- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Patates olmasa cok guzelmis. Bence yinede iyi sayilir. az yemissin tebrikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine saglik kaptanim, menunuz de sahane :)günaydın kaptanım işler güçler devam etti temizlik günüydü. şimdi yemek faslına başlayıp kalan temziliği ev halkı iftar yaparken bitiricem. menüde tavuklu yayla çorbası + karnıyarık + salata + güllaç + triliçe var. sen ne yiyeceksin dersen karnıyarık harcından ve salatadan yemeyi planlıyorum.
Selam canim, kolay gelsin. İftarda mercimek corbasi, yufkadan gözleme, avokado salatasi var bizim menümüzde.Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Ben yeni uyandim, kuzulara kahvalti hazirliyorum :)
Sizler neler yaptiniz, iftara neler var menulerde?
Afiyet olsun canim sizede, bende simdi tortilladan gozleme yapiyorum cocuklara, bir guzel koktu ki sorma :))Selam canim, kolay gelsin. İftarda mercimek corbasi, yufkadan gözleme, avokado salatasi var bizim menümüzde.
Ben gözleme yemeyeceğim insallah.
Ohh ohh döktürmüşsun yine, cok guzel hepsini de cok severim.günaydın kaptanım işler güçler devam etti temizlik günüydü. şimdi yemek faslına başlayıp kalan temziliği ev halkı iftar yaparken bitiricem. menüde tavuklu yayla çorbası + karnıyarık + salata + güllaç + triliçe var. sen ne yiyeceksin dersen karnıyarık harcından ve salatadan yemeyi planlıyorum.
Oruc olunca da daha bir güzel kokuyor bu meretlerAfiyet olsun canim sizede, bende simdi tortilladan gozleme yapiyorum cocuklara, bir guzel koktu ki sorma :))
Aynen insanin sanki cakralari aciliyor kokularina karsi :))Oruc olunca da daha bir güzel kokuyor bu meretler![]()
canım Afiyet olsun çok güzel inşallah sana güzel eksiler getirir
harika tam diyet menüsü çok dolu aslında ama çok boş. yani açıklamak gerekirse arkadaşlarım.
Selamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Ooo yorulmussun , keyfi hakettin canim :)Teşekkürler canım inşallah hepimiz güzel eksiler görelim
Teşekkürler canım, ton balıklı salata sonrası 1 bardak kefir içtim bir de hep unutuyorum dolabı açınca aklıma geldi :) bir de o var.
Merhaba Canım bende işten geldim yemeğimi yedim nargile yapıp keyif kısmına geçiş yapacağım :)
Bizim salon camları tam açılıyor ve salon balkon haline dönüşüyor o nedenle kullanmakta sorun olmuyor yoksa içmem evde :) ananas, mango, böğürtlen karışımı bi şeyler vardı malum ananas ödem attırıyorOoo yorulmussun , keyfi hakettin canim :)
Neli nargile hazirliyorsun, evlerinde nargile olan arkadaslarim var ama ev ortaminda kolay oluyor mu bilgim yok :)
Cumaya kadar düşüneceğimmalesef canım öyle. spor sorumluluğu puan hesaplamaları sizin. bunları listeleyip sonuçları paylaşmak benim işim.
aslında fırında bile yemesen ne kadar güzel olur. patates çok su tutar. haşlanmış daha kabul edilebilir. 1 adet orta boy mesela
Hosgeldin canim nasilsin?Cumaya kadar düşüneceğim![]()
Habire baskı yapiyorsunuz yaa vazgeçtim yemicem kendimi kötü hissettimCuma ödül Yapmıştım ben daha sonra toparlayamadım diyet falan kalmadı O yüzden Benim hedefim 55'i görene kadar kaçamak yapmamak inşallah
Patates mi yedirmiyorlar sana kuzum :)Habire baskı yapiyorsunuz yaa vazgeçtim yemicem kendimi kötü hissettim![]()
Iyiyim kaptanım şükür söz nasılsınız?kayinvalideme geldim iftara ama yemegimi getirdim taze fasulye yicemHosgeldin canim nasilsin?
Ay evet kaptanım ya canım çok istiyor ama yiyemiyorumPatates mi yedirmiyorlar sana kuzum :)
günlerdir kızartma istiyorum izin yok bana cuma yicem ona da ha bire baskı var nasıl yersin
Allah kabul etsin canim, az kaldi iftara :)Iyiyim kaptanım şükür söz nasılsınız?kayinvalideme geldim iftara ama yemegimi getirdim taze fasulye yicem
Taze fasulye bulgur pilavı var bndeSelamlar kizlar nasilsiniz, gununuz nasil gecti?
Cuma gunu ye olmaz mi tartidan sonra 2 gun kaldi zaten, bu haftaki odulun olsun, ne dersin :)Ay evet kaptanım ya canım çok istiyor ama yiyemiyorum![]()