Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha :)Beni etiketlemeyi unutma basina bela olurum
Allah kabul etsin orucunu valla ornek menu gibi hic falso yok.
Iftarin cok iyi sahura peynir de yiyeydin ya...
Ohhh guzel gzuel cayini kahveni ic simdi missss![]()
Spor konusunda sende beni destekleyebilirsin canım kolay gelsin sanada![]()
spagettiyi hiç beğenmediğimi belirtmeliyim. ama ceza kulvarına yollayamıyorum. onun yerine sana su arttırma cezası veriyorum ben vücudun arınsın diye.
ben çok iyi hatırlıyorum ama sen unutmuşsun o günleri hızlıca dön geri.
Kusura bakmayın farkedemedim aradım tek tek 100 adim 5puanbak bunu geçmiş tarihli alıntılar ile cevaplıyorum çokta geçmemiş geçen hafta sormuşsun bende aynı gün cevap vermişim.
pazartesi 22:54 sormuşsun
pazartesi 23:35 cevap vermişim
Kete neydi bilemedim börek miCanım bence menün gayet güzel olmuş
Bend yazayım hemen
Sahur
Domates
salatalık
3 zeytin
Peynir
Yarım ceviz
Bir fincan bitki çayı
4 parça kete
İftar
Bir kase tarhana çorbası
1.5 dolma biber
Salata
3 y.k yoğurt
Su
1 dilim çavdar ekmeği
Su az içtim içmeye devam edicem sahura kadar inşallah
özgecim son durum ne ,düştü mü ateşi ? nöbet dediğin epilepsi nöbeti mi anlayamadım . Allah şifasını versin inşallah , çok merak ediyorum şimdi ne durumda ufaklık,aklımda bütün gün aras vardı,dularım sizinle . eşinle sana da ayrı üzüldüm . tamamen düzelmişitir inşaallah.Selamlar kizlar nasilsiniz, aksaminiz nasil geciyor?
Ben sabaha kadar nobet tuttum kuzumun basinda, tilki uykusu uyudum.
Atesi dusmesi, 4-5 saatte bir donusumlu ates dusurucu veeriyorum saati azicik sassa cok kotu oluyor.
Gece 1 kez azicik geciktim ilacina 2 saat harap olduk..
Firsat buldukca gelecegim..
Sağol canım ben her gün 30 dk leslie yapmaya çalılıyorum baya faydasınu gördüm sanada tavsiye ederim
Ben buna alıştım kolayda hem
çok güzel olmuş canım :) spor yok mu ?
Niye kiBu hafta sporlara ev işleri dahil değilmiş canim![]()
kete diyette yenmeyecek bol yağlı unlu unu ekstra tereyağda kavrularak hamurun içine konarak pişirilen bir hamur işi malesef. bence kes ceza.Kete neydi bilemedim börek mi
Çorba dolma ekmek karbonhidrat üçlüsü olmuş demi yine acaba bı sebze et falan eklesen daha iyi olmaz mı canim
Bilmiyorum ki canım ceydos spor puanimi yazdigimda bu hafta ev işi sayılmayacak dediNiye ki![]()
Kete neydi bilemedim börek mi
Çorba dolma ekmek karbonhidrat üçlüsü olmuş demi yine acaba bı sebze et falan eklesen daha iyi olmaz mı canim