• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

birimizin yüzü gülmüş en azından bende yüz temizleme cihazı uğruna 8:30 da market nöbetine gittim. 5. sırada girdim içeri kimsede almadı cihazı sepetlere baktım tek tekbana ayrılmış cihazı bulamadık. kaldı boşuna beklemişim. sonra marketler aktar derken eve eli boş döndüm.
ya neden böyle oldu feyzacım ya. masa başında bekleyeceksin sanırım yanlış mı anladım. çok hareketsiz kalacaksın. ama rahatta olabilir

yulaf unu koy normal un yerine o zaman daha sağlıklı olur.
Bilmiyorum canım bugün ogrenecegim artık nasıl bir isse

Ama gerçekten erkek çocukları kız çocuklarına göre daha hiperaktif gerçekten ne dim valla Allah kolaylık versin canim😊
Evet simdiden kok sokturuyor bana oglum 8 ay bitecek hala emekleme de yok gobeginin ustunde hareket ediyor gerci kucagimizdan inmeyi dusunmuyor nasil emekleyecekse

plasticwoman plasticwoman , mifihafa mifihafa , asena87 asena87 kizlar bugun izinden donme planiniz var mi, listemize ekleyeyim mi sizi?

luges luges canim 2 haftalik deneme suren doluyor, esas listeye girmek istiyor musun? Esas listenin, liste disindan tek farki cuma gunu zayiflama yarismasinda takimimizi temsil edecek olman.Fakat takim icin kilo vermek epey sorumluluk isteyen bir olay ne dusunuyorsun?

Illk kilo bildirimi benden gelsin
Gecen cuma 81.3
Bugun 80.7
Hedef 65
Fark -500
Yuzde 0.73
Oruc tutmuyorum simdiden paylaşıyorum
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS M Meryem1306

Eklentiler

• 20200508_082341.webp
    20200508_082341.webp
    40 KB · Görüntüleme: 30
Sagol canim canim önemli degil bazen bende unutuyorum.
Yarinki kilo hedefin kac.
Benin 67.5 ti ama zayıfladığı his etmiyorum.
En azinda 67.7-67.8 olsam bile mutlu olucam.
insallah olur. Ben de kendimi irice hissediyorum, göbek basen göğüs şiş gibi. ..
60 küsur inşallah 60.9 olsa bile raziyim. Henuz tartılmadım . Ayni saat olsin diye 12.00 yi bekliyorum.

Bu hafta güzel ders de çalışamadım
Yemeğe dikkat edemedim
Artık kendimi toplamam lazım kaptanım
Nasilsin canimcim?

Ayni bi değişiklik yok =(
Bugün oğlum tartıyı kırdı =(((
Ne zamana alabilirim hiç bilmiyorum 😭
Yawrukush Yawrukush
Gemis olsun canim, ona bir sey olmamis ya, Allah esirgesin tum evlatlari...

Şöyle kaptanım bizim şuan koliklik ağlamalarımız gaz sancılarımız var.. iftardan sonra başlıyoruz sahura kadar.. geçecek diyorum sabretmeye çalışıyorum ama bazen öyle bir oluyorki oturup onunla ağlayasım geliyor..

Teşekkürler canım 🤗

Özel değilse problem ne canım.. bende pkoyum.. Benim de bebek çok zor oldu

Maşllah cnm :KK9:
Canim kolikten cok ceken bir anneyim ozellikle ilk oglumda 6 ayin sonuna dek gunde saatlerce kolik aglamasi ile mucadele ettik..
Bircok sey denedik doktor onerisiyle vs ama hicbiri tam anlamiyla ise yaramadi , doktor 5-6 aydan sonra tamamen gecer demisti gercekten hemen kesildi.
Allah kolaylik versin kuzum..

Komşu bugün istedi tartıyı verdim. Alırken aceleyle kutunun üstüne koydum, uyutucam diye. Uyandıktan sonra görür görmez koşa koşa ona gitti. elinden düşürdü 😭 normalde de hep peşindeydi de😂 koltuğun altına itiyordum alamiyordu. Görüncede bi hevesle oynamaya başlamış. İyi yine erken fark ettim. Yemek yapıyordum. Ses geldi, bi baktım patlama sesine korkmus haraket siz duruyordu. Uzaktan kucaklerken de benim ayağıma girdi. Sonra onunla uğraştım. Elektrik su0urgesine de bayılıyor, peşinden hiç gitmez. Cam diye supuremedim. Komşuya bıraktım. O kısmı süpürdüm aldım. Arkamı bi döndüm elektrik süpürgesini düşürdü 😂😂 su dökülmeye başladı 😱 elektrikten çektim. Baştan tekrar. 🤣🤣Çok yoruldum, hem gülüyorum, hem yaptığım işi tekrar yaptığım için sinirleniyorum. Ekşınlı bir akşamdı😁
Ne yazdım ya, yazarken tekrar yaşadım resmen😂😂
Tekrar cok nuyuk gecmis olsun, Allah beterinden esirgesin..

Canım sakın öyle düşünme. Burası gerçekten insanı frenliyor. Eğer bırakırsan ipin ucu tamamiyle kaçar. Yeniden tekrar başla canim .

Oyyy kuzum cok geçmiş olsun yanık cok kötüdür canı da çok acımıştır. Kuzum benim.
Sagol canim benim cok coook agladi, eli tum gun suyun icindeydi cikardigi an ciglik - kiyamet koptu..

