ödül öğününü yapmadıysan güllacı ona sayalım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ödül öğününü yapmadıysan güllacı ona sayalım canım.
ne olduğunu anlamadım ama kanama devam ederse acile git bence . ihmale gelmez sağlık . yanında kimse yok mu ?Bugünkü menüm sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Iftar
1 kase kuru fasulye susuz
2 yk pilav
Salata
Şu 2.5 lt
Spor 2 saat ev işi başka da birşey yapmadım moralim çok bozuk.kan sulandırıcı kullanıyordum şuan kanamam geldi nette böyle birşey olursa hastahaneye başvurun diyo napacagimi bilmiyorum
puanlıdan yanayım bende :)bulgur pilavını çok buldum.onun dışında güzel olmuş günün
yapalım canım puanlı olsun . oylamaya katılan pek olmadı.
tam benlik menü , çok beğendim.hayirli aksamlar hanimlar ❤
sahur
1 dilim k ekmegi
3 kasik sucukli yumurta
domates salatalık
2 kibriit kutusu peynir
1 bardak sut
1 yk tahin pekmez
iftar
8 kasik nohut yemeği
5 kaşık bulgur pilavi
salata
hoşaf
ara
elma ve muz
su 2 litre
spor 30 dk leslie 210 P
@cokofesttt
olmaması mı gerekiyor kanama canım. bu konularda bilgim yok. doktorunu arasan nasıl olur?Bugünkü menüm sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Iftar
1 kase kuru fasulye susuz
2 yk pilav
Salata
Şu 2.5 lt
Spor 2 saat ev işi başka da birşey yapmadım moralim çok bozuk.kan sulandırıcı kullanıyordum şuan kanamam geldi nette böyle birşey olursa hastahaneye başvurun diyo napacagimi bilmiyorum
gördüm duydum varım :)1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUANDİKKAT
Pazardan Perşembeye
Bu hafta PUANLI SPOR yarışmamız var kuzucuklarım. Sağlık sorunu olanlar dışında tam katılım bekliyorum. Mutlaka yapmaya çalışalım. Her gece menülerinizi yazarken altına spor puanlarınızı hesaplayarak yazmanız gerekiyor. Hesaplanmamış sporlar yarışmaya dahil edilmeyecektir. Sporun puanları birinci sayfada mevcuttur. Sonuçlar cuma günü açıklanacaktır. Hadi bakalım kaslarımız gelişsin kilolar gitsin.
EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
Ev islerinin 1 dakikasi= (temizlik,utu, yemek hazirlama vs) = 3 PUAN
1 adet mekik ya da herhangi bir karin egzersizi= 3 PUAN
1 adet squat ya da wallsit egzersizi = 3 PUAN
1 adet dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma egzersizi = 3 PUAN
1 adet jumping jack hareketi = 3 PUAN
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
1 dakika dans etme egzersizi = 4 PUAN
1 dakika yuruyus egzersizi= 4 PUAN
1 dakika callanectics egzersizi = 4 PUAN
100 adim = 5 PUAN
1 dakika tabata egzersizi = 5 PUAN
1 dakika Leslie ile yuruyus = 7 PUAN
1 dakika eliptik egzersizi= 7 PUAN
1 dakika bisiklet egzersizi= 7 PUAN
1 dakika pilates egzersizi = 7 PUAN
1 dakika zumba= 7 PUAN
1 dakika kardiyo ya da herhangi bir fitness egzersizi= 10 PUAN
1 dakika crossfit egzersizi = 10 PUAN
1 dakika plank egzersizi = 10 PUAN
1 dakika yuzme egzersizi= 10 PUAN
GÖRMEDİK DUYMADIK YOK
AppLesma @Meryem1306
erciyes111 @cokofesttt @Milana firuze @Tanssss @mifihafa B Beklenen2 @Aomine Daiki @luges @Aycaokurcan @Periannem @fmad
Melek Ada
deniz diyette @Puuff @Gonulmeyvesi @matilda34 @hsbaharmert @Derya_the_queen
AyTerapisii
CEYDOS
fyzanur @angelnesss @asena87
@plasticwoman @Melegimkorusun
kimseden oy gelmeyince eldeki oylarla puanlı yaptık mecburen. pazar gününü de değerlendirmiş olduk.puanlıdan yanayım bende :)
Çocuk için tedavi görüyorum kan sulandirici kullanıyordum şuan kanamam başladı biraz beklicem geçmezse gideceğim canimne olduğunu anlamadım ama kanama devam ederse acile git bence . ihmale gelmez sağlık . yanında kimse yok mu ?
Bende tam bilmiyorum ama internette tehlikeli diyor bu saatte de doktorumu arayamam beklim acile giderim gecmezseolmaması mı gerekiyor kanama canım. bu konularda bilgim yok. doktorunu arasan nasıl olur?
Canm çok geçmiş olsun şuan hangi aşamadasın ki kanaman oldu. Çok dikkat et kendineBende tam bilmiyorum ama internette tehlikeli diyor bu saatte de doktorumu arayamam beklim acile giderim gecmezse
Yeni başladık canım tedaviye daha tam ilaç tüp bebek ilaçlarını kullanmıyorum sadece kan sulandırıcı kullanıyordum 1 haftadır kullaniyorumCanm çok geçmiş olsun şuan hangi aşamadasın ki kanaman oldu. Çok dikkat et kendine
Ben öncesinde hiç kullanmadım canm. Doktoruna sürekli rapor ver durum hakkındaYeni başladık canım tedaviye daha tam ilaç tüp bebek ilaçlarını kullanmıyorum sadece kan sulandırıcı kullanıyordum 1 haftadır kullaniyorum
Sabah arayacağım artik canimBen öncesinde hiç kullanmadım canm. Doktoruna sürekli rapor ver durum hakkında
Yok canim. İstediğini yapabilirsin mesela ben leslie yaptım 30 dakika 30*7= 210 puanim olur.. .
Hı anladım tamam teşekkür ederimYok canim. İstediğini yapabilirsin mesela ben leslie yaptım 30 dakika 30*7= 210 puanim olur.. .