- 3 Aralık 2019
- 907
- 2.977
- 43
Evet veririz insallah saglik olsunBende dun tartildim 70i gordum , buna dur demek zorundayim, hic bu kadar kilo almamistim
Ama verecegiz beraberce insallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet veririz insallah saglik olsunBende dun tartildim 70i gordum , buna dur demek zorundayim, hic bu kadar kilo almamistim
Ama verecegiz beraberce insallah..

1.

Iyi istirahatler canim.
Neler yapmadım ki.. Pilates mi dersiniz spor salonları mı açlık oruçları mıVerecegiz insallah canim, menulerini duzene oturtup, hayatina birazsa spor ekleyince ister istemez gidiyor kilolar :)
Ben dünyadan bir haberim ya, bide sporun puanını yazıyorum.bu hafta spor yarışması yapmadık ki yavrucum ondan mesajı yok.eş yarışması sonuçlarınıYawrukush müsait olunca hazırlayacaktır.
TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1.
AppLesma &
Melek Ada ===> % 2.33
2.
Milana firuze &
deniz diyette ===> % 1.49
3.
luges &
cokofesttt ===> % 1.46
4.fyzanur &
erciyes111 ===> % 1.30
5.Aomine Daiki & B Beklenen2 ===> % 1.10
6.Birgaripanne & M Meryem1306 ===> % 0.90
7. A Aycaokurcan &mifihafa ===> % 0.81
***Bu hafta elinizden geleni yaptiniz kizlar emeklerinize saglik hepinizin, 1. olan arkadaslarimizAppLesma ve
Melek Ada sizleride ayrica tebrik ediyorum.Bir odul ogunu yapabilirsiniz.
***Dipnot: Bu hafta puanli spor yarismamiz var ve aramiza yeni katilan arkadaslarimiz da var, cumaya kadar es yarismamiza ara veriyoruz, cuma gunu yeniden grup ici eslesme yapacagim.
Gecmis olsun canim uzan dinlen iyiceBugünkü menüm sahur
2 yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Iftar
1 kase kuru fasulye susuz
2 yk pilav
Salata
Şu 2.5 lt
Spor 2 saat ev işi başka da birşey yapmadım moralim çok bozuk.kan sulandırıcı kullanıyordum şuan kanamam geldi nette böyle birşey olursa hastahaneye başvurun diyo napacagimi bilmiyorum
Istedigini canim
Ah aynisi bu hafta bende de oldu adetim gecikmisti biyiklarim daha bir gur cikmis gobek yumusamaya baslamis sallaniyor gibiNeler yapmadım ki.. Pilates mi dersiniz spor salonları mı açlık oruçları mıolmadı olmuyor ne lanet olası bir hastalıkmış. Kendimden iğreniyorum artık. Resmen sakallarım çıkıyor göğüslerimde karnımda hep kıl tüy. Kendimden iğreniyorum
![]()
Ben teşekkür ederim canım senin yüzden sebebiyle olduk
Teşekkür ederim Ceyda bugün tartılıp kilomu yazarım sahurdan 12 - 13 saat sonra tartılmak gerekiyormuş . Bu arada ben Aysunhoşgeldin canım almaz mıyız hiç. hoşgeldin aramıza tekrardan. ben kaptan yardımcısı ceyda. tanışmamaıştık sanırım senin olduğun dönemde. hadi yine yeniden zayıflayalım.
şimdi ki kilonu hedeflerini belirtirsen çok güzel olur.
Teşekkür ederiz Özge seninde ve tüm annelerin , içinde anne şefkati olan tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun**Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz aydin olsun, mutlu bir pazar gunu olsun.
**Oncelikle hepinizi doguran, buyuten annelerinizin ellerinden oper ve hepsinin anneler gunlerini kutlarim, sonrasinda anne olan tum arkadaslarimin bu ozel gununu tebrik ederim ve anne olmak isteyen tum anne adayi arkadaslarimada en hayirli, en guzel zamanda evlatlarini kucaklarina almalarini dilerim.Bu gunde annesi yaninda olmayan, hayatta olmayan arkadaslarimada bas sagligi, annelerinede Allahtan rahmet dilerim..
Eki Görüntüle 2632927
Hoşbuldum Feyzatekrar hoş geldin aramıza :) bu kez hedefine ulaşırsın umarım .