En Büyük KK

Bir daha boyle birsey yqsaraan patates rendele koy canim yada dis macunu

Kuzum etiket yapmayi unutmusun
Menun idare eder
Sagol gulum tavsiyen icin.:KK200:

Canim sorma
A1.1 markete el blendri geldi, anneme aldim anneler günü icin geze geze toplasan 10 şube gezmisimdir en sonunda Allaha bin şükür buldum.
Annemin kismeti varmis.
Eve geldim cok mutluyum alabildiğim için.
Bugünkü hedefim, leslie 3 mil.
Sütlü kahve
Yesilcay ile günümü kapatamak. Kendimi çökkün hissediyorum. Kahvemi iceyim en iyisi.
Senin durumun planin nasil. Benim tatli güzel sefkatli rakibim 😍😍
Canim annecigin gule gule kullansin insallah...

nasılsınız kızlar, benim iş yerinde işler karışık biraz. bugün beni yoğun bakıma verdiler,yarın başlayacağım sanırım . sekreter işiymiş hiç anlamıyorum pc programlarından ne yapacam bilmiyorum . oyy oyyy , atanalı 3 ay oldu savruldum da savruldum valla. bir yandan da tekrar üniversite için hazırlanıyorum , geçen gün onun sınavıda bir ay öne çekildi vay başıma vayyy başımaaaaa :bicak:
Canim Allah kolayliklar versin sana..
Sinava neden tekrar calisiyorsun kuzum, isinden memnun degil misin?

İyi aksamlar canim.
İftar hazırlığı yaptığım karışık kızartma var menüde ama ben yemeyeceğim😈
İnşallah listeye de girebilirim ilerleyen haftalarda💪
Hepinizin ellerine sağlık Teşekkür ederim
İyi ki varsınız 😍😘
Sende iyi ki varsin canim.:KK200:

Kahvaltı
Sosisli yumurta
5peynir 2 çubuk peynir
1 domates
2 çatal helva
Akşam
150 gr köfte, 1kasik mantar sote
2.5 lt su
mifihafa mifihafa
Butun hafta cok duzenli bir sekilde menulerini yazmissin canim, cok sevindim, masallah sana...:nazar::KK200:

Çok mutlu oldum . Destekleriniz icin sizlere tesekkur ederim
Bu senin basarin, masallah sana canim..:nazar::KK9:

Ay canım ben de çok mutluyum ramazanda biraz az kilo veriyorum ama yine de mutluyum 😍

Gel canım özletme kendini 😍

zor bir gün olmuş canım. sporla telafi artık 😉

Kardeşinin doğum günü kutlu olsun canım ☺

Kolik bebek zor canım Allah yardımcın olsun canım. Benim oğlum da kolikti seni çok iyi anlıyorum. Orhan buzuki kolik müzikleri var bebeğine dinletti mi hiç

Tekrardan hoş geldin o zaman canım ☺

Off çok geçmiş olsun canım yaa bizim de başımıza gelmişti oğlum 10 aylikti fırının kapağıni tutmuştu sargiya alınmıştı eli. Bizim oğlanlar pek yaramaz 😁 Rabbım beterinden korusun canım

kolay gelsin canım iyi olur inşallah neden tekrardan sınava hazirlaniyorsun

@AppLesma canım tebrik ederim takım olarak göğsümüzü kabarttin 😍💕
Sizede cok gecmis olsun canim, Allah esirgesin tum kuzulari..

Benım oğların kırdıkları: 2 lattop 3 tane televizyon hele biri çok pahalıydı 2 tablet benım bir tane babasının bir tane telini su kaçırıp bozdular. Mobilyalarım yenilendi suan odalarındakı dolabın kapakları yok takmıyor eşim sureklı kırıyolar.yalan soylemıyorum deli değilim. Çooook hareketli ıkı oğlum var. Bakıcı Allah razı olsun cuma ağlardı ben bakamıyorum dıye pazar akşamı arardı tamam geleceğim yarın diye. Bir sene eşim baktı sureklı gece çalıştı gunduz çocuk baktı. Kimse gelmedi bakmaya aşırı yaramazlardı. Hala mandal alamam eve anında kuçuk kırar hepsini. Ah ah buyuduler ama bana sorun.
Canim oyle zor buyuyorlar ki, Allah tum evlatlara saglikli , mutlu ,guzel omur versin..

Çok geçmiş olsun. Alovera çok ıyı gelır.
Aloe verali yanik kremi ve bir tanede doktorun tavsiye ettigi yanik kremini surdum canim.
Gercekten yaniklarida aloe vera cok etkili, eksik olma. :KK200:

hayirli geceler canlar 🥰
persembe ne yedim

sahur
1 yaslanmis yumurta
bol yesillik
1 kase yogurt salatalik

iftar
8 kasik tavuk sote
mor lahana salatasi
1 kasik pilav

su 2,5 litre

spor 30 DK leslie 210 P

cokofesttt cokofesttt esim nasilsin senin gunun nasil gecti ben su sıralar ev isleriyle meşgulüm temizlik yapiyorum burayada giremiyorum pek
Canım eşlim bende aynı durumdayım hiç vaktim kalmıyo iki çocuk akşama kadar uğraştırıyor küçük oğlum azı dişlerini çıkarıyor ve gerçekten çok huysuz rabbim. Kolaylık versin hepimize🥰

plasticwoman plasticwoman , mifihafa mifihafa , asena87 asena87 kizlar bugun izinden donme planiniz var mi, listemize
Canim merhaba.
Benim dönme planim vardi ama bazi islerim cikti onumzdeki 10 gun cok yogun olacagim,bir sonrakine katilayim inş,
Salmadim bu arada ama ayniyim vermedimde 😀 ve her sey yolunda,olumsuz durumlardan vs gelmiyor degilim yani
Ayrica hem ozledim burayi hem de arada takip ediyorum🤩😍

Back
X