• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynı kilodayım abla hep 86-88 gidip geliyor 🙄
Ama hareket içindeyim ordan oraya koşuyorum
Yemegı de yaptım kızımı yemek yedırdım sonra babanneye yolladım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum temzilik yapasım yok 😫
kilonu koruman bile güzel canım.dikkat et lütfen böyle gitsin sen hazır olana kadar. boşver otur günü kendine ayır fırsatın varsa.

ah ah sende yaşlandın be feyzoş baksana kilolar birbirine girmiş. ama evet fark var harika 500 gr olmasada 200 gr olsun bizim olsun.
Canım bildirimi bu cumaya göre yaptım aslında , cuma bildirimlerine hep geçen cuma diye başlayınca buna da geçen diye yazmışım , bu cuma 57.3 bugün 56. Kaçtı kız aha şimdi unuttum valla , anamm açlık basima vurmuş , kac çıkmıştım ben bugün , :KK70:

Canım bildirimi bu cumaya göre yaptım aslında , cuma bildirimlerine hep geçen cuma diye başlayınca buna da geçen diye yazmışım , bu cuma 57.3 bugün 56. Kaçtı kız aha şimdi unuttum valla , anamm açlık basima vurmuş , kac çıkmıştım ben bugün , :KK70:
hemen güncelliyorum zihinsel verilerini cuma 16:33 56,9 olarak bildirim yapmışsın.bugün saat 13:13 te 56,7 kg ile bildirimin mevcut.

hemen güncelliyorum zihinsel verilerini cuma 16:33 verilerinde 56,9 olarak bildirim yapmışsın.bugün saat 13:13 te 56,7 kg ile bildirimin mevcut.
Bende tam onu dusunuyordum iyice karistirmisim ben , yaslandigim belli oldu , Allah'tan tartı fotoları var da kanıt var , durduk yere yalancı oluyodum :KK70:

Bende tam onu dusunuyordum iyice karistirmisim ben , yaslandigim belli oldu , Allah'tan tartı fotoları var da kanıt var , durduk yere yalancı oluyodum :KK70:
feyzoş karışırsa ceydoş karışmaz canım. dikkatimi mi sınıyorsunuz diye merak etmedim değil .minnak puntolu yazılar bir öncenin kilosonu verip farkları yanlış bulmalar. sınavda gibiyim yav.:rapci:geçtim mi kaç aldım diye sorasım var.:KK48:

feyzoş karışırsa ceydoş karışmaz canım. dikkatimi mi sınıyorsunuz diye merak etmedim değil .minnak puntolu yazılar bir öncenin kilosonu verip farkları yanlış bulmalar. sınavda gibiyim yav.:rapci:geçtim mi kaç aldım diye sorasım var.:KK48:
Muhteşem otesisin kül yutmaz ceydos :duduk::sinirli::rapci::KK70:

Back
X