- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
ne ruyasi?Kizlar o kadar berbat bir ruya gordum ki psikolojisinden kurtulamiyorum hala ...
bende her tarti oncesi kabuslar goruyorum.
seninkide oyle bir seymi?
yoksa jendinlemi iygili?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ruyasi?Kizlar o kadar berbat bir ruya gordum ki psikolojisinden kurtulamiyorum hala ...
afiyet olsun canım. dönüyor musun yoksa bu hafta?İyi geceler
Sahur
3 pişi az peynir domates salatalik zeytin cay
İftar
1 kase tarhana corbasi 1 tabak kapuska 2 kasik makarna 2 kasik ciger kavurma salata 4 lokmacik ekmek( bugun yaptim trabzon ekmegi tadina bakmak icin pek guzel olmustu ama kendimi tuttum)
Ara nescafe 1 kupa
2 lt su oldu yatana kadar devam insallah
Yawrukush
CEYDOS
aman çok dikkat et kulak çok kötü oluyor.Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.
patates muğlak açalım mı miktarı ne?Bugun ne yedim
Sahur 3 küçük domates ve bir tabak yoğurt
İftar ;3 köfte az patates bir kepçe tavuk sote bir kase çorba 2 hurma salata 2 kaşık pilav. 10 bardak su spor yok
su az ama spor olmaması daha kötü keşke olsaymışIftar
1 dilim cvd ekmegi
K.mercimek çorba
Patlıcan mantar tavuklu yemek
Salata
Sahur
Mantarlı.soganli 1 yumurta.2 dilim ekmek 2 zeytin az peynir
1 tane activa yoğurt
Su
1.5 litre
Spor yok
Yawrukush
CEYDOS @Beklenen2
menün güzel gelelim hareketin puanına eğer bisiklet ise 7 puan yerde yatarak yapıyorsan 3 puan karın egzersizine giriyorCanlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. Çok yoğun geçiyor günler ramazanda.
Menüm şöyle
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek
İFTAR dünle ayni
Bir hurma, yarımdan biraz fazla kase ezogelin çorba, üçer kaşık nohutlu pirinç pilavı, taze fasulye, koz patlıcan salatası, bir bardak ayran
Su yine az içtim yaa niye böyle oluyor bilmiyorum 1.5 litre
Spor 100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
3 saat ev işi= 540
Toplam= 1140
@lugesCEYDOS
Yawrukush
Kaptanım spordan bisiklet hareketi kaç puan fazla mı yazıyorum ben
Yok esimle alakaline ruyasi?
bende her tarti oncesi kabuslar goruyorum.
seninkide oyle bir seymi?
yoksa jendinlemi iygili?
harikasın canım tebrik ederimgecen cuma: 68.9
bu gun: 68.2
fark 0.7
yuzde: 1.015
gelecek hafta hedefim: 67.7Eki Görüntüle 2628221
fark harika bayıldım.
Canım eşimOlsun tatlım.. Allah kolaylık versin canım benimde saat 5 ten sonra dizlerim tutmuyor.. 1 haftası bitti inşallah geri kaldı 3 hafta ... menülerini beğeniyorum ben.. böyle giderse Ramazan bittiğinde en az 6 kilo vermiş olursun canm![]()
Ben de çok mutluyum aylar sonra 76 gordum darısı 75 e.fark harika bayıldım.
allah xeyire dondersin.Yok esimle alakali
tesekurler canim.harikasın canım tebrik ederim
Hala psikolojim bozuk ve basim agriyor aklima geldikce cildiracamallah xeyire dondersin.
Muhteşem , tebrik ederim :)
Tebrik ederim :)gecen cuma: 68.9
bu gun: 68.2
fark 0.7
yuzde: 1.015
gelecek hafta hedefim: 67.7Eki Görüntüle 2628221