Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz az olmuş sanki. yoğurt ve salata miktarı biraz fazla tutulabilir miş , doyduysan sorun yok tabi :)
Doydum doydumbiraz az olmuş sanki. yoğurt ve salata miktarı biraz fazla tutulabilir miş , doyduysan sorun yok tabi :)
Canm diyetisyenle devam etme kararı aldım:)menün güzel olmuş ,yoğurt biraz daha fazla olabilirmiş sanki diğerlerinin miktarı az çünkü :)
Hayırlı olsun cok sevindim.Canm diyetisyenle devam etme kararı aldım:)
Çok sağol canm insallahh bu sayede en azından ramazan bittikten sonra 55 i görürümHayırlı olsun cok sevindim.
Çok güzel canım.. Ramazanda karlı çıkacaksın inşallah.. böyle giderse haftaya senden en az -1 kg bekliyorumMenum
Sahur peynir zeytin domates ceviz
İftar 1kase çorba İzmir kofte yapmıştım 1 kofte 3 tane patates bir dilim domates
Bol salata
İftardan sonra bir çatal kadayıf tatlısı
Şimdi bir greyfurt suyu içiyorum kahve yanında
Spor ıkı gundur yapamıyorumbir ağırlık oluyor.
Emzirdiğim ve kilo verdiğim için olmazmı Diyetisyenin verdiği menümü bu ?Canm diyetisyenle devam etme kararı aldım:)
İyiyiz canim sagol ben hatim okuyorum baslamadan bi goz atayim dedim buraya sen nasilsin cik yorma jendini dikkat et iyi gunler sana kolay gelsin ben sahura kadar uyumam artik.Allaha emanet ol canimNasilsiniz kizlar?
Ev islerine vurdum kendimi, biraz kafam dagilsin diye, uyudunuz mu?
Allah kabul etsin canim, bende iyiyim cok sukur.İyiyiz canim sagol ben hatim okuyorum baslamadan bi goz atayim dedim buraya sen nasilsin cik yorma jendini dikkat et iyi gunler sana kolay gelsin ben sahura kadar uyumam artik.Allaha emanet ol canim![]()
Sahur değil ama iftar evetDiyetisyenin verdiği menümü bu ?
Kolayliklar diliyorum canim..Ah o mutfagin aynisindan bendede oluyor hergun...Iyi geceler hanimlar
Evde herkes ayakta mutfağı iftardan sonra toplamıştım simdi bomba patlamış gibi
Sahur yapıp yapmamak arasında kaldım
Diyetisyene basladin mi canim, hayirli olsun..Sahur değil ama iftar evet