• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Melek Ada Melek Ada buldum detoksu pazar günü başlıyorum. neden hemen değil dersen yarına ve öbür güne iftar menüsünü kendime uygun olsun diye beklettim pazara pizza koymuştum tam isabet gelecek. benimle yapmak isteyen olursa hemen burada diyetisyenin listelerini paylaşabilirim.
İnsallahhh işe yarar canmm. Oldukça etkili bir detoks listesi hazırlamış

Kafaya fazlaca takmış olabilir misin farklı düşünmeye calis yogayi deneyebilirsin belki
takmış olmamda muhtemel ama gerçekten menopoz kilo vermede çok olumsuz etkileri var. aslında bir yandan almadığıma da seviniyorum otomatik anlamsız artışlar olabiliyor en azından ben sabitimi koruyorum diyorum kendime.

biraz ara verdim canım ama bayağı düzelme var gibi . düzenli yapmıştım 3 hafta iyi geldi . şimdi ramazandan dolayı kendimi güçsüz hissediyorum çok fazla yapamıyorum , titreme geliyor zorlayamıyorum . ramazan da bitti gibi , artık iyice başlayacağım , tamamen düzleşsin istiyorum . olacak gibi.

marketten hazır alıyorum canım , üzerinde kahvaltılık sos yazıyor . içinde ceviz ,zeytinyağı,domates sosu,biber gibi şeyler var . seviyorum ben :)

menülerin güzel olmuş canım , tartı da durumlar nasıl . ne kadar eksilerdesin bu hafta :)

Bu haftadan pekbumudum yok 300 Gr olsun benjm olsun 🥺 kabızlığın var hemde vücudum ödem topladı bakalim

21 mayıs menüm

sahur : kıymalı menemen
peynir
zeytin
domates,salatalık,maydonoz,sivri biber,kapya biber

iftar : 2 tane garnitürlü hasan paşa köfte
3 tane normal köfte
cacık
salata

ara : çiğ badem
2 kuru incir

su : henüz 1 bardak
spor : yok

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS Aomine Daiki Aomine Daiki
Menü güzel suda 2.5 ltbyi bulursan harika

Bugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Bua rada sekeri tamamen biraktim
Oglen
2 kasik yogurtlu misir gevregi
Aksam
1 tavuk servis
1 ayran
Ara
1 bardak cay
5 6 dilim karpuz
Spor 6000 adim 300p
Su 8 bardak
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS Kozmogirl17 Kozmogirl17
Adana ya gittik gorumumu almaya cok yorucu bir gundu
senden böyle menüler görecek miydim benç hadi hadi el altından yedin değil mi? adanada kimbilir neler çıkardılar size.hayırlı olsun

İnsallahhh işe yarar canmm. Oldukça etkili bir detoks listesi hazırlamış
sende yapacak mısın?
kahvaltı
Sucuklu yumurta
Domates
2 çatal helva
Aksam
200 gr 5 köfte
5 mantar kavurma
1,5br ayran
1 kahve
2 lt su
25 dk spor
menülerinde hiç yeşillik görmüyorum bende pek sevmem ama arada bir yerim ama sende sıfır neredeyse

Bugun ne yedim
Sabah
Fotoda
Bua rada sekeri tamamen biraktim
Oglen
2 kasik yogurtlu misir gevregi
Aksam
1 tavuk servis
1 ayran
Ara
1 bardak cay
5 6 dilim karpuz
Spor 6000 adim 300p
Su 8 bardak
@Yawrukush CEYDOS CEYDOS Kozmogirl17 Kozmogirl17
Adana ya gittik gorumumu almaya cok yorucu bir gundu
Menun guzel canim ama bugun yine cezani yapmamissin sanirim ben bir haftadir bosa konustum seninle canim

Persembe menum

Sabah 10.30
1 yumurta
1kk peynir
2 ince dilim eksimayaekmek
Sekersiz cay

Oglen 13.30
4 5 dilim karpuz ucgen dilim

Aksam 17.00
1 tane biber 1 tane patates etli dolmasi
2 3 kasik yogurt
1 dilim eksimaya ekmek

Kayinvalideme gittik 21.00 gibi
2 3 kasik zeytinyagli patlican
3 4 catal patates kizartmasi
2 kofