• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zayıfladığımızda yiyeceksin kuzum sabret. tabi dozunda olacak.
ya özgecim işte benim sorunum bu ben pişirirken doyuyorum. geçmişte eşim çok kızardı baş aşçı gibi davarnıyorsun. servisi yapıyorsun beğendiniz mi diye soruyorsun ve bizimle yemiyorsun derdi. çünkü gerçekten doyuyorum pişerken. sonrada ihtiyaç hissetmiyorum.bu yediklerim benim için çok fazla derken abartmıyordum. benim için besin süttü hep. 3 lt- 4 lt süt içince günde bütün kaloriyi alıyordum oradan.
Dogrudur ceydos, herkesin beslenme yapisi farkli canim.
Bende kokuyla acikmiyorum, hergun yemek pisiriyoruz, sadece porsiyon kucultmede zorlaniyorum.
Cok aktif bir sekilde cocuk pesinde kostugumdan oda..

kefir yada yoğurt şart zaten canım
izni yüksek yerden koparmaya çalışıyorsun bakıyorum. :sopa:
kaptanım yemesin ne oalcak gitsin kilolar.
bak sen şah-ı kaptanım falan. bir süre ilişkimize ara verelim. patates izni çıkınca neler duyar oldum.
bak bende ona dayanamam çocuklar yalvarıyor hani kısır yapacaktın diye hep erteliyorum inan
Bende Akinin dogum gununde yapacagim bir mani olmazsa :))

Yiyorsun 10 dk sonra pisman oluyorsun gulum, spor yapiyorsun her yerinden ter akiyor, yazik degil mi o emeklere.
Isin sakasi ayri da, karantinada herkes kilo aliyor, bizim takim fistik gibi citir cikacak bu karantinadan, Allahin izniyle...
1,5 ay önce herhalde 68 kilolardayken sanırım öyleydi. etek başlamıştım kendime dantel ama yünden bugün elime aldım bitirmek için çok az kalmıştı.inanamadım etek üstümde durmuyor düşüyor. tamamını sökmek zorunda kaldım. yeniden öreceğim. yani evde otururken de oluyor bu şeyler. yılmamak lazım.
Eyvah CEYDOS CEYDOS kaptan geldi beni sopalayacak kesin :sinirli::p
şahım yeniçerilerimiz kazan kaldırmasınlar lütfen. korbonhidrata icazet verdiğimizde sıkıntı oluyor. ulufelerini cuma günleri biz ödemek zorunda kalıyoruz. o yüzden aşlarını cuma günleri de kararında tutsalar.
tamam tamam aştım kendimi fyzanur fyzanur tam senlik cümleler kurdum.

1,5 ay önce herhalde 68 kilolardayken sanırım öyleydi. etek başlamıştım kendime dantel ama yünden bugün elime aldım bitirmek için çok az kalmıştı.inanamadım etek üstümde durmuyor düşüyor. tamamını sökmek zorunda kaldım. yeniden öreceğim. yani evde otururken de oluyor bu şeyler. yılmamak lazım.
şahım yeniçerilerimiz kazan kaldırmasınlar lütfen. korbonhidrata icazet verdiğimizde sıkıntı oluyor. ulufelerini cuma günleri biz ödemek zorunda kalıyoruz. o yüzden aşlarını cuma günleri de kararında tutsalar.
hahahaah çok iyiydi kız :KK70: :KK70: :KK70: cümle içerisinde feyzayı karbonhidrat sultanı yaptım karbonhidrat ona serbest o hariç haremdeki kimse yemesin yazacaksın sandım bir an amaaa olmadı işte :KK70:

Icinden ne cikmis senin canim bundan sonra kurdugum cumlelere cok dikkat edecegim :)
Etege cok sevindim ne guzel :KK200:

zayıfladığımızda yiyeceksin kuzum sabret. tabi dozunda olacak.
ya özgecim işte benim sorunum bu ben pişirirken doyuyorum. geçmişte eşim çok kızardı baş aşçı gibi davarnıyorsun. servisi yapıyorsun beğendiniz mi diye soruyorsun ve bizimle yemiyorsun derdi. çünkü gerçekten doyuyorum pişerken. sonrada ihtiyaç hissetmiyorum.bu yediklerim benim için çok fazla derken abartmıyordum. benim için besin süttü hep. 3 lt- 4 lt süt içince günde bütün kaloriyi alıyordum oradan.
Şaka mi bu gunde 3 ve 4 litre sütmu. Neden ama nasil o kadar cok.. peki sık hastalanir miydin. Kansizlik var miydi .

zayıflamakta ayrı dert eskiler gelmiyor. bir sürü taptaze kıyafetim elimde kaldı . 70 küsür nere 57 nere . yeni kıyafetler için mağazalar kapalı , internetten almak için de bedenimi kestiremiyorum . sen dede durum böyle sanırım ceydoşcum ,etek bol geldiğine göre :)

Guzel arkadaslarim iftara cok az kaldi, simdiden Allah kabul etsin tutan arkadaslarimin oruclarini.
Hayirli iftarlar..
Oruc olmayan arkadaslarima da aksam yemekleri afiyet sifa olsun.. :KK200:
sağ ol özgecim ,Allah razı olsun :) sn de tutuyosun snaırım seninkini de Allah kabul etsin inşaallah :)

zayıflamakta ayrı dert eskiler gelmiyor. bir sürü taptaze kıyafetim elimde kaldı . 70 küsür nere 57 nere . yeni kıyafetler için mağazalar kapalı , internetten almak için de bedenimi kestiremiyorum . sen dede durum böyle sanırım ceydoşcum ,etek bol geldiğine göre :)
Allahim hepimize bu dertten ver 🙏
Sen 38 bedensin bence canim.

28 nisan 2020 bugün ne yedim_
sabah : 2 adet haşlanmış yumurta
ara : 1 tane avokado salatası 2 kaşık yoğurtlu sarımsaklı
ara: elma
Akşam : karnıyarık harcı 4 kaşık + salata + 4 çilek

su : 2250 ml daha devam
spor : 260 dk temizlik (bugün temizlik günü) :780 puan
50 jumping : 150 puan
toplam : 930 puan

Back