• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler iki gundur yazamadim firsat bulup hemen yazayim aklimda kaldigi kadar
Dunku menum
Sahur yarim dilim ekmek 1 yagda yumurta salata peynir cay

İftar
1 kase domates corbasi yarim tabak makarna 2 kasik firinda etli patates 1 ince dilim di patatesi bolca salata 1 kase yogurt 8 de 1 yufkadan ispanakli borek az yagli

Ara sade nescafe 1 dilim kazandibi kaldi atilmasin diye yedim 1 minik kurabiye az yagli ve az sekerli

Ara erik kiraz

Su 3lt olmustur
Spor az bisey yaptim puanlayacak jadar degil

Bu gun
Sahur2 lokma tost salata zeytin peynir 3 kasik makarna cay

İftar
1 kase mercimek corbasi 2 kasik dunku patates den yine kalmasin diye 1 tavuk sis 1 kase cacik bol salata 4 de 1 yufkadan ispanak li gozleme 2 lokma pide

Ara 2 kasik cigdem 1 catal yalanci profiterol cay

Ara soda icecegim birazdan insallah belki yine meyve yerim

Su 3 lt olmustur
Spor bel egzersiszi 15 dk

100 topuga degme

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS cokofesttt cokofesttt

Yeni esim merhaba haftamiz guzel gecer insallah bol eksili bir hafta diliyorum

Tanisalim ben 46 yasimda 4 kiz annesiyim aralik ayindan beri burdayim 80 kilo ile basladim su an 70 si kiyisindan gordum nihayet hedefim 65 birbirimize destek olursak bu hafta ki hedefim 69 u gormek destegini bekliyorum

Yarın kurugillerden yapucam inşallah protein yerine bugün de böyle oldu malesef 100 mekik ve 100 bisiklette artı benden 😄
ekmeksiz ve pilavsız yersen olur .
Kuru Fasulye (Etli)
(325 gr)

Kuru Fasulye (Etli)

Miktar
Birim Porsiyon (Orta)
379 kcal
%33 Karbonhidrat
%33 Protein
%34 Yağ
Miktar
Birim Porsiyon (Orta)

İyi geceler iki gundur yazamadim firsat bulup hemen yazayim aklimda kaldigi kadar
Dunku menum

İftar
1 kase domates corbasi yarim tabak makarna 2 kasik firinda etli patates 1 ince dilim di patatesi bolca salata 1 kase yogurt 8 de 1 yufkadan ispanakli borek az yagli

Ara sade nescafe 1 dilim kazandibi kaldi atilmasin diye yedim 1 minik kurabiye az yagli ve az sekerli

Ara erik kiraz

Su 3lt olmustur

Bu gun

İftar
1 kase mercimek corbasi 2 kasik dunku patates den yine kalmasin diye 1 tavuk sis 1 kase cacik bol salata 4 de 1 yufkadan ispanak li gozleme 2 lokma pide

Su 3 lt olmustur

100 topuga degme

Tanisalim ben 46 yasimda 4 kiz annesiyim aralik ayindan beri burdayim 80 kilo ile basladim su an 70 si kiyisindan gordum nihayet hedefim 65 birbirimize destek olursak bu hafta ki hedefim 69 u gormek destegini bekliyorum
çok kalabalık bol karbonhidratlı patates gözleme mercimek çorbası cacık, üstüne profiterol... yolun açık olsun ne diyebilirim.

Gunaydin kizlar, dun oglenden beri kucuk oglum atesli..39lardan dusmuyor atesi,takima ugrayamadim,surekli onunla ilgileniyorum.Oglumun ates durumuda hep sIkintili oldu simdiye dek, her ateslenmesinde hastanelik olduk..Atesi cok cabuk yukselip nobet geciriyor 😞
Diken ustundeyim,beni mazur gorun,firsatim oldukca gelecegim..
Dualarinizi da eksik etmeyin akliniza gelirsek, kolaylikla atlatalim insallah bu rahatsizligi...🙏
Yaa çok geçmiş olsun kaptanım şimdi nasıl inşallah daha iyisinizdir

