• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şimdiye 24 kilo vermem lazimdi , 190 gün olmuş :skandal: kaçamaklar ve hastane dönemi beni çok yavaşlatmış ama.pes etmemek onemli demekki düşe kalka hedefe yaklasmisim :dondurma:
Screenshot_2020-05-01-12-14-02-411_com.osmanli.kilotakip.jpg

Ben de çok mutluyum aylar sonra 76 gordum darısı 75 e.
bu şekilde devam edersen 60 ları bile göreceksin canım iyi gidiyorsun.
tesekurler canim.
iftar oncesi tartilip 16-17 gubi yapmak isdedim kilo bildirimni, ama oyle yalan soylemis gibi his edicektim.
hayır öyle düşünme oruç tutyorsun sahurda yediklerinin şişliği ancak 16 gibi iner o yüzden istersen o saat diliminde bir tartıl yeniden paylaş.
Hala psikolojim bozuk ve basim agriyor aklima geldikce cildiracam
çok büyüttün canım hayatta herşeye kafanı bu kadar takarsan ilerleyemezsin bazı şeyleri geride bırakmalısın.
Gecen cuma 81.1
Bu cuma 81.3
Hedef 65
Fark +200 gram
Sabah tartildim wc ye cikinca bu hafta benden hayir gelmedi size
Yorucu ve bozuk bir haftaydi bugunden itibaren silkeleniyorum kalan evde yogurtta yoktu galiba onunda farki var bu hafta sut az diye tarcinli sut icmemistim tabi oda var
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush Milana firuze Milana firuze deniz diyette deniz diyette
sonucunu beğenmedim. bu hafta olmadı lütfen toparla kendini.
Geçen cuma : 57.8
Bugün : 57.3
Fark : -500 Gr
Yüzde :% 0.8

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS @Periannem Eki Görüntüle 2628257
eksi gelmesine çok sevindim ama pazartesinden bu yana değişmemiş o üzdü beni.

Gecen cuma 81.1
Bu cuma 81.3
Hedef 65
Fark +200 gram
Sabah tartildim wc ye cikinca bu hafta benden hayir gelmedi size
Yorucu ve bozuk bir haftaydi bugunden itibaren silkeleniyorum kalan evde yogurtta yoktu galiba onunda farki var bu hafta sut az diye tarcinli sut icmemistim tabi oda var
CEYDOS CEYDOS @Yawrukush Milana firuze Milana firuze deniz diyette deniz diyette
Canim olsun haftaya toparlarsin. Düzenimiz bozulunca kilo vermemiz bozuluyor.

B kilo:85
Gecen cuma kilo:82.9
Bu cuma:81.4
Geelecek cuma:80
Hedef kilo:58
Yuzde : 1.80
canım 100 gr vermişsin geçen hafta kilonu yanlış hatırlıyorsun sanırım. ama bu işte kaçamak var ben sana söyleyeyim fark çok az. yazdıkalrınla daha yüksek olmalıydı.

hayır öyle düşünme oruç tutyorsun sahurda yediklerinin şişliği ancak 16 gibi iner o yüzden istersen o saat diliminde bir tartıl yeniden paylaş.
çok büyüttün canım hayatta herşeye kafanı bu kadar takarsan ilerleyemezsin bazı şeyleri geride bırakmalısın.

evet canım , çok fazla yedim bu hafta ,doymak bilmedim . aldım verdim aldım verdim . sabit gelmedim en azından diye sevindim .

tamam canim tartilirim ama en fazla 200-300 garam fark olur diye dusunuyorum.

Perşembe menu
Kahvaltı yapmıştım 1 dilim ekmek yemiştim
Akşam tabak menemen, 2 bardak ayran
15 dk leslie
2 litre su
Dün niyetli değildim, bugünde değilim
Kahvaltı 1 bardak ananas suyu
Kahvaltılık zeytin, peynir domates 1 çatal helva
Akşam mantar sote yaparım. Ayran
2ltre şu içiyorum. Spor yaparsam yazarım

merhaba hanimlar ❤

benden giden -700 gram olmuş

geçen hafta : 76,5kg
bu hafta : 75,8 kg
fark :700 gram
yüzde: %0,91

gelecek cuma hedefim 75,0Eki Görüntüle 2628294
harika sonuç hakettin güzel menülerin vardı.
evet canım , çok fazla yedim bu hafta ,doymak bilmedim . aldım verdim aldım verdim . sabit gelmedim en azından diye sevindim .
ama bizim kadar verince durma normal canım bakma sen bana. bu kilolarda çok zor düşüyor.
CEYDOS CEYDOS acaba diyorum ben saat 4 te tekrar mı bildirim yapsam , iftara doğru daha çok gider belki , hileye mi girer ki bu :KK70:
ne hilesi canım saat 17 ye kadar vaktimiz var.hayırdır takıma dönüyor musun yoksa.
kizlar yaa resim yukluyorum kocaman cikiyor duzeltiyim desim beceremedim nasil yapiyorsunuz kucuk resim atmayi tarti fotom kocaman sayfayi kapladi kusura bakmayin 🤦🏼‍♀️
fotoğrafın üstüne tıkla köşesinden tut küçült word belgesinde olduğu gibi

Back
X