• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Nasi yaniii ben yapmasam öyle gezerler canım ben ütüler dolaplara asarım onlarda giyer😅sana bı foto atsam devrelerin yanar yani o derece akşama biter inşallah😥
oy atma hiç sevmediğim iş. annem bana dolabındakileri topla ütüle dediği zaman sırf motive olmak için yeni ütü almıştım gidip bir daha demedi. hoş evi süpür dediğinde süpürge bulaşık yıka dediğinde bulaşık makinesi aldım. al bunlar benim yerime yapar dedim koydum önüne. ev işi hiç sevmem.
Bende bildiğim birseyi paylaşmak istedim. Hazır tam zammı da geliyor.
Kiraz veya vişne nin saplarını gölgede kurutacaksin. Aktardada satılıyor
10 tanesi akşamdan bir küçük sise duyda bekletip gunduzunde içtiğinde hiç şişlik kalmiyor
onu unutmuşum bak bende dev kavanoz hemde yapraklarıyla var öylesi daha güzel attırıyor diye geçen yaz ağacın dallarını kuruttuk.
CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 canlarim normalde 2000 civariydi simdi dusurecegim 1500 e dedim
1350 yapalım biz bunu
Merhaba canm menün çok güzel. Ben bikaç gündür yoktum. Ramazan bebek VS yoğundum biraz. Dünün menüsünü yazayım
Sahur birkase yoğurt 2 domates
İftar bir tabak patatesli et haşlama bir kase cacık
Bir kase çorba
Ara biraz dondurma ve bol karpuz
2.5 litre su spor yok
canım harika olmuş

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush ben yarın yolcuyum inşallah sahurdan sonra yola çıkıcaz memlekete gidicex. Şimdi yolda şiş falan olur ya da o kafayla tartılmayı unutursam diye bugun yazsam ben olur mu
tamam canım olur tabi şimdiden paylaş. izne ayrılacak mısın peki?

oy atma hiç sevmediğim iş. annem bana dolabındakileri topla ütüle dediği zaman sırf motive olmak için yeni ütü almıştım gidip bir daha demedi. hoş evi süpür dediğinde süpürge bulaşık yıka dediğinde bulaşık makinesi aldım. al bunlar benim yerime yapar dedim koydum önüne. ev işi hiç sevmem.
onu unutmuşum bak bende dev kavanoz hemde yapraklarıyla var öylesi daha güzel attırıyor diye geçen yaz ağacın dallarını kuruttuk.
1350 yapalım biz bunu
canım harika olmuş

Gecen hafta 74.8
Bugun 73,7
Fark 1,1 kg
Yüzde %1. 46

Eklentiler

• _20200521_204722.webp
    _20200521_204722.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 27
Gecen hafta 74.8
Bugun 73,7
Fark 1,1 kg
Yüzde %1. 46
Aklımdayken bugunkü menüm
Sahur bir kase yoğurt 3 domates
İftar bir tabak kıymalı kabak yemeği bir kase çorba 1 kase kayısı komposto
Birazdan dondurma yerim 2.5 litre su
tüh tüh maşallah nazar değmesin ne güzel bir eksi ile geldin. yarını beklesen neler olacak kimbilir. izin olayına cevap yazmamışsın.
böyle beslenmenin ödülü bu.

iyi akşamlar kızlar , nasılsınız :KK19: bugün menüm deki köftelerle ilgili açıklama yapmak istiyorum , erkek kardeşimle iddialaştık kim güzel yapıyor diye , o normal köfte yaptı bende garnitürlü . iki çeşitten de yedim valla :bicak: garnitürlü olan da kaşar peyniri ,patates püresi felan olunca biraz ağırdı . sabah 55.6 yı gördüm , yarında görürüm inşaallah , kötü etki eder mi bilemedim .

1350 yapalım biz bunu
canım harika olmuş

Yapraklarıni bilmiyordum bende. Benim.su an hiç yok. Aslina bakarsan burada kiraz agaciıda yok.

iyiyim canim, evde oturmak ustume ustume gelmeye basladi, artik disari cikmak istiyorum 🙁 sen nasilsin?
ben iyiyim canım çok şükür . hedefime az kaldı da takıla takıla ilerliyorum . liste dışı yarışıyordum tekrar listeye girdim geçen hafta . eksi gelmezsem diye bir korku sardı yarın için . evet ya eve hapsolmak çok bunaltıyor insanı . evde yapılacak şeylerde sınırlı .

