• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İ
Cok sevindim guzel haberlerini duyduguma, bayramda guzel bir donus bekliyoruz ozaman senden. :KK200:
Cocuklar nasil canim?
İyi diyiyim iyi olsun insallah evde olmaktan kucukler cok darlandilar. Ama yinede iyiyiz cok sukur bir aradayiz saglikliyiz daha ne olsun. Dun iki kucuge benim odamin balkonu var cam balkon orayi onlara oyun odasi yaptik birlikte hoslarina gitti. Farkli seyler bulmaya calisiyorum onlar icin. Buyuklerim daha iyi tabiki durumun farkindalar. Birde normalde de cok disari cikmazlardi o yuzden pek etkilenmediler cok sukur. Kucugum dua ediyor bitsede bu hastalik parka gitsin diye yayrum.

CEYDOS CEYDOS kaptan makarnayi 1 catal, pilavi bir kasik yemis, ah ondaki iradeden bende istiyorum :KK36:
Gercekten maasallah ona ben bir hafta yemedim diye nasil ozlemisim makarnayi anlatamam. Ama ben artik normal sekilde beslenecegim. Herseyden az az yiyerek daha iyi oluyordu. Az vereiyordum ama kalici oluyordu. Mumkun oldugunca azalttim simdi. Ramazan zaten istesende zaman kisitli olunca iyi oluyor

İ

İyi diyiyim iyi olsun insallah evde olmaktan kucukler cok darlandilar. Ama yinede iyiyiz cok sukur bir aradayiz saglikliyiz daha ne olsun. Dun iki kucuge benim odamin balkonu var cam balkon orayi onlara oyun odasi yaptik birlikte hoslarina gitti. Farkli seyler bulmaya calisiyorum onlar icin. Buyuklerim daha iyi tabiki durumun farkindalar. Birde normalde de cok disari cikmazlardi o yuzden pek etkilenmediler cok sukur. Kucugum dua ediyor bitsede bu hastalik parka gitsin diye yayrum.
Bizde ayni durumdayiz gulum, ayni senin gibi cok sukur saglikli biraradayiz diye telkin ediyorum kendimi.
Ne guzel olmus oyun odasi,cok sevmislerdir eminim.
Kiyamam onun duasi kabul olurda hepimiz kurtuluruz insallah bu hastaliktan....

Gercekten maasallah ona ben bir hafta yemedim diye nasil ozlemisim makarnayi anlatamam. Ama ben artik normal sekilde beslenecegim. Herseyden az az yiyerek daha iyi oluyordu. Az vereiyordum ama kalici oluyordu. Mumkun oldugunca azalttim simdi. Ramazan zaten istesende zaman kisitli olunca iyi oluyor
Ramazanda benim sIkIntim iftar sonrasi ,cay faslinda yenen tatli turevi seyler oluyor.
Kuru meyve hep alip depoluyorum, cayin yaninda 1-2 kuru meyve ile atlatabilmek icin..

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 :KK9::KK9:ODUL :KK200:
@Puuff 10 DK A10DK D
CEYDOS CEYDOS :KK9:SPOR?:KK200::KK200:
@cokofesttt ODUL SPOR?:KK200::KK200:
erciyes111 erciyes111 ODUL 10DK A:KK200::KK200:
plasticwoman plasticwoman :KK200::KK200:
fayfeyfiy fayfeyfiy
@Tarot520 ODUL 10DK A:KK200: :KK200:
Birgaripanne Birgaripanne :KK9::KK9:ODUL SPOR?
@Aomine Daiki ODUL MUAF:KK200::KK200:
@Milana firuze ODUL :KK9::KK200::KK200:
@Aycaokurcan :KK9::KK9::KK200::KK200:
Arrietty_ Arrietty_ ODUL :KK9::KK200::KK200:
@melek ada :KK9::KK9::KK200::KK200:
@fyzanur :KK9::KK9::KK200: 10DK D
deniz diyette deniz diyette :KK9: 10DK A:KK200: 50S
@AdAstraPerAspera :KK9::KK9:
P Periannem :KK9: 10DK A
@AppLesma ODUL :KK9:
@Meryem1306 :KK9: 10DK A
@luges :KK9: 10DK A:KK200: 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
Spor 20 mekik 60p
1 saat ev isi 180p
30 bisiklet surme hareketi 7p
Yuruyus 283p
Toplam 530 p
Toplam

afiyet olsun canim eşim 🥰 👏🏻👏🏻 harikasin ne guzel sporda yapmışsın benim gibi tembel değilsin 🙈
Teşekkür ederim canım eşim 😍 iftardan sonra spor yapacak halim olmuyor canım öğleden sonra saat 2-3 gibi çok da açıkmadan yaptım dün yer hareketleri zaten ben vucudumda etkisini gördüm tavsiye ederim 👍😉

Günaydın Kızlar ben yatıyorum :) Allah oruçlu olanların orucunu kabul etsin
Hastalarımıza şifa
Kilo vermek isteyenlere de zayıflamayı nasip etsin😍
Amin canım benim ☺

Kaptanım bana bildirim gelmiyor niye ki acaba CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
bildirim ayarların kapalıdır canım ondan olabilir.
Bugünkü menüm sahur
1 kase çorba 1 kucuk kase salata
Iftar
1 kase çorba 1 2 yk dünkü mantar kavurma
Ara çay ve 1 dilim etimek tatlısı yanlız etimek çok şekeriydi sadece muhallebisini yedim. Tatlı için dün iznimi almistim😊
Şu 2 lt daha fazla içersem yarına eklerim
Spor
45 leslie 315
60 dk ev işi 120
200 ip atlama 400
Toplam 835
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @AppLesma
gayet makul bir oruç günü olmuş.harikasın
Hayırlı akşamlar
Sahur 2 yumurta 5 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek
İftar çorba tavuklu mantar salata bi dilim pide
2 litre su
Bitki çayı
4 saat ev işi 720
Spor yapamadım
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Tarot520
çok güzel canım daha ne isterim ki.
Herkese merhaba kızlar nasılsıniz bakiiim ☺
Hemen menümu yazayım
Sahur bir yumurta, bir dilim peynir, yedi badem, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek
İftar bir hurma, bir kase domates çorbası, bir dilim ekmek, iki kaşık salata, üç kaşık karamelize mantar
Su 2 litre
Spor 100 flutter kicks =300
100 bacak hareketi =300
100 bisiklet hareketi =300
100 donkey kicks=300
2 saat ev işi=360
Toplam=1560
@luges CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
spora bak çok güzel . böyle devam et canım çok iyi gidiyorsun.
Ben iyiyim Ceydoşcuğum şükür her şey yolunda.
En az iki hafta degil mi izin suresi.
Daha 1 hafta olmadi mi...
Cuma tarti gunu donmekten bahsediyorsan ben de ozmn donebilirim.
59 lu sayilardayim da ayiptir soylemesi😛😛
aaaa şımardık mı? seni gidi seni saman altından su yürütüyorsun. ay bide gözüme sokar gibi ayıptır söylemesi dememiş mi? şaka bir yana kendim 59 muş gibi mutlu oldum canım. darısı hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların başına.
odul mu dunen yaptim.
heeee o zaman iş değişti kellenin erken vurulması iyi olmuş.

Dün giremedim fazla anca girebiliyorum
Menüm
Sahur:
1 yumurta
Çeyrek domates
6-7 dilim salatalık
5-6 zeytin
Az peynir
Çeyrek dilim pide
Şekersiz çay

İftar
1 kase çorba
1 tabak pırasa yemeği
Çeyrek dilim pide

Ara öğün
21.30 1 fincan türk kahvesi
01.00 1 kase müsli
Spor 50 mekik
2 lt su

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @cokofesttt
harika olmuş canım.nasıl oldu bileğin daha iyi misin?
:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA VE CUMARTESI GUNLERI MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 :KK9::KK9:ODUL :KK200:
@Puuff 10 DK A10DK D
CEYDOS CEYDOS :KK9:SPOR?:KK200::KK200:
@cokofesttt ODUL SPOR?:KK200::KK200:
erciyes111 erciyes111 ODUL 10DK A:KK200::KK200:
plasticwoman plasticwoman :KK200::KK200:
fayfeyfiy fayfeyfiy
@Tarot520 ODUL 10DK A:KK200: :KK200:
Birgaripanne Birgaripanne :KK9::KK9:ODUL SPOR?
@Aomine Daiki ODUL MUAF:KK200::KK200:
@Milana firuze ODUL :KK9::KK200::KK200:
@Aycaokurcan :KK9::KK9::KK200::KK200:
:mad: Arrietty_ Arrietty_ ODUL :KK9::KK200::KK200:
@melek ada :KK9::KK9::KK200::KK200:
@fyzanur :KK9::KK9::KK200: 10DK D
deniz diyette deniz diyette :KK9: 10DK A:KK200: 50S
@AdAstraPerAspera :KK9::KK9:
P Periannem :KK9: 10DK A
@AppLesma ODUL :KK9:
@Meryem1306 :KK9: 10DK A
@luges :KK9: 10DK A:KK200: 50S

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...3 gun ust uste menu bildirimi yapmayan arkadaslar malesef tablomuzdan silinecekler..

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz, sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...
kaptanım emeklerine sağlık. cuma spor demişsin ama inan o gün ne yedim ne içtim silinmiş beynimden ilk defa böyle oluyor. ahaha yaşlanıyorum galiba:mad:
Canım ben ders çalışıyorum o yüzden gelemedim buraya
İyiyim elhamdulillah:)
çalış kuzum sakın aksatma.hayatın herşeyden önemli.
Ctsi

Sahur
1 dilim yumurtalı ekmek
Biraz domates salatalık
Az peynir
Galiba zeytin de yedim

15.30
1 şekersiz neskafe (2in1)
5 fındık

İftar
Tarhana çorbası
1 tabak bakla üstüne sarımsaklı yoğurt
1 hurma

Türk kahvesi

2 kayısı 2 dilim kuru elma
Zencefil
Kiraz sapı
Yeşil çay

Karışımı bir çay yaptım bağırsaklarım çok yavaş olduğu için kuru kayısılar çok küçüktü
Hurmam da acve hurması idi kısa boylu bilirsiniz belki

Spor
26 dk hafif tempo evde yürüyüş (yogadayogada Zeynep hanım paylaşmış babam Leslie yerine Türkçe yapalım dedi o yüzden yaptık )

Şu az içtim oruçken en az 2-3 L içiyorum oruç değilken fos

Arrietty_ Arrietty_
Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
anam patates bitti yumurtalı ekmek mi başladı yoksa. annemin karışımını vermiştim onu denesene bağırsakların için. hatunum çatır çatır hallediyor onu içince.bende içtim bir kere tadından dolayı devam edemedim.
Sagol canim iyiyim simdilik iyi gidiyorum en azindan kilo almadan surdurebilmek guzel. Benim donmek icin niyetim bayrama insallah. Sana bayram hediyesi olsun diye kilo vermis olmak istiyorum dondugumde iyi bir netice ile baslamak insallah
aman sen ne tatlısın böyle. o kadar mutlu olurum ki senin verdiğin kiloyla biliyorsun. bu yaz bu iş bitecek.
İyi sahurlar herkese
Bende menumu yazayim bugun
Dun sahur da
1 haslama yumurta azda yagda domates salatalik zeytin peynir az pide yesil cay su

İftar
1 tabak dolusu salata 1 kase yayla corbasi 5 kasik taze fasulye kucuk bir parca firinda tavuk kucuk bir dilim de patates su

Aksam cay
Karisik cerez 2 dolu kasik kadar

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
iftar menünü biraz fazla buldum.bu şekilde beslenirsen spor şart

Sasirttin beni makarna?
kız bir çatalım gözüne mi battı. tövbe tövbe sanki tabakla yemişim gibi. şundan oldu o da hemen anlatayım. şu tantuni tavaları varya ondan aldım.makarnanın iç harcını onda pişirdim sonra haşladığım makarnayı onun içine döktüm. şefler karıştırır ya hani böyle spagettiyi uzatarak göze soka soka hah işte bende aynen o havaya girdim. sonra dedim bu kadar havalı karıştırdım bir çatal tatmak lazım.
CEYDOS CEYDOS kaptan makarnayi 1 catal, pilavi bir kasik yemis, ah ondaki iradeden bende istiyorum :KK36:
içimdeki savaşı bir ben bilirim.ama onları yersem biliyorum 3 aylık savaşımı 1 haftada geri döndürme kapasitem var.
herşeyden az az ama karbonhidrattan en az al olur mu?
Gunaydin citir arkadaslarim, hepinize mutlu bir pazar gunu diliyorum. :KK200:
sanada mutlu pazarlar kaptanım. güneşli ve huzurlu geçsin günün
Günaydın Kızlar ben yatıyorum :) Allah oruçlu olanların orucunu kabul etsin
Hastalarımıza şifa
Kilo vermek isteyenlere de zayıflamayı nasip etsin😍
cümlemize amin. Allah seni bildiği gibi yapsın.az kaldı ruhuma Fatiha okuyacaktım. nasıl dua yazmışsın öyle. kendi kendime güldürdün beni

Selam kızlar.:KK76: Güneşli sicak bir bahar günü. Sağlam temizlik yaptik bugün.:temizlik:
Halim kalmadi pilates zor gibi.
o_O
Bugün bizim iftar menümüzde kayseri yağlaması var. :KK14:
Ama ben dünden kalan alinazik in kiyma sosuna devam edeceğim. Marulla dürüm yaparim. :süslü:
Kendime 2 salatalik, 2 havucu verev dograyip limonluyorum. Maksat agzim bos durmasin ;)
Dün kacamak yapmadım, yemekten sonra güzel sade bir türk kahvesi cok ise yaradi.
Tesekkur ederim bunu bana kim önerdiydi unuttum yaaaw:KK5:

Back
X