menün harika. ev işleri bu hafta dahil değil canım üzgünüm.
beklenen bir tayin miydi? küçük ve serin bir şehir. çocukları küçük şehirlerde büyütmek her zaman daha güzeldir benim düşünceme göre. ilk başta yadırgarsın belki ama ilerleyen zamanlarda alışırsın. tabi dostları alıştığın yaşamı değiştirmek her zaman çok zordur. hayırlı olsun canım. @plasticwoman ' ında tayini çıkmış olabilir mi acaba.
menün güzel olmuş. evet bu hafta aktif spor olarak sayılmayacak ev işi. biliyorum seninki çok başka olacak nereye ne koyacaksın kamyon ayarlama vs. bana şimdiden bastı. marketlerde koli avına çıktım. geçen gün bir markette bir kızımız var girdim içeri o da depo kısmındaymış. ne yapıyorsun abla dedi demesiyle ben çığlığı bastım. kızcağız korktu. ne oldu ki dedi . dedim yaptığın suç derhal elindeki o cillop koliyi bana veriyorsun dedim. neye uğradığını şaşırdı al abla senin olsun dedi. ben eve sevinçle geldim.
menün sporun harika malesef bu hafta ev işi dahil değil.
Teşekkür ederim kaptanım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Biz kalmak için dilekcemizi vermiştik ama bu yıl kabul edilmemiş görev süresi iki yıldı buranın üstüne 5 yıl daha kaldik daha da izin vermediler 😂 yozgat 4. Tercihimizdi bakalım merkez mi olacak yine ilçeye mi gidicez bir iki haftaya belli olur. Tasinmamiz Eylül başını bulur eş durumu atamalarımız ağustos sonu çünkü. Başta şok olduk ama eninde sonunda gidecektik burdan

:KK5:YENI ES LISTEMIZ:KK5:

1.GRUP ===> @fyzanur & Aomine Daiki Aomine Daiki

2.GRUP ===> @AppLesma & @Derya_the-queen
3.GRUP ===> @fmad & @Meleğimkorusun
4.GRUP ===> @MigiMadid & Puuff Puuff
5.GRUP ===> @melek ada & @hsbaharnert
6.GRUP ===> Yawrukush Yawrukush & @Aycaokurcan
7.GRUP ===> @deniz diyette & @asena87
8.GRUP ===> @gonul Meyvesi & @matilda34
9.GRUP ===> CEYDOS CEYDOS & erciyes111 erciyes111
10.GRUP ===> @Meryem1306 & B Beklenen2
11.GRUP ===> mifihafa mifihafa & cokofesttt cokofesttt
12.GRUP ===> @luges & @Milana firuze

13.GRUP ===> @Tansss & @Kozmogirl17

***Arkadaslar birbirleriyle es olan arkadaslarim, tum hafta menulerine eslerini etiketleyecekler, menulerine yorum yapacaklar, gerekirse ceza verecekler, esler birbirlerine destek olacaklar, birbirlerini motive edecekler. Birbirinize karşı sorumluluklarınızı unutmadan beslenmeye özen gösterin lütfen.

***Cuma gunu yuzde olarak en cok kilo veren es grubumuz 1. olacak ve diledikleri bir odulu yemeye hak kazanacaklar.
Vay vay vay eşe bak 😍 kaptanım elimden geleni yapicam temizlik yapicam bu hafta ama seni mahçup etmemek için spor da yapmaya calisicam ☺️

sahur yapsaydın keşke daha kötü olursun bu akşam ihmal etme tek öğünle kilo vermen durur.
bu hafta aktif olmalısın hadi bakalım spor ve papatessiz menüler bekliyorum senden.

asla olmaz.birincisi eşleşmeleri ben isimlerimizi kağıtlara yazıp kavanoza atıp kura ile belirledim. ikincisi senin motivasyonun artmalı kendin için değilsede eşin için bu hafta dikkat etmelisin. hadi feyzoş yaparsın sen
Yaa nasıl ugrasmissin kaptanım ellerine sağlık ☺

Dunku menum

İftar

Ara erik kiraz

Su 3lt olmustur

Bu gun

İftar

Su 3 lt olmustur

100 topuga degme

Bende 30 yaşındayım iki oğlum var benimde hedefim 60 kilo olmak şuan 63.6 kilodayım inşallah beraber haftayı güzel tamamlarım bu arada annemle yaşıtsın 🥰annemide mi gruba soksam az kilo verse 🤣