21 mayıs menüm

sahur : kıymalı menemen
peynir
zeytin
domates,salatalık,maydonoz,sivri biber,kapya biber

iftar : 2 tane garnitürlü hasan paşa köfte
3 tane normal köfte
cacık
salata

ara : çiğ badem
2 kuru incir

su : henüz 1 bardak
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Aomine Daiki Aomine Daiki
güzel olmuş hasanpaşa bayılırım.
iyi akşamlar kızlar , nasılsınız :KK19: bugün menüm deki köftelerle ilgili açıklama yapmak istiyorum , erkek kardeşimle iddialaştık kim güzel yapıyor diye , o normal köfte yaptı bende garnitürlü . iki çeşitten de yedim valla :bicak: garnitürlü olan da kaşar peyniri ,patates püresi felan olunca biraz ağırdı . sabah 55.6 yı gördüm , yarında görürüm inşaallah , kötü etki eder mi bilemedim .
etki etmez çok fazla olmuyor üstünde garnitür.afiyet olsun.
Yapraklarıni bilmiyordum bende. Benim.su an hiç yok. Aslina bakarsan burada kiraz agaciıda yok.
burası cennet kiraz konusunda kendi kirazı çıkınca hem ucuz hem lezzetli.
kaptanlarım ben yarın işten 16.00 gibi çıkacağım , eve 16.30 gibi gelirim , kilo bildirimimi o saatte yapacağım . sabah fazla çıkarım diye sabah atmayım bildirimi . 8 de iş başı yapmam gerekiyor , sabah evden 7 gibi çıkacağım .

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
akşam üstüne bekleriz canım herkez 17 gibi en son bildirim yapıyor zaten.

Kızlar nasılsıniz? Dün bir güzel geçmisi okudum sahur yaparken, alintilarimi yaptım, lavobaya girip yazicam buraya. Eşim lavabodaydi onu bekliyim dedim biraz uzandım uyuyakalmisim 😂 dünkü menümu yazayım unutmadan bu arada bugün kizcem emeklemeye başladı 😍
Dün
Sahur
Bur yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, bir buçuk dilim ekmek

Iftar
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, 4-5 kaşık patlıcan salatası

Ara yarım muz, yarım şeftali
Su 1.75 (uyuyakalmasaydim 2 litre olacaktı)
Spor 100 zip=200
100 bisiklet hareketi =300
75 flutter kicks =225
Toplam=725

Bugunu ilerleyen saatlerde yazicam
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

Bende bildiğim birseyi paylaşmak istedim. Hazır tam zammı da geliyor.
Kiraz veya vişne nin saplarını gölgede kurutacaksin. Aktardada satılıyor
10 tanesi akşamdan bir küçük sise duyda bekletip gunduzunde içtiğinde hiç şişlik kalmiyor
Sağol canım alayim yaparim💐

Kızlar nasılsıniz? Dün bir güzel geçmisi okudum sahur yaparken, alintilarimi yaptım, lavobaya girip yazicam buraya. Eşim lavabodaydi onu bekliyim dedim biraz uzandım uyuyakalmisim 😂 dünkü menümu yazayım unutmadan bu arada bugün kizcem emeklemeye başladı 😍
Dün
Sahur
Bur yumurta, bir dilim peynir, domates, salatalık, biber, bir buçuk dilim ekmek

Iftar
Bir hurma, Bir kase ezogelin çorba, 4-5 kaşık patlıcan salatası

Ara yarım muz, yarım şeftali
Su 1.75 (uyuyakalmasaydim 2 litre olacaktı)
Spor 100 zip=200
100 bisiklet hareketi =300
75 flutter kicks =225
Toplam=725

Bugunu ilerleyen saatlerde yazicam
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
hayırlı olsun düşmeden yürümeyi nasip etsin Allah. olsun dinlenmişsin ne güzel. menün sporun suyun harika canım.

Sabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 7 zeytin domates 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta çay
Ara 10 çilek 5 erik avuç içi beyaz leblebi 1 bardak kefir
Akşam 6 küçük köfte 1 bardak ayran salata
Bitki çayı soda içtim
Su 2.5 içtim
Spor daha yapmadım yaparsam yazarım
Ütü bitti bende bittim gerçekten 3 saat uyumu olur yaaa🥵

Sabah 1.5 dilim tambugday ekmegi 7 zeytin domates 2 dilim beyaz peynir 1 yumurta çay
Ara 10 çilek 5 erik avuç içi beyaz leblebi 1 bardak kefir
Akşam 6 küçük köfte 1 bardak ayran salata
Bitki çayı soda içtim
Su 2.5 içtim
Spor daha yapmadım yaparsam yazarım
Ütü bitti bende bittim gerçekten 3 saat uyumu olur yaaa🥵
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi seni bu hafta hiç görmedim belki geçerli bı sebebin vardir ama yoksa teessüf ediyorum sana çok yalnız biraktin beni😔

Back
X