ortalaması: %

***Citir mi Citirlar 671. Etap***

Ceydos (63.9///%) 670. etapta izne ayrildi.
asena87 (60.9///%) 670. etapta izne ayrildi.
plasticwoman (105.4///%) 669. etapta izne ayrildi.
mifihafa (71.6///%) 669. etapta izne ayrildi.
DeryaOnDiet (68.9///%) 668. etapta izne ayrildi.
Puuff (88.9///%) Yeni uye, baslangic tarihi:27.02.19 , baslangic kilosu:93.0 , hedef kilosu:57
Periannem (63.2///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 06.03.20, baslangic kilosu:67.0, hedef:50
fyzanur (58.9///%) 665. Etapta 60.8kg ile izne ayrildi
fmad (59.5///%) 636. etapta 56.4kg ile mezun olan uye geri dondu.
AdAstraPerAspera (74.3///%)Yeni uye, baslangic tarihi: 04.04.2020, baslangic kilosu: 76, Hedef:66
melek ada (59.3///% ) baslangic tarihi: 09.04.2020 , baslangic kilosu:60.4, hedef:50
deniz diyette (64.9///%) ozenti isimli, 627. etapta bildirimsiz ayrilan eski uye geri dondu , baslangic tarihi:09.04.2020, baslangic kilosu:66, hedef:55
Aomine Daiki (65.8///%)
629. etapta 57.7 kg ile izne ayrilan uye geri dondu, baslangic tarihi:18.04.2020, baslangic kilosu:66.4 , hedef: ??
luges (77///%) Yeni uye, baslangic tarihi:18.04.2020, baslangic kilosu:77 , hedef:67
Tarot520 (74.1///%) Yeni uye, baslangic tarihi: 17.04.2020, baslngic kilosu:74.1 , hedef:55
Ayy kendimi listede görünce nasıl mutlu oldum 🤗

DeryaOnDiet DeryaOnDiet aklim sende canim, gittiniz mi doktora?
gittik canim, doktor kese gorunuyor ama bebek gorunmuyor dedi :( bekleyelim acele karar vermeyelim dedi. haftaya tekrar gidecegim. haftaya 7 haftalik olacak bakalim umarim gorunur.
Sen nasilsin canim?

Harikasin canim, tebrik ediyorum.
Bu hafta benim icin zor oldu, somestir sonrasi duzen oturtamadim, surunerek gecti ama hepimiz iyiyiz cok sukur.
Sende iyi misin canim?

Bas agrin nasil oldu canim?

Ben iyiyim canim, bugun tarti gunumuz cok heyecanliyim, sen nasilsin? :)

Deneyecegim bu otu ,senin sayende, foto cekip yollayacagim sana :)

Deryacim bir ses ver dunden beri aklimdasin, cok merak ediyorum seni, iyi misin, her sey yolunda mi?

Cok sevindim boyle hissetmene, bu hafta kur yaptigin icin haftaya listeye dahil edelim seni olur mu :)

Oyy oyy oyy 3 saat manti yapmak spordan sayilmaz mi :))
Ellerinize saglik..

Canim belki esinin birimine uzak bir birimde calisiyordur hasta olan kisi..
Hemen panik yapma, esin c-d vitaminleri alsin.
Bagisikligini guclu tutun, sakin olun.
Eger bir belirti yoksa hele endise etmeyin.
Dunyanin %90i bu hastaligi gecirecek diyor bilim adamlari, mumkun oldukca bagisikligimizi guclendirip, atlatmaya calismaliyiz bu sureci...

Canim seni izne ayirsak dahi bugun kilo bildirimi yapmak zorundasin o sebeple, bence olmus olan, uzuntu ve stresle kendimizi tutamayip yedigimiz oluyor hepimizin..
Sen sakinles, diyetinide birakmadan devam et, zira cok cok iyi gidiyordun...

Bol bol pratikle halledersin Feyzos, tus'a mi hazirlaniyorsun kuzum?
Her ne sinaviysa odaklan ve bol bol pratik yap canim.
Allah zihin acikligi versin...

Esim gece yarilarina kadar calisiyor canim, gercekten su virus bitsede hepimiz rahatlasak...

Canim aksam saat 17'ye kadar istediginiz zaman bildirim yapabilirsiniz :)
Hic acele etmeyin...
Biraz uzuldum canim, doktor bebek yok gorunmuyor. Simdiye gorunmesi gerekirdi dedi. Ama bekleyelim ya umdugundan daha gec hamile kaldin ya da kese bos. Ama hizli karar vermeyelim dedi. Bekliyoruz bakalim, eldne baskasi gelmiyor :(

Arkadaslar bugunden itibaren menu tablomuza kaldigim yerden devam edecegim.
Bu hafta sizlerle layigiyla ilgilenemedim , hakkinizi helal edin.
Ayrica yoklugumda takimi cekip ceviren CEYDOS CEYDOS kaptanima da cok tesekkur ederim. :KK200: :KK36:
Helal olsun kaptanım o nasıl söz. Hepimiz yoğunuz inan iki küçük çocuklu annesin üstelik 😍

gecen cuma: 69.3
gu gun: 68.9
fark: 0.4
onumuzdeki cuma icin hddefim: 68.5
yuzde: 0.57
Günaydın canlar ❤️

geçen hafta : 77,2 kg
bu hafta : 76,5 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,9

önümüzdeki cuma hedefim 75,7

Eki Görüntüle 2624623
Geçen hafta:65,8
Bu hafta:65,4
Fark:0,4
Yüzde:0,61
Gelecek hafta için hedef kilo:65

Hedef kilo:55

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS

Eki Görüntüle 2624642
Kizlar çok iyi tebrik ederim 😍 ben akşama doğru tartilicam 😁

gittik canim, doktor kese gorunuyor ama bebek gorunmuyor dedi :( bekleyelim acele karar vermeyelim dedi. haftaya tekrar gidecegim. haftaya 7 haftalik olacak bakalim umarim gorunur.
Sen nasilsin canim?
Canım hakkınızda hayırlısı olsun dur bakalım haftaya inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Kilo bildirimim
Geçen hafta : 58.9
Bugün : 57.8
Fark : - 1 kilo 100 Gr
Yüzde : %1.8
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Eki Görüntüle 2624660
Ooo çok iyi 👏👏tebrikler canım

Birgaripanne Birgaripanne deneme suren bitti canim, bugun listeye girebileceksin fakat tartim yok demistin her cuma gunu duzenli olarak tartilip engec aksam saat 17ye kadar bildirim yapabilecek misin birde hedef kilonu bildirmemistin, kac kilo olmak istiyorsun canim?
@Beklenen2 canim seninde deneme suren doldu bugun listeye girebiliyorsun, yarismaya katilmayi ve bu sorumlulugu almayi kabul ediyor musun?
A Aycaokurcan canim bugun sende listeye girebiliyorsun sende bu sorumlulugu kabul ediyor musun?
Canim gecen haftadan annemgildeki dijital tartiya pil aldirdim simdi tartim var
Hedef kilom 58

Back
X