• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmiyorum kaptanım aslında yapabilirim yani ama
Okul kapanmadan önce kilo vermeye başlamıştım
Öğlen yemeğini çıkarmıştım iki öğün yapıyordum
Ama eve gelince daha iyi vermem gereken yerde ters tepti bakalım
Motive olamıyorum

Ama sporu her gün yapıyorum
Evde annen kiyamaz besler seni canim oyuzden evde daha zor.
Ben diyet yapamazsin demedim, yanlis anlasilmasin, onceligini sinava ver, diyet seni stres yapmasin demek istedim..

Yawrukush Yawrukush kaptanim sen ramazan cikana kadar degistirme bunu ramazandan sonra yukseltiriz basima gelecegi bildigim icin diyorum yani vucudumu taniyorum bilincaltimida ben kilo vermede cok direncsizim bakma burda sizle bir yaris icerisindeyim surekli vermeye calisiyorum bu arada aksam ustu tartildim 80.4 geldi birazda sporu cogaltirsam vucut guzel toplar ama biz sabahkini alalim tabloya
Tamam gulum sana danismadan degistirmem zaten :)

Guzel arkadaslarim 1 takim kaldi listesini paylasmayan, onu da kontrol ettim.
Buyuk bir sevinc ve gururla yaziyorum ki bu hafta TAKIMIMIZ 2. OLDU kizlar. :KK36: :KK9: :halay: :sampiyon::KK5:
Hepinizi tebrik ediyorum, cok guzel bir derece , cok guzel bir yuzde aldik bu hafta.
Listemize bugun giren arkadaslarimiz Birgaripanne Birgaripanne ve B Beklenen2 ye de bugunku performanslarindan dolayi ayrica tesekkurler.:KK200:
Bize ramazanin ilk hediyesi oldu bu derece, devami gelsin insallah.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin odullerinizi yapip bitirin, pazar gunune kacamak yapmayalim :)

Son düzenleme:
Guzel arkadaslarim 1 takim kaldi listesini paylasmayan, onu da kontrol ettim.
Buyuk bir sevinc ve gururla yaziyorum ki bu hafta TAKIMIMIZ 2. OLDU kizlar. :KK36: :KK9: :halay: :sampiyon::KK5:
Hepinizi tebrik ediyorum, cok guzel bir derece , cok guzel bir yuzde aldik bu hafta.
Listemize bugun giren arkadaslarimiz Birgaripanne Birgaripanne ve B Beklenen2 ye de bugunku performanslarindan dolayi ayrica tesekkurler.:KK200:
Bize ramazanin ilk hediyesi oldu bu derece, devami gelsin insallah.
Odul yapmak isteyen arkadaslarim bugun ya da yarin odullerinizi yapip bitirin, pazar gunune kacamak yapmayalim :)
çok gurur duydum kızlarımla haftayada aynısı olacak inşallah. :KK200:
Iftara cok az kalmis guzel ulkemde, oruc tutan arkadaslarim Allah oruclarinizi kabul etsin, hayirli iftarlar. :KK36:
ben atlattım darısı batıdakilerin başına.

4. takım bütün hatunları harikaydınız bu hafta. aynı tempo, cezalandırma yöntemleri, eş destekleri, spor yarışmaları ve kişisel yarışmalarımız devam edecek. düşmeyen tempo ile oruç rehavetine kapılmadan hep beraber bu işin altından önümüzdeki haftada kalkacağız. bu yaz en fit kadınlar olarak corona sonrası sokaklara çıkıp herkese biz verdik siz almışsınız diyebileceğiz.
not: yaz güneşi altında corona virüsü 2 dk içinde ölecekmiş. az önce okuduğum haber. aşı çalışmaları çok hızlandı. faz çalışmaları çok yakın beklenilenden erken bulunacakmış. dün aldığım bilgi. 2 ayımız var en fazla dayanın canlarım morallerinizi yüksek tutun.

sabah: 1 dilim katmer. odul 😶
oglen: patates yemegi ve 3 dolma. yaninda salatalik.
ara: 3 salatalik.
su: 400 ml 😐
spor: 2000 ip a.- 4000 puan.
100 mekik - 300 puan
100 suguat- 300 puan
10 dk zumba - 70 puan
1 dk plan- 10 puan
5000 adim- 250 puan.
3 saat ev isi- 540 puan.
toplam- 5470 puan.
yine zumba yapmak isdiyorum, yaparsam eklerom.

