• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hastaneler açık olsa test yaptırıp ilaçla ertelerdin aslında, ben sana kadınlık hormonunu arttıracak tavsiyeler vereceğim hiç regl olmayan bile olmuştu. Bu arada spor yarışmasını paylaştın görmedim mi acaba
kuzum bana testler yapıldı zaten tamam hormonların menopoza girmiş dediler ilaç verdiler yaşınız çok genç devam etmesini isterseniz bu ilaçı kullanın dediler. bende araştırdım hoşuma gitmedi yazılanlar kullanmadım. ama sonra ben resveratrole bağlıyorum yeniden gelmeye başladı. yani aslında uzatmaları oynuyorum gibi bişey yaşıyorum. ama doğal tavsiyelere açığım. yarışmayı cuma günü paylaştım canım

Ahh keşke benim kocamda yapsa ama su an sıva işi ile uğraşıyor yarın da bahçe duvarınin iç kısımlarını sıvayacak anca işleri bitince yapar rahati na çok düşkün

Canim ikimizde emzir yorum oğlum 8 aylık daha dış cikartmadi bbelirti de yok şimdilik ama annem çok kucağına aldığından sürekli istiyor menu idare eder ama spor hoc yok en azından evde tempolu Yurü süt miktarında artma olur dene bak

Biz onları yiyip alıyoruz senin metabolizma n yavaş o zaman:KK51:
Sen bu adama rahatina düşkün mu diyosun kiz 😂😂
Adam zaten beden gücü isteyen işte çalışıyormuş.
Benim koca sürekli evde karantinadan dolayi, bahce filan da yok :)

fark çok iyi canım 1 kg bulacak cumaya kadar sakın kaçamak yapma harika olacak.

+ gelmekten iyidir. cumaya kadar düşer endişe etme.yeter ki sen karbonhidrattan uzak dur.
Hasta olduğum için sahur yapmadim kahvaltıdan öncede tartilinca öyle güzel birşey ortaya cikti😊 yarında hastahaneye gideceğim için tutamayacağım inşallah cumaya daha fazla kilo veririm😊 inşallah dr da güzel şeyler söyler de onda da yüzüm guler😊

Hasta olduğum için sahur yapmadim kahvaltıdan öncede tartilinca öyle güzel birşey ortaya cikti😊 yarında hastahaneye gideceğim için tutamayacağım inşallah cumaya daha fazla kilo veririm😊 inşallah dr da güzel şeyler söyler de onda da yüzüm guler😊
geçmiş olsun rahatsızlığından bahsetmemiştin yada ben mi atladım

yediklerin daha az görünsün diye mi yazı puntoyu küçük yaptın.
oh ne güzel kimler gelmiş kimler. hoşgeldin canım nasılsın? bizler iyiyiz halen zayıflama çabaları devam etmekte.
Evdeyım iki ay yakın 🙄🙄 hiç çıkmadım dişarıya bugün de havalar bozuk
İyice tembelleştim sanırım 😬😬😫😫

bende canım hızlı alışveriş dışında bir yere çıkmıyorum.kilolar ne alemde, aşırıya kaçmıyorsundur inşallah evdeyim diyerek
Aynı kilodayım abla hep 86-88 gidip geliyor 🙄
Ama hareket içindeyim ordan oraya koşuyorum
Yemegı de yaptım kızımı yemek yedırdım sonra babanneye yolladım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum temzilik yapasım yok 😫

Back
X