• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.7
Fark 1. 1 :KK9:
IMG_20200430_163807.webp

İyi geceler
Sahur
3 pişi az peynir domates salatalik zeytin cay
İftar
1 kase tarhana corbasi 1 tabak kapuska 2 kasik makarna 2 kasik ciger kavurma salata 4 lokmacik ekmek( bugun yaptim trabzon ekmegi tadina bakmak icin pek guzel olmustu ama kendimi tuttum)

Ara nescafe 1 kupa

2 lt su oldu yatana kadar devam insallah

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
afiyet olsun canım. dönüyor musun yoksa bu hafta?
Yok fazla giydirmiyorum atesi bugun 39.5 olunca mecbud saglık ocagına götürdüm. Takip eden doktorumuzun hastanesi pandemi hastanesiymiş o yuzden oraya götürmeye korktum. Kulağında biraz akıntı var dedi antibiyotik yazdı. 3gün takip et ateşi düşmezse antibiyotik basla dedi.
aman çok dikkat et kulak çok kötü oluyor.
Bugun ne yedim
Sahur 3 küçük domates ve bir tabak yoğurt
İftar ;3 köfte az patates bir kepçe tavuk sote bir kase çorba 2 hurma salata 2 kaşık pilav. 10 bardak su spor yok
patates muğlak açalım mı miktarı ne?
Iftar
1 dilim cvd ekmegi
K.mercimek çorba
Patlıcan mantar tavuklu yemek
Salata

Sahur
Mantarlı.soganli 1 yumurta.2 dilim ekmek 2 zeytin az peynir
1 tane activa yoğurt
Su
1.5 litre
Spor yok
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Beklenen2
su az ama spor olmaması daha kötü keşke olsaymış

Canlar nasılsınız? inşallah herkes iyidir. Çok yoğun geçiyor günler ramazanda.
Menüm şöyle
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, bir buçuk dilim ekmek

İFTAR dünle ayni

Bir hurma, yarımdan biraz fazla kase ezogelin çorba, üçer kaşık nohutlu pirinç pilavı, taze fasulye, koz patlıcan salatası, bir bardak ayran

Su yine az içtim yaa niye böyle oluyor bilmiyorum 1.5 litre

Spor 100 bisiklet hareketi=300
100 flutter kicks=300
3 saat ev işi= 540
Toplam= 1140
@luges CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Kaptanım spordan bisiklet hareketi kaç puan fazla mı yazıyorum ben
menün güzel gelelim hareketin puanına eğer bisiklet ise 7 puan yerde yatarak yapıyorsan 3 puan karın egzersizine giriyor

Yawrukush Yawrukush işin açığı ben her sene oruç tutarım oruçluyken belli bir sure sonra kılo vermem durur kılo veremem. Ondan çekiniyorum ama şimdiye kadar ıkı kılo verdım. Haftaya 75 i gorurmuyum bılmıyorum. O kadar az yiyorum ki iftarda sahurda kılo vermek için bu grup benı gaza getiriyor. Dahil olmak isterim tabı kı hafta bır kılo zaten hedefim. Ramazan da olmak benı çekındırıyor. Ramazandan sonra dahıl olsam sorun yasar mısınız.

Yawrukush Yawrukush işin açığı ben her sene oruç tutarım oruçluyken belli bir sure sonra kılo vermem durur kılo veremem. Ondan çekiniyorum ama şimdiye kadar ıkı kılo verdım. Haftaya 75 i gorurmuyum bılmıyorum. O kadar az yiyorum ki iftarda sahurda kılo vermek için bu grup benı gaza getiriyor. Dahil olmak isterim tabı kı hafta bır kılo zaten hedefim. Ramazan da olmak benı çekındırıyor. Ramazandan sonra dahıl olsam sorun yasar mısınız.

Olsun tatlım.. Allah kolaylık versin canım benimde saat 5 ten sonra dizlerim tutmuyor.. 1 haftası bitti inşallah geri kaldı 3 hafta ... menülerini beğeniyorum ben.. böyle giderse Ramazan bittiğinde en az 6 kilo vermiş olursun canm :KK9:
Canım eşim Aomine Daiki Aomine Daiki bu hafta bence ikimizde ıyı kılo verdik. Insallah kılo vermem devam eder. Eşim bile şaşkın az yememe ekmek ve şekeri tamamen sildim ıkı haftadır bakalım bu hafta ne yaptık merak ediyorum kılonu:KK76:

Gecen cuma 81.1
Bu cuma 81.3
Hedef 65
Fark +200 gram
Sabah tartildim wc ye cikinca bu hafta benden hayir gelmedi size
Yorucu ve bozuk bir haftaydi bugunden itibaren silkeleniyorum kalan evde yogurtta yoktu galiba onunda farki var bu hafta sut az diye tarcinli sut icmemistim tabi oda var
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Milana firuze Milana firuze deniz diyette deniz diyette

Eklentiler

• 20200501_102208.webp
    20200501_102208.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 23
Back
X