- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Ben etiket yapmayi unutmusum, hoş bugün birsey yemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canimSu içmeyi de bıraktım artik.
Yarina su tutmasin vücudum.
Simdi bilgisayarda islerim var
Herkese iyi geceler![]()
Haklısın canım çorbalara karşı daha dikkatli olayımErken yat yansır Canım, günün güzel geçmiş eğer çorba da un yoksa süper
Güzel Canım
Güzel Canım çorbalara verdiğin tepkiye bak bazen çok kalorili ve kilo vermeye engel olabiliyorlar kendini dinlemen daha önemli tabi ki
Biber dolması olmamış gerçi bende bu akşam eknek yedım. Yarın tartı gunu umarım etkilemez bızıHayırlı geceler
Sabah iki yumurta bir dilim peynir bir dilim ekmek 9 zeytin bal
Akşam
Mercimek çorbası iki tane biber dolması salata
3.5 litre su
Türk kahvesi bir kare bitter
45 dk Leslie
Benım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.Ayni bi değişiklik yok =(
Bugün oğlum tartıyı kırdı =(((
Ne zamana alabilirim hiç bilmiyorum
Yawrukush
Menune bayıldım ciğerde çok severim. Patlıcan daMenüm
Sahur
Yulaf lapasi
(1 sb süt, 3 yk yulaf, 1 elma, 3 ceviz)
İftar
Ciger sote 250 gr yemisimdir.
Kozlenmis patlican, kapya biber
Salata
Su 3 lt
Spor leslie 2 mil. Yavas tempoda yaptim, halsizdim bugün.
[USER=870199]@Milana firuze
Ben kayınvalıdemi çok severim ama zor yıne de birlikte yaşamak. Ama ilerde mecbur kalırsak yaşarız tabı. Allah kolaylık versin canımher insanın bunyesi farklı sanirim.
kayın validemle yaşıyorum ve bu tempon bile onu memnun etmiyor, yani munkun degil.
ay yine gıybette basladim.![]()
Canım benım sen tam kılo verecek yaştasın hiçç merak etme bir hafta dayansan gerisi gelir acele etme yılma bıkma bak nasıl gidiyor kilolar.Kullanıcı Adı : Gonulmeyvesi
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz : 1.57
Kilonuz:73.350
Hedef kilonuz :57.0
Kilo alma hikayeniz : düzensiz ve sağlıksız beslenmek
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve güzel olmak için kendimi daha özgüvenli hissetmek için :)
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Evet yine bu takıma katılmıştım ama bir süredir foruma giremiyordum.. Şimdi yeniden başladım inşallah başarılı olurum :)
Yawrukush
CEYDOS
Çok geçmiş olsun. Alovera çok ıyı gelır.Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
2gundur ugrayamadim, pazartesi Akinin okulu , odevleri cok yogundu.Birde ogretmenler gunuydu, bende sinif annesi oldugum icin ogretmenin hediyesi, power point slidelari ve videolar ile ogretmenimizi sevindirme isleri bendeydi.Cok yogun bir gundu.
Dunse sabah cocuklara kahvalti hazirliyordum, 2 saniyeligine yukari ciktim ve aglama sesiyle asagi indim.Ufakligim sen tabureyi cek mutfaga ve sicak ocaga elini sur, sag elinin parmaklari yandi
Ne yanik kremleri, ne buz hicbir sey fayda etmedi, oyle boyle aglamadi ama
Tum gun abartisiz soguk suyun icine elini sokup yasadi..
Oglen uykusuna bile oyle yatirdik, aksam uzeri biraz hafifledi..
Hic giremedim siteye Aras surekli yanimdaydi , ohalde birde Akinin odevleri vs ile ilgilendim.
Aksam 8de odevlerini yollayabildik ogretmene, cok yoruldum, cok yiprandim dun.
Hidrellez di onun icin bile bir sey yapamadik.Hepinizin hidrellezi hayirli olsun.Tum dunyaya saglik, mutluluk, huzur, bolluk bereket getirsin..
Sizler nasilsiniz gorusmeyeli kizlar, ozledim hepinizi...
Ama gerçekten erkek çocukları kız çocuklarına göre daha hiperaktif gerçekten ne dim valla Allah kolaylık versin canimBenım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.
Sagol canim canim önemli degil bazen bende unutuyorum.Milana firuze menün cok güzel canim. Yarinki sonucunu merak ediyorum. Tarti bizi güldürür insallah.
Ben etiket yapmayi unutmusum, hoş bugün birsey yemedim![]()
Bende severim canim ama bir kaynana gelin ilişki si en fazla ne kadar iyiyse o kadar yani.Ben kayınvalıdemi çok severim ama zor yıne de birlikte yaşamak. Ama ilerde mecbur kalırsak yaşarız tabı. Allah kolaylık versin canım