• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
sonuç çok güzel canım sıkma canını tabi sahurunda etkisi vardır çok yakın. istersen 5 'e kadar yeniden tartıl paylaşım yap.

Inşallah canim ama pek umudum yok cok mutsuzum

Senin çocuklarda küçük allah yardımcın olsun ikisi beraber büyürler. benim çocukların yaş aralıkları fazla o yüzden çok yıpratıcı oluyor . Cocuklarim büyük Kızım 12 yaşında.kucuk kızım 4 yasinda oğlum 15 aylık

İnşallah vermişsindir Canım

Birgaripanne Birgaripanne deneme suren bitti canim, bugun listeye girebileceksin fakat tartim yok demistin her cuma gunu duzenli olarak tartilip engec aksam saat 17ye kadar bildirim yapabilecek misin birde hedef kilonu bildirmemistin, kac kilo olmak istiyorsun canim?
B Beklenen2 canim seninde deneme suren doldu bugun listeye girebiliyorsun, yarismaya katilmayi ve bu sorumlulugu almayi kabul ediyor musun?
A Aycaokurcan canim bugun sende listeye girebiliyorsun sende bu sorumlulugu kabul ediyor musun?
Kabul ediyorum kaptanim😊

Geçen cuma 67.80
Bu hafta 67.30
Fark 0.50
Yuzde 0.73
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Birgaripanne Birgaripanne
Tatlıyı yemeseydim 66 yi görürdüm gibi geliyor
Eksi geldiğine göre izine ayrılmak istemiyorum kaptanlarim 😘

Eklentiler

• 20200424_125145.webp
    20200424_125145.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 22
A Aycaokurcan canim gecmisi yeni okudum, tam seni listeye dahil etmek icin mesaj atmisken 2 dilim revani tatlisini gordum menunde..
Tam tarti oncesi olmamis o tatli, diyet motivasyonun nasil canim, listeye girmek ciddi sorumluluk daha oncede yaristigin icin biliyorsun zaten..
Bu sorumlulugu alacagina dair soz veriyor musun, cunku yapilan kacamaklar tum takimi etkiliyor listeye girince.
Dilersen liste disinda da kilo vermeye devam edebilirsin, degisen hicbir sey yok liste disindada.
Tek fark birinde verdigin kilolar takimimiz icin yarismada fayda sagliyor, liste disinda ise verdigin kilolar seni ve hepimizi mutlu ediyor.
Ne diyorsun canim?
Ben zaten ramazan boyunca zor kılo verırım Ramazan boyunca listeye girmesem daha ıyı olur sizin için.Hergun yazarım burdan menumu sporumu Ramazan sonunda 75 olursam listeye girmeye hak kazanayım buda benim hedefim olsun :KK9: Yawrukush Yawrukush

Gecen haftaki kilom 76.4
Bu haftaki kilom 75.6
Fark 0.8
Yüzde 1.04
Çok kilo verdigimi zannediyordum hayal kırıklığı oldu bana sahurda yedik ondan mi fazla çıktım ki☹Eki Görüntüle 2624704
tebrikler canim. sikma canini ola bilir cunki genelde aksam bile yekek yemiyoruz tarti var diye.

23 nisan 2020 dün ne yedim ?
unutmuşum

sabah : pastırmalı omlet + 1 kare kaşar
akşam : ıspanak yatağında 3 adet köfte + semizotu salatası

su : 2500 ml
spor : 10 dk koşu zıplama : karma olduğu için 7+2 = 9 /2 : 4,5 puan olarak hesaplıyorum. 45 puan
1,3 saat ev işi :270 puan
toplam : 315 puan

Ya uygulamada problem var giremiyorum. Silip tekrar yükledim yine olmadı. İnternet sayfasından hep açmak zor oluyor 🤬
bazen sıkıntı oluyor hepimizde
Haftaya artik bakalim kaç olcaz gerçi her ramazan kilo alırım ama dikkat edeceğim zayıf olduğum günleri görmek istiyorum😣
aman ha dikkat menülerin yeri değişecek sadece tam teşekküllü iftar sahur menüleri bu yıl rafta olacak.

Geçen haftaki kilomu hiç hatırlamıyorum 😱
Sahurda
2 tabak patates yemeği yedim.
2 tane but
2 lt su
neyseki ben hatırlıyorum. 88,7 bu hafta 88,8. canım yolun yol değil bu menülerle bu beslenme şekliyle zaten kilo vermen mümkün değil en aç kalıp bir öğün yiyorsun o yediklerinde diyete uygun olmayan patates gibi gıdalar üstelik 2 tabak .
Hanımlar.oglum hasta uyuyunca gelirim hoşçakalın
çok geçmiş olsun nesi var.

Back
X