• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm sahur
Yulaf lapası (1 adet muz 10 fındık tarcin)
Iftar
Yarım kase çorba 1 ıslim kebabı 2 şiş tavuk 1 siste 4 tane falan vardı salata bi kaç kaşık 1 2 çatal da kıbrıs tatlısı tadına baktim
Ara şekersiz türk kahvesi
Su 2 lt
Spor
5 saat ev işi 900 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1215 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Aomine Daiki Aomine Daiki

Bugun ne yedim
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 d suzme peynir
8 zeytin
2 dilim ekmek
Oglen
Yogurtlu yulaf lapasi chia tohumlu
Akşam
1 lehmecun annemgildeydim
Bol bol salata
1 kase corba
Su
10 bardakta fazla
Spor
1 mil leslie
30 gun fit uyg karin egzersizi ve tum vucut
10000 adim 500
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS M Meryem1306

hepimizin ortak derdi haline geldi. topluca çözüm bulmak şart oldu. şimdi ben civanperçemi denedim üstüne soğan suyu kaynattım olmadı sende dene istersen. şimdi kür halinde hayıt otu yapacağım bakalım o ne tepki gösterecek.
Ben d YouTube dan tarçınlı kakaolu sütlü kahve tarifi gördüm biraz önce onu içtim 1 hafta uygulamak gerekiyormuş. Emziriyotum dıye biraz tereddüt etsem de zararlı olur gibi gelmedi. İnşallah işe yarar

ya inşallah nasıl bir gaz şişliği var anlatamam patlıycam zannettim dün gece. genelde regl öncesi olurdu ama bugün beklentimi karşılamadı.
sana yiyebileceğin tarif
1 çorba kaşığı tereyağ erimiş
1 çorba kaşığı hindistan cevizi
1 çorba kaşığı kakao
2 çorba kaşığı tatlandırıcı stevia tercihen
2 çorba kaşığı süt badem sütü vs olabilir
1 yumurta
1/2 kabartma tozu

hepsini krıştır mikrodalgada pişir. 4 dk kadar pişirdim ben. tarifte 1,5 dakika diyordu. oran artınca pişmedi. ben iki katı yaptım geçenlerde evdekilere kare yoğurt kapları harika kalıp oldu.
Cok guzel tarif mutlaka deneyecegim canim. Bu arada kekten sadece 2 catal yemek için aksam yemegimden kistim .

sahur: 2dilim tb ekmegi, 2 yumurta.
iftar: 400 gram ızgara biftek, salatalik 1kase yogurt 2 bardak kahve.
su: 1,750
spor: 100 suguat- 300 puan
50 mekik- 150 puan.
50 bacak cekme- 150
5000 adim-250 puan.
1 saat ev isi-180 puan.
toplam-1030 puan.
deniz diyette deniz diyette
Harika menü harika spor
Cok guzel olacaksin, doğru yoldasin canisi.

Ben d YouTube dan tarçınlı kakaolu sütlü kahve tarifi gördüm biraz önce onu içtim 1 hafta uygulamak gerekiyormuş. Emziriyotum dıye biraz tereddüt etsem de zararlı olur gibi gelmedi. İnşallah işe yarar
Evet bende duydum kuzenim dedi denedi de hatta ama adet haftasi hic verim alamadi istahinin onune gecemedi

İstah probleminiz varsa bitki çayını dayayin agziniza.😂

Burnunuzu kapatip icin. Ama o yeşilçay icilecek 😂😂😂
Kalorisi düşük besinleri tuketmezseniz, kalorisi yuksek besinlere dur diyemezsiniz 😢

Hepimizin sorunu duygusal açlık...

Bizim kankalarimiz
1. Su
2.kahve
3.soda
4.yesilcay
5.süt
6. Ayran, yoğurt
7. Marul
8.maydonoz
9.limon
10.havuc
11. Pencereden kafanizi uzatip oksijen almak

