- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
Aa doğru unuttum ben onu teşekkürler kaptanimgüzel bir gün olmuş tebrikler. eşini etiketlemeyi unutmazsan onunda menün hakkında bilgisi olur.
menü harika eşini etiketlersen menüne bakmadan geçmmeiş olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa doğru unuttum ben onu teşekkürler kaptanimgüzel bir gün olmuş tebrikler. eşini etiketlemeyi unutmazsan onunda menün hakkında bilgisi olur.
menü harika eşini etiketlersen menüne bakmadan geçmmeiş olur.
vallahi bravo ben kalk ja yap dedim sen neler yapıp geldin tebrik ederim.CEYDOS Canim basimin agrisi azaldi hemen sozunu dinledim sporu ve suyu artirdim.
Suyu 2 ltye cikardim onun disinda da sivi aliyorum baya zaten yazmistim.
200 jj:600
50 squat:150
70 popo:210
Toplam 960 puan. @deniz diyette
Sahur 1 yumurtadan kaşarlı omlet 1 dilim ekmek domates salatalık 7 zeytin
İftar 1 kepçe tarhana çorbası kabak yemeği yogurt 1 parça pide
Ara 1kare bitter kahve
Ara 10 erik
Su 2.5 lt olur
Spor 30 dk bisiklet 210 puan
Yok doymama gibi değil yemek yedikten belli bir süre sonra 2 saati geçtiyse biraz stres yada hareket arttırdım mı terleme, halsizlik yaşıyorum aslında kan şekerim çok düşmüyor ama oluyorDoymama gibi mi ataklarin bir anda aclik hissi yada yemek yedin ama hicbisey yememis gibi mi hissettin
hep karbonhidratlı bu menü direk cezaya gidiyorsun. az protein seni kurtarmaz.
Adım kaç puanhep karbonhidratlı bu menü direk cezaya gidiyorsun. az protein seni kurtarmaz.Puuff canım ceza keser misin eşine. düzgün bir menü cezası olursa makbul olur.
spor puanını hesaplamazsan dahil etmiyorum listeye.
İlk sayfada var canım spor puanlarıAdım kaç puan![]()
1 adet ipsiz ip atlama ya da ziplama egzersizi= 2 PUANAdım kaç puan![]()
harika olmuş sporda mükemmel daha ne olsun.İyi akşamlar herkese
Pazar menüm
12:00
80gr tonbalığı+ 1 yumurta ile pizza tabanı yaptım üzerine domates sos yaptım ve kasar peyniri ekleyip fırınladım
15:30
3 yemek kaşığı yoğurt + 3 kayısı+ 6 badem + tarçın
18:30 çok açıkmıştım bir Ara öğün yaptım
1 tane yulaflı bar ( 92 kalori)
21:00
5-6 kaşık zeytinyağlı patlıcan yemeği, 3 yk yoğurt, 3yk kadar basmati pirinçten pilav
Su: 3 lt
Spor: 45 dk Leslie: 315p
Karın hareketi ( mekik falan): 140*3= 420p
Bacak hareketleri: 80* 2: 160 ( en düşük çarpanı aldım)
Toplam: 895puan
Yawrukush
CEYDOS
fayfeyfiy
Saol canım bu hafta hep böyle gidecek inş ve eksiyi göreceğimharika olmuş sporda mükemmel daha ne olsun.
bak bunu geçmiş tarihli alıntılar ile cevaplıyorum çokta geçmemiş geçen hafta sormuşsun bende aynı gün cevap vermişim.Adım kaç puan![]()
pazartesi 22:54 sormuşsunNasıl hesaplanıyor![]()
pazartesi 23:35 cevap vermişimtakımın 1. sayfasında spor puanları var canım oradan yaptığın sporu bulup hesaplayabilrisin
beslenmen sporun harika canım tebrik ederim. eşini etiketlersen o da yorum yapabilir menüne.İyi akşamlar kızlar
Sahur: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
İftar: çorba, salata, yoğurt, haşlanmış tavuk, 3 kaşık kadar yeşil fasulye
Su:2 litre
Spor: 60 dakika leslie= 420
100 squat= 300
150 yerde bisiklet hareketi= 450
Toplam=1170 puan
Tamamdır canm dikkat etmemişimmmbeslenmen sporun harika canım tebrik ederim. eşini etiketlersen o da yorum yapabilir menüne.
H hsbaharmertİyi akşamlar kızlar
Sahur: yulaflı yoğurt, 3 kuru kayısı, 3 ceviz
İftar: çorba, salata, yoğurt, haşlanmış tavuk, 3 kaşık kadar yeşil fasulye
Su:2 litre
Spor: 60 dakika leslie= 420
100 squat= 300
150 yerde bisiklet hareketi= 450
Toplam=1170 puan
AnladimYok doymama gibi değil yemek yedikten belli bir süre sonra 2 saati geçtiyse biraz stres yada hareket arttırdım mı terleme, halsizlik yaşıyorum aslında kan şekerim çok düşmüyor ama oluyorKarbonhidrat ne kadar yersem o kadar oluyor bence o yüzden karbonhidratı azaltmaya çalışıyorum