Merhaba Özge iyiyim canım sen nasılsın ? Çok şükür hersey yolunda canım. Türkiye çok güzel geçti , kısaydı 2 hafta kaldık tam zamanında gidip geldikCanim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.![]()
durumundan haberdar et canım bizide merak ettim.Bende tam bilmiyorum ama internette tehlikeli diyor bu saatte de doktorumu arayamam beklim acile giderim gecmezse
yok canım rambo olman lazım hepsini yapabilmek için. aradan sana uygun olanları seçip yapabilirsin
menülerini ayrı ayrı değilde günlük rapor gibi yazarsan takibimiz daha kolay olur.Sahur
Çay biraz bal ve fındık o kadar.
Bir de bolca tarçınlı su![]()
şimdiden kolay gelsin canım harika bir iş yapıyorsun. sen halledersin uçlarından tırtıklama yeterli.Selam kızlar nasılsınız
Bugünku menum dünle aynı
Sahur
Iki dilim ekmek ve iki dilim kaşarla tost ( bu ara sahurda hep tost yedim bu sondu bir süre yemicem)
Iftar
Bir hurma, Bir kase mercimek çorbası, 5-6 kaşık patlıcan salatası, maden suyu
Su 2 litre
Spor bugün en az 3 saat mutfakta durmusumdur yarın karakola iftar hazırlıyorum 20 kişilik tatlı ve börek yaptım bu akşam yarın da çorba, tavuk sote, pilav ve salata yapicam inşallah kazasız belasız yaparım ☺
CEYDOS
Yawrukush
fyzanur
menün diğer günlere göre daha dolu ama güzel. afiyet olsunSahur
2 dilim ekmek
1 yagda yumurta
3 zeytin
1Dilim kaşar
1 avuc yesil erik
İftar
1 hurma
1 tabak kabak yemeği
1 porsiyon tavuk göğüs sote
Salata
Ara
1 avuc kuru kayisi
3 ceviz
1 avuc leblebi
Su 3 lt
Spor leslie 2mil
sağol canım senindeKızlarrr Hepimizin Anneler günü kutlu olsun![]()
abov çok olmuş bunlar eski cici eşim. hemen dengelemen lazım.İyi sabahlar
Sahur yarim haslama 1.5 yagda yumurta peynir salatalik domates zeytin avuc ici kadar misiunlu krep den 1 dilim ekmek kucuk bardak sut
İftar
1.5 kepce yayla corbasi 4 kasik nohut 5 kasik turlu guvec firinda bol salata1 kase cacik
1 dilim ekmek
Ara cay 1 tane kemalpasa tatli bir avuc dolu cigdem az leblebi az fistik 1 minik lokmalik havuclu kek
Ara yesil cay
Su 2lt gecmistir
Spor ev isi
Yawrukush
CEYDOS
teşekkür ederim özgecim.seninde anneler günün kutlu olsun.**Gunaydin guzel arkadaslarim, gununuz aydin olsun, mutlu bir pazar gunu olsun.
**Oncelikle hepinizi doguran, buyuten annelerinizin ellerinden oper ve hepsinin anneler gunlerini kutlarim, sonrasinda anne olan tum arkadaslarimin bu ozel gununu tebrik ederim ve anne olmak isteyen tum anne adayi arkadaslarimada en hayirli, en guzel zamanda evlatlarini kucaklarina almalarini dilerim.Bu gunde annesi yaninda olmayan, hayatta olmayan arkadaslarimada bas sagligi, annelerinede Allahtan rahmet dilerim..
Eki Görüntüle 2632927
MERhaba canım içini ferah tut , inş şize ve komsuna birsey olmamıştır. KAç gün önce görüştüler bilmiyorum ama Sen Bağışıklığı güçlü tut bol C vitamini al. Annesine de allah şifa versinKizlar merhaba
Çok kötüyüm benim normalde tartım yok yan komşumdan alıyorum. Dünde gittim almaya oğlumla beraber annesi hastaymış dra götürmüşler. Sabah ta aradı beni annesi korona çıkmış. Bakanlıktan gelmişler 15 gün evden çıkmayın sizle görüşmeleri de arayın demiş. Komşumda hamile 6 aylık. Anneside cok yaşlı tansiyon şeker hastası yoğun bakımda yatıyormuş gruba da giremedim elim kolum kalkmadi bugün
Iyiyim canim kesildi kanamam doktoru aradım da yumurta düzensiz çatlayınca kanama olmuştur dedi korkulacak birşey yokmuş şükürBende iyiyim canim, nasilsin , nasil gidiyor calismalar?
Gel artik canim :))
Canim aramiza hosgeldin ben ozge, 32 yasindayim,evliyim , 2 oglum var.
Beraber tum fazlaliklardan kurtuluruz insallah :)
Canim hic egzersiz yapabildin mi?
Canim sahurda tok tutacak protein agirlikli besleniyorum ben.
