fark çok güzel gelmiş tebrikelr.
bunu deneyeceğim canım. aktara gidip alayım. bugün yada yarın. tabi kür halinide bulmam lazım .hayıt otu
yemiyorum canım sadece yaparken tuzuna bakıyourm o kadar oda her zaman değil. ben kokuyla hareket edenlerdenim her şeyi tamsa güzel kokar deyip tatmam bile. bu yıl başlarken hedeflerim vardı. biri kilo vermekti. kendime inanmam için bu yolu tamamlamam şart.CEYDOS ne güzel iftar menünüz varmis, yiyenlere afiyet olsun, senin iradene hayranim.
Ben bugun epey ter attim . Bu emeklerimi çöpe atmamaliyim, kacamak yapmamaliyim.
yok canım bişey olmadı. ama yine de teşekkür ederim.Selam kızlar![]()
CEYDOS kaptanım çok geçmiş olsun okudum ama bir türlü yazamadım. Bugünkü menu pardon dünkü
Sahur
Bir yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek
İFTAR bir önceki günden kalanlar
Bir hurma, Bir kase domates çorbası, iki kaşık tavuklu bulgur pilavı, iki kaşık salata, bir ısırık pide
Ara bir bardak tarçınlı süt
Su 2 litre
Spor 50 jj
50 bacak hareketi
100 bisiklet hareketi
100 flutter kicks
100 zıp
CEYDOS
Yawrukush
fyzanur
ya evet pazartesi hep uğursuz bana o yüzden hiç sevmiyorum moralimi bozuyor pazartesi tartıları. hani haftasonu kaçamak yapmışım gibi hareket ediyor baskül. siz biliyorsunuz yok yani kaçamak falan.Cumaya hallediyorsun nasıl olsa kaptanım ☺
Teşekkür ederim kaptanım son zamanlarda pazartesi hep + oluyordu ona sevindim ben de![]()
siyez unu ile yatım ben tam pide gibi şişmedi benimki ama evdekiler beğendiler.Olur canim ben ramazan pidesini de ekmegi de hep evde yapiyorum cokta guzel oluyor cocuklar disardan yemiyor artik