:KK5:***TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ***:KK5:
***Arkadaslar haftaya cuma gunu yarismamiza kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.:KK5::kk77:

***Birbirleriyle eslesen arkadaslarim, birbirinizin rakibi degil ,takim arkadasisiniz, beraber bu hafta en cok kiloyu vermek hedefiniz unutmayin.

1. grup ===> AppLesma AppLesma & B Beklenen2
2. grup ===> Arrietty_ Arrietty_ & fayfeyfiy fayfeyfiy
3. grup ===> CEYDOS CEYDOS & Puuff Puuff
4. grup ===> erciyes111 erciyes111 & luges luges
5. grup ===> Milana firuze Milana firuze & Birgaripanne Birgaripanne
6. grup ===> A Aycaokurcan & Aomine Daiki Aomine Daiki
7. grup ===> M Meryem1306 6 & deniz diyette deniz diyette
8.grup ===> fyzanur fyzanur & P Periannem
9. grup ===> N Nefes1411 & cokofesttt cokofesttt

10. grup ===> AdAstraPerAspera AdAstraPerAspera & Melek Ada Melek Ada

***Es yarismasina katilmak istemeyen ,mazereti olan arkadaslarim varsa, yazsinlar durumlarini , gereken duzenlemeyi yaparim.
***Hepinize keyifli, bol sporlu, saglikli kilolar vereceginiz bir hafta diliyorum.:KK200:

100 mekik - 300 puan
100 suguat- 300 puan
10 dk zumba - 70 puan
1 dk plan- 10 puan
5000 adim- 250 puan.
3 saat ev isi- 540 puan.
toplam- 5470 puan.
Afiyet olsun odulun canim, sporlarin cok guzel. :)

***Arkadaslar haftaya cuma gunu yarismamiza kadar birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, birbirlerine destek olacaklar, menulerine birbirlerini etiketleyip - menu yorumu yapacaklar , birbirlerini spora tesvik edecekler, kendilerinin haricindeki es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler ve haftaya yarismamizin sonucunda ,yuzde olarak en cok kilo veren cift grubumuz diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar odul olarak.:KK5::kk77:

***Birbirleriyle eslesen arkadaslarim, birbirinizin rakibi degil ,takim arkadasisiniz, beraber bu hafta en cok kiloyu vermek hedefiniz unutmayin.

***Es yarismasina katilmak istemeyen ,mazereti olan arkadaslarim varsa, yazsinlar durumlarini , gereken duzenlemeyi yaparim.
***Hepinize keyifli, bol sporlu, saglikli kilolar vereceginiz bir hafta diliyorum.:KK200:
yeni esim merhaba. Birgaripanne Birgaripanne
hoscakal eski esim B Beklenen2 senin yarismak harikaydi.

100 mekik - 300 puan
100 suguat- 300 puan
10 dk zumba - 70 puan
1 dk plan- 10 puan
5000 adim- 250 puan.
3 saat ev isi- 540 puan.
toplam- 5470 puan.
ooo ödül çok bol birileride patitis özlemiş. yarın kaçamak yok bugün kullanılmış haklar. spor yarışması yarın başlayacak canım. bir gün sporsuz yapıyoruz. sana kar kaldı. harikasın valla ne diyeyim

aaaa kaptanımız bizi eşlemiş Puuff Puuff . kız koş bu hafta düzgün besleneceksin mecburen eşim sensin. 1.olmamız şart. yoksa seni puf puf yerim haberin olsun.

Back
X