18 mayıs menüm
sahur : peynir
zeytin
5 köfte
1dilim ekmek
domates
süt

iftar : fırında tavuklu patates
mercimek çorbası
salata
yoğurt

ara : 2 ceviz
3 kuru kayısı
süt

su : 1.5 litre
spor : 100 ip atlama

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Aomine Daiki Aomine Daiki
Çok güzel canım benim 👍🏻👍🏻🤗
çok güzel olmuş canım :) spor yok mu ?
Oruçla birlikte emziriyorum canım o yüzden spor yapınca çocukla ilgilenmek hiç halim kalmıyor kaptandan ramazan boyunca muafım spordan İnşallah Ramazan’dan sonra spora başlayacağım:KK49:
Aomine Daiki Aomine Daiki merhaba canım , bu hafta dediğin gibi güzel kilolar verelim . ben bugün spor yapamadım . 100 kere zıpladım da pek faydası olmaz o kadarın . yarın sıkı bir spor yapacağım , sen de yap , menülerimiz de kaçamaksız olsun cumaya kadar , yansın yağlar :21:
İnşallah canım ben en az 500 gr vermek istiyorum bu hafta

Bugünki menüm
Sahur bir yumurta bi dilim ekmek bi dilim peynir azıcık lor 7 zeytin
İftar bi porsiyon kanat 4 kaşık bulgur pilavı (o kadar canım istiyorduki acılı acılı )salata
Bi kase sütlaç :eek:
2.5 litre su
Bi Türk kahvesi
Bi kupa yeşil çay
Spor yapamadım bugün
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS mifihafa mifihafa

Yaa çok geçmiş olsun kaptanım şimdi nasıl inşallah daha iyisinizdir

Teşekkür ederim kaptanım inşallah hakkımızda hayırlısı olur. Biz kalmak için dilekcemizi vermiştik ama bu yıl kabul edilmemiş görev süresi iki yıldı buranın üstüne 5 yıl daha kaldik daha da izin vermediler 😂 yozgat 4. Tercihimizdi bakalım merkez mi olacak yine ilçeye mi gidicez bir iki haftaya belli olur. Tasinmamiz Eylül başını bulur eş durumu atamalarımız ağustos sonu çünkü. Başta şok olduk ama eninde sonunda gidecektik burdan

Vay vay vay eşe bak 😍 kaptanım elimden geleni yapicam temizlik yapicam bu hafta ama seni mahçup etmemek için spor da yapmaya calisicam ☺

Yaa nasıl ugrasmissin kaptanım ellerine sağlık ☺
7 yıl maşallah eee tabi ki artık başkaları da kaymağını yesin o kadar güzelse olduğunuz yer.
ben seni mahçup etmeyeyimde tatlım malum uzun bir durağan dönemdeyim kırmaya çalışıyorum zincirleri ama olmuyor bir türlü.
yok canım keyifliydi kim kime çıkacak faslını heyecanlı buldum diyebilirim.

Bugünki menüm
Sahur bir yumurta bi dilim ekmek bi dilim peynir azıcık lor 7 zeytin
İftar bi porsiyon kanat 4 kaşık bulgur pilavı (o kadar canım istiyorduki acılı acılı )salata
Bi kase sütlaç :eek:
2.5 litre su
Bi Türk kahvesi
Bi kupa yeşil çay
Spor yapamadım bugün
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS mifihafa mifihafa
bence mifihafa mifihafa ile karşılıklı menülerinizi değerlendirip karşılıklı cezalarınızı verin mifhafanın sadece 1 günü en az 1400 kalori ona göre değerlendir , sendede olmamış sütlaç var.
Çocuk büyütmek çok zor benimde küçük fena şükür eşim evde destek oluyo yoksa ne yapardım
benimkide oluyordu. ama akşam 8 sabah 8 arası kalan süre bendeydi hep. çok zordu çok. doğuştan ergen doğanlardan

hep karbonhidratlı bu menü direk cezaya gidiyorsun. az protein seni kurtarmaz. Puuff Puuff canım ceza keser misin eşine. düzgün bir menü cezası olursa makbul olur.
spor puanını hesaplamazsan dahil etmiyorum listeye.
CEYDOS CEYDOS ceza hakkında fikrim yok. Bu sefer sen ver. Bir dahakine örnek alıp bende veririm.
Haftalık sporu ne zaman hesapliyorsun. Videoda tek tek hesaplamam lazım. Düzenli yapıyorum. Sen o gün hepsini bir girersin. Haftaya da her gün spor puanımı hep yazarım

Back
X