Açlık hissettiginizde once bu 10 maddeyi tüketiyoruz. 💪

zararlı değil canım inşallah işe yarar.bugün gidip alacaktım. zor geldi çarşıya inmek. yarın sabahtan çıkıp halledeceğim.
Cok guzel tarif mutlaka deneyecegim canim. Bu arada kekten sadece 2 catal yemek için aksam yemegimden kistim .
dene canım daha öncede yapmıştım çok güzel oluyor.sanada afiyet olsun. hatta evdekilere yoğurdun içine azıcık pastacı kreması ve limon kabuğu rendesi koyup, krema yapıp ,katlarını kesip arasına sürüyorum. üstünede chialı meyve püresi instada gördüm bu tarifi ailenin favorisi oldu.
Evet bende duydum kuzenim dedi denedi de hatta ama adet haftasi hic verim alamadi istahinin onune gecemedi
ya üzüldüm bak meryemde işe yararsa bende deneyecektim.
:KK53: :KK71:Ev yapimi gul recelimi yapiyorum yarinda pisirecegim
Zayiflarsam yerim
kolay gelsin ama zayıflarsam diye bir düşünce olmamalı içinde zayıfladığımda diye konuşmalısın hep.
Kizzzlar 👋👋👋💜💜
cumaya son 1 gün kaldi.
Yarin benim yesilcay ve süt günüm💪
Hadi bana eşlik edin.😇
Ya da kendi kendinize bir kür uygulayın. 🔛
Cezamizi sildirelim, kaptanlarimizin yüzünü guldurelim insalllllaaahh 💜💓😘
ben ne yapsam ki yarın yoğurda mı dayasam kendimi. yanına da elma.
İstah probleminiz varsa bitki çayını dayayin agziniza.😂

Burnunuzu kapatip icin. Ama o yeşilçay icilecek 😂😂😂
Kalorisi düşük besinleri tuketmezseniz, kalorisi yuksek besinlere dur diyemezsiniz 😢

Hepimizin sorunu duygusal açlık...

Bizim kankalarimiz
1. Su
2.kahve
3.soda
4.yesilcay
5.süt
6. Ayran, yoğurt
7. Marul
8.maydonoz
9.limon
10.havuc
11. Pencereden kafanizi uzatip oksijen almak

Açlık hissettiginizde once bu 10 maddeyi tüketiyoruz. 💪
muhteşem öneriler yumurta eksiğiyle havuç fazlasıyla benim yiyip içtiklerim.

Bugünkü menüm sahur
Yulaf lapası (1 adet muz 10 fındık tarcin)
Iftar
Yarım kase çorba 1 ıslim kebabı 2 şiş tavuk 1 siste 4 tane falan vardı salata bi kaç kaşık 1 2 çatal da kıbrıs tatlısı tadına baktim
Ara şekersiz türk kahvesi
Su 2 lt
Spor
5 saat ev işi 900 puan
45 dk leslie 315 puan
Toplam 1215 puan
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush Aomine Daiki Aomine Daiki
Maşallah canım.. tatlı olmasa güzel olurdu ama oda göz hakkı diyelim 👌🏻🤗

Missss misss aman sakin yarin yeme 😂

Normalde 1tatli kasigi kahvaltida yiyebilirsin kuzum
Toplamda aldigin kaloriyi takip edersen daha iyi olur. 💜
Aslinda yemek icin deil daha cok bahcemin mahsulunu degerlendirmek bir de esim surekli alisveris yaparken recel alalim soyle yapalim boyle yapalim diyor fruktoz gluktoz surubunu basiyorlar guvenemiyorum
CEYDOS CEYDOS evet baskanim zayifladigimda ama yine yemem galiba oglumun hamileligi ve sonrasinda tatli yerine tuzlu seyler yemek daha cok hosuma gidiyor belki de o yuzden kilomu korudum

zararlı değil canım inşallah işe yarar.bugün gidip alacaktım. zor geldi çarşıya inmek. yarın sabahtan çıkıp halledeceğim.
dene canım daha öncede yapmıştım çok güzel oluyor.sanada afiyet olsun. hatta evdekilere yoğurdun içine azıcık pastacı kreması ve limon kabuğu rendesi koyup, krema yapıp ,katlarını kesip arasına sürüyorum. üstünede chialı meyve püresi instada gördüm bu tarifi ailenin favorisi oldu.
ya üzüldüm bak meryemde işe yararsa bende deneyecektim.
kolay gelsin ama zayıflarsam diye bir düşünce olmamalı içinde zayıfladığımda diye konuşmalısın hep.
ben ne yapsam ki yarın yoğurda mı dayasam kendimi. yanına da elma.

muhteşem öneriler yumurta eksiğiyle havuç fazlasıyla benim yiyip içtiklerim.
Aynen yumurtayi da eklemeliyiz. Bir yumurtasever olarak bunu nasil unuttum 😂😂
Elma yoğurtta süper fikir. Tarcinli severim ben bunu 😍
Acıktım 😂

Aslinda yemek icin deil daha cok bahcemin mahsulunu degerlendirmek bir de esim surekli alisveris yaparken recel alalim soyle yapalim boyle yapalim diyor fruktoz gluktoz surubunu basiyorlar guvenemiyorum
CEYDOS CEYDOS evet baskanim zayifladigimda ama yine yemem galiba oglumun hamileligi ve sonrasinda tatli yerine tuzlu seyler yemek daha cok hosuma gidiyor belki de o yuzden kilomu korudum
Ne güzel bir ortamin var canim masallah, orgnik dogal hayat.

Back
X