Iftarda abartmadan midemi cok yormadan hafif yiyorum, cayi faslinda da sadece kuru meyve ile tatli istegimi bastiriyorum.
Canim Allah kolaylik versin, cok ozletme kendini:)
Sen geldiysen bende donuyorum kilo vermeye canimcim :)
Bugun esimle spor bisikleti baktik siparis verecegiz.
Hazir ol ben de 70 kilo oldum
Canim bu linkteki egzersizler yeni baslayan insanlar icin kardiyo egzersizleri.
Konusmalar ingilizce ama turkce cok iyi bir spor kaynagi bulmak zor oluyor, bunlara bakip icine sineni evde yapabilirsin.
Konusma seslerini kapatirsin sadece hareketleri yapman yeterli :)
YouTube
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.www.youtube.com
Canim cok sagol ne guzel aciklamissin arkadasimiza :)
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, takim kaptaniyim, 32 yasindayim,evliyim, 2 oglum var.
Guzel bir duzen oturtup kilolari veririz beraberce :)
Ellerine emeklerine saglik canim.
Hemen guncelliyorum ilk sayfayi..
Hic egzersiz var mi canim?
Canim cok uzuldum Allah sifa versin, sizde c ve d vitamini alin cok dikkat edin kendinize..
Hic egzersiz yapiyor musun canim?
Menun oldukca az olmus..
Sahuruda yaz olur mi birdahaki sefere :)
Canim hosgeldin aramiza, nasilsin?
Her sey yolunda mi?
Nasil gecti Tr ziyareti?
Bebis icinde hakkinizda hayirlisi olsun.
Canim nasilsin seni merak ettim, her sey yolunda mi?
Allah kabul etsin, ellerine kollarina saglik canim....
Sağol canım aradım doktorumu da korkulacak birşey yokmuş şükürGecmis olsun canim uzan dinlen iyice
Istedigini canim
Ah aynisi bu hafta bende de oldu adetim gecikmisti biyiklarim daha bir gur cikmis gobek yumusamaya baslamis sallaniyor gibi
Allah hepimize kolaylik versin insAllah bu hastaligi def eder biz de zayiflariz
emeklerine sağlık kaptanım. kızlar hepinizi tebrik ederim.TAKIM ICI ES YARISMAMIZIN SONUCLARI
1.
AppLesma &
Melek Ada ===> % 2.33
2.
Milana firuze &
deniz diyette ===> % 1.49
3.
luges &
cokofesttt ===> % 1.46
4.fyzanur &
erciyes111 ===> % 1.30
5.Aomine Daiki & B Beklenen2 ===> % 1.10
6.Birgaripanne & M Meryem1306 ===> % 0.90
7. A Aycaokurcan &mifihafa ===> % 0.81
***Bu hafta elinizden geleni yaptiniz kizlar emeklerinize saglik hepinizin, 1. olan arkadaslarimizAppLesma ve
Melek Ada sizleride ayrica tebrik ediyorum.Bir odul ogunu yapabilirsiniz.
***Dipnot: Bu hafta puanli spor yarismamiz var ve aramiza yeni katilan arkadaslarimiz da var, cumaya kadar es yarismamiza ara veriyoruz, cuma gunu yeniden grup ici eslesme yapacagim.
böyle şeyler söyleme canım. önce kendini sevmen gerek ilerleme kaydedebilmek için. moralini yüksek tut. senin sonradan çıkmış. büyük kızım maymun olarak dünyaya geldi. bir bebekte bu kadar tüy olmamalı ama vardı. dökülür dediler dökülmedi. maşallah şimdi güzellik salonları sayesinde o kadar azaldı ki. yanında ben tüylü kaldım.Neler yapmadım ki.. Pilates mi dersiniz spor salonları mı açlık oruçları mıolmadı olmuyor ne lanet olası bir hastalıkmış. Kendimden iğreniyorum artık. Resmen sakallarım çıkıyor göğüslerimde karnımda hep kıl tüy. Kendimden iğreniyorum
![]()
olsun alışkanlık olması iyi oluyor.Ben dünyadan bir haberim ya, bide sporun puanını yazıyorum.![]()
![]()
tebrikler canım
durumundan haberdar et canım bizide merak ettim.
yok canım rambo olman lazım hepsini yapabilmek için. aradan sana uygun olanları seçip yapabilirsin
menülerini ayrı ayrı değilde günlük rapor gibi yazarsan takibimiz daha kolay olur.
sabah ......
ara.....
akşam ......
su....
spor.....
şimdiden kolay gelsin canım harika bir iş yapıyorsun. sen halledersin uçlarından tırtıklama yeterli.