• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar.:KK76: Güneşli sicak bir bahar günü. Sağlam temizlik yaptik bugün.:temizlik:
Halim kalmadi pilates zor gibi.
o_O
Bugün bizim iftar menümüzde kayseri yağlaması var. :KK14:
Ama ben dünden kalan alinazik in kiyma sosuna devam edeceğim. Marulla dürüm yaparim. :süslü:
Kendime 2 salatalik, 2 havucu verev dograyip limonluyorum. Maksat agzim bos durmasin :KK66:
Dün kacamak yapmadım, yemekten sonra güzel sade bir türk kahvesi cok ise yaradi.
Tesekkur ederim bunu bana kim önerdiydi unuttum yaaaw:KK5:
arada tam temizlik güzel oluyor. ellerinize sağlık. akşam yemeği çok güzel şimdiden yiyebileceklere afiyet olsun. kahve her daim kurtarıcı sabah kalkınca ilk işim nescafe hazırlamak oluyor benim gün boyu yanımda acıkırsam ondan içiyorum. türk kahveside seçenek olabilir tabi .

Bugün menümü yazayım:

Öğle uyandım yine hafta sonu olunca.

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek, tavuk (1 dilim ekmeği tost ekmeği ebadında ikiye bölüp sandaviç yaptım)

Akşam: 1 kase kabak çorbası, 2 kepçe (1 yk yağ, kabak, soğan, 1 bardak süt ile unsuz pişti)
Sivri biber
Yeşil soğan
1 çatal süzme peynir

Sıvı:

3 lt su
Yeşil çay
7 karışım çay
Türk kahvesi
Soda

Spor:

1 saat hızlı tempo yürüyüş.

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Gül Kilıç diye bir fenomen var. Basenlerden kurtuldum videosu cekmis. İzledinizmi. İlgilenen var mi. Deneyip memnun kalan oldumu.
Benim de basen sorunum var. Kilo ile bileşince daha kötü oluyor.

Ben çok severim gülü hatta bi ara grubundayım :) etkilidir sporları tavsiye ederim.

bugün menüm rezillik :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz: :olamaz:
sahur : 2 haşlanmış yumurta
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin

iftar : fırında 1 tabak (dolu dolu ) çok yağlı salçalı patatesli tavuk
cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği
serçe parmağın yarısı kadar poaça

su : henüz 1 bardak
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS P Periannem

1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin

cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği

Bnde bugün fazla yedim canım galiba biz bu hafta çöküşte olacağız 😣

aaaa şımardık mı? seni gidi seni saman altından su yürütüyorsun. ay bide gözüme sokar gibi ayıptır söylemesi dememiş mi? şaka bir yana kendim 59 muş gibi mutlu oldum canım. darısı hayallerinin peşinden koşan tüm kadınların başına.
Ceydoş tum kalbimle tum kadinlara insallah darisi.
Cunku cok guzel bir sey.
Abartiyor muyum ,psikolojik mi bilmiyorum ama gectigimiz haftaya kadar kilo verdigimi hissedemiyordum o sayiyi gorunce degisiklik basladi.
Aynada,insanlarin yorumunda vs😊
Simarmiyorum canim cok mutlu olunca insan yapiyor boyle seyler😊tartida o kiloyu gordugumde işyerine gittim,seke seke 59.5 um diyordum herkese.

Saka bir yana gece bir yerde dinlemistim.
Ideal kilona inip sabitlemedigin surece yani hep bir kac kilk fazlan kaldiginda vucut yeniden aliyormus.
Aciklamasini da yapmisti..o yuzden bu kez salmayacagim insallah.
Hepiniz opuldunuz💕💕💕

Bugün menümü yazayım:

Öğle uyandım yine hafta sonu olunca.

Öğle: 1 dilim tam buğday ekmek, tavuk (1 dilim ekmeği tost ekmeği ebadında ikiye bölüp sandaviç yaptım)

Akşam: 1 kase kabak çorbası, 2 kepçe (1 yk yağ, kabak, soğan, 1 bardak süt ile unsuz pişti)
Sivri biber
Yeşil soğan
1 çatal süzme peynir

Sıvı:

3 lt su
Yeşil çay
7 karışım çay
Türk kahvesi
Soda

Spor:

1 saat hızlı tempo yürüyüş.

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
harika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
1/2 dilim tb ekmek
salata
peynir
2 zeytin

cacık
1.5 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan yemeği

gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. P Periannem kes cezasını acımasız ol.
Bnde bugün fazla yedim canım galiba biz bu hafta çöküşte olacağız 😣
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
Bugun ne yedim
Sahur
Unuttum cok stresli bir gun
Aksam
2 kase mercimek corbasi
4 5 k pilav
Firinda sis kebap yaptim
2 sis tavuk
2 sis kuzu eti
1 kase salata
2 dilimcik ekmek
Su 6 bardak
Spor
8000 adim 400 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Milana firuze Milana firuze
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek. Milana firuze Milana firuze
Esim inadima gidiyor biktim usandim gercekten ölmek istiyorum .
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.

Hayırlı akşamlar
Bugün ki menün
Sahur
Birbuçuk haşlanmış yumurta 5 zeytin bi dilim peynir bi dilim ekmek bi tatlı kaşığı bal
İftar susuz kuru fasulye 8 kaşık kadar yoğurt salata
İki litre su
Yeşil çay
Spor yok
Sanki Ramazan’da kilo veremicek gibi hissediyorum bakalım Cuma’ya anlarız artık
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS N Nefes1411

Bugünkü menüm sahur
Tam buğday ekmeği ile tost 1 yumurta
Iftar
Bi kaç kaşık çorba 4 5 yk zeytinyağlı taze fasulye salata 1 yk yoğurt
Aslında fazla da yemedim iftarda birden yediğim için galiba şiştim
Ara birazdan şekersiz türk kahvesi
Su 2.5 lt
Spor
1 saat ev işi 180 puan
300 ip atlama 600 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1095
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush AppLesma AppLesma

harika canım alttaki menüleri görünce senin yediklerin moralimi düzeltti. spor puanı hesaplamamışsın.
gerçekten çok rezil menü bu ne sahur iyi iftarda işin tadı kaçmış. sporda yok yarın tartıda göricim seni ben ehem kühüm yapınca. P Periannem kes cezasını acımasız ol.
derhal toplanmanız lazım sadece öğünlerin yeri değişecek neden bu kadar büyüttünüz orucu. normalde de az yiyoruz ve çılgınlar gibi ortada dolanıp bişeyler yenmiyoruz ne oldu böyle.
hadi benim yaşım var unutmam normal kız sen nasıl unutuyorsun. küçücüksün daha karbonhidrat aşmışsın ceza gelecek. Milana firuze Milana firuze
oooo ölmek istiyorum falan yok. dur bakalım ne oldu bir anlat senin ölmene gerek kalmadan çözüm bulalım.
valla haklsıın ceydos anlayamadım ki noldu bana böyle , durduramadım kendimi rezillik ya. benim de canım sıkıldı daha beteri hala yiyesim var, benim midem değil gözüm aç , gözümü doyuramadım ben bugün. az önce bi kahve yaptım o biraz duraklattı beni .

Back
X