Muhteşem muhteşem muhteşem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhteşem muhteşem muhteşem
Teşekkür ederim kaptanımaz olsun eksimiz olsun. tebrikler
Tebrik ederim canım bende 300 gram eksilmişim olsun artı olmasındaBu hafta istediğim gibi olmadı
Geçen hafta 69.4
Bugün 69.1
Fark 300 gr
Yuzde 0.43
bu kadar çabalayıp kilo vermemenin bir nedeni olmalı canım. vücudunu dinleyip eksik çalışan noktaların var mı onu tespit etmeye çalış.Eve yeni girdim hemen tartildim
Malesef almidim
67,5
az mı bu kilolarda çok fazla gitmez zaten verdiğin pek normal bir kilo tebriklerEki Görüntüle 2628442
Geçen hafta 64,1
Bugün 63,5
Fark 600 Gr
Yüzde 0,93
CEYDOS
Yawrukush
Az ama en azından artı görmeden devam etmek güzel :)
Hayir canim hic sorun olmaz ramazandan sonra da listemize dahil olabilirsin :)Yawrukush işin açığı ben her sene oruç tutarım oruçluyken belli bir sure sonra kılo vermem durur kılo veremem. Ondan çekiniyorum ama şimdiye kadar ıkı kılo verdım. Haftaya 75 i gorurmuyum bılmıyorum. O kadar az yiyorum ki iftarda sahurda kılo vermek için bu grup benı gaza getiriyor. Dahil olmak isterim tabı kı hafta bır kılo zaten hedefim. Ramazan da olmak benı çekındırıyor. Ramazandan sonra dahıl olsam sorun yasar mısınız.
yinede olsun canim . sporlarin ve menün cok guzel istikrarli gidiyorsun elbet tartidada yüzün gulecektir haftaya daha cok vereceksin gor bakBu hafta istediğim gibi olmadı
Geçen hafta 69.4
Bugün 69.1
Fark 300 gr
Yuzde 0.43
Anladim canim insAllah bir an evvel sagligina kavusursunkim demiş zayıflayamadığımı ben tescilli menopozluyum ama bacağını kırmak için uğraşıyorum. arada gelip arada gelmiyor. bu ay gelmeyenlerden o da şişkinlik yapıyor.
Gerci son bir kac gun yaptin demiSpor yarismasinda 9.olmusum![]()
Tebrik ederim eşimGeçen hafta:65.4
Bu hafta:64.7
Fark:0.7
Yüzde:1,07
Gelecek hafta için hedef kilo:64
Eki Görüntüle 2628404
Ya daha yeni gördüm kusura bakmayın 75.7 çıktım maalesef gecen hafta 75,3 idiM Meryem1306 canım ana takımdan bir sen kaldın bildirim yapmayan
Özür dilerim ben sabah sabah cok fazla cıkınca iftara kadar bekleyeyim dedim. Daga az cıkarım belki diye. Bu arada hep bebekle ilgilendiğim için bakamadımM Meryem1306 kilo bildirimi yapmadin canim, bu sadece bu hafta degil , haftayada takimimizi kotu etkileyecek, umarim gelir ve guzel bir bildirim yaparsin..
sabit gelmişsin canım geçen haftada 75,3Özür dilerim ben sabah sabah cok fazla cıkınca iftara kadar bekleyeyim dedim. Daga az cıkarım belki diye. Bu arada hep bebekle ilgilendiğim için bakamadım
canim yeni uye oldugun icin 8 hafta izne cikamiyorsun, haftaya 8 haftan doluyor..Yawrukush izin sansim varsa izne cikmak istiyorum.
Hala bas agrisi oksuruk var. Birde sitma gibi usume cikti.. Yarin test yatiracagim. Sanirim bu psikoloji ile aktif olamam