• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle

Sahur
İki dilim ekmek iki dilim kaşarla tost

İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran

Ara bir bardak sütlü kahve

Su 2 litre

Spor 100 bisiklet hareketi
2 Saat ev isi
fyzanur fyzanur CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Kızlar bugün kızım düştü çok ağladım çok üzüldüm ağrı kesici aldım ama hala başım ağrıyor spor da yapamadım anca ev işi o da temizlik yapacaktım onu da yapmadım ev topladım sadece. Menum şöyle

Sahur

İFTAR
Bir hurma, Yarım kase yarmali yoğurt çorbası, avuç içi kadar fırında tavuk gogus, bir buçuk bardak ayran

Su 2 litre

2 Saat ev isi
Gecmis olsun canim, küçükleri melekler tutarmis. İnsallah iyilesir unutur hemen.
Cocuk duse kalka buyuyecek. Allah beterinden korusun.

Menünde güzel

4.takimin sportifff hatunlariiii
Bana sspor videosu önermek ister misiniz? Yalniz dizlerim sıkıntıli. Dizi cok yormayan egzersiz olmali.
Bn leslie yapıyorum canım gayette memnunum ama dizleri yorabilir gerçi dizleri yormayan spor varmı onu da bilmiyorum😊

Leslie kac mil canim. Daha once 1mil yapmistim cok kasmadan,O dizleri pek yormuyor. Squat ziplama en fenasi.
Yarin leslie denerim insallah durumu haber ederim sana
1 mil ile başla canım 15 dk zaten yapabilirsen 2 mil 3 mil devam edersin bn şuan 3 mil yapıyorum yoruyor ve gerçekten terkediyor bide bir termal korse aldım çok memnunum gercekten

1 mil ile başla canım 15 dk zaten yapabilirsen 2 mil 3 mil devam edersin bn şuan 3 mil yapıyorum yoruyor ve gerçekten terkediyor bide bir termal korse aldım çok memnunum gercekten
5 gündür cardio yapıyorum bitanem, 15 dk kesmez beni 😂
Cok pis gaza geldim bu hafta. Ben 3 mille baslayim insallah. 😂 hastanelik oluyormuşum 😂😂😂😂 hahahhahaha

Benim de korse alasim var, amacim basen bolgemi toparlasin diye. Bir ise yarar mi sence.

5 gündür cardio yapıyorum bitanem, 15 dk kesmez beni 😂
Cok pis gaza geldim bu hafta. Ben 3 mille baslayim insallah. 😂 hastanelik oluyormuşum 😂😂😂😂 hahahhahaha

Benim de korse alasim var, amacim basen bolgemi toparlasin diye. Bir ise yarar mi sence.
Diyet ve spor yapcaz diye ölmeyelim yinede 2 ile başla derim😂 bisey falan olur mesuliyet bana kalmasin🤣 yarar bnde canim korse dene istersen

Sahur

İFTAR

Su 2 litre

2 Saat ev isi
4.takimin sportifff hatunlariiii
Bana sspor videosu önermek ister misiniz? Yalniz dizlerim sıkıntıli. Dizi cok yormayan egzersiz olmali.
çok geçmiş olsun canım. bişeyi yoktur inşallah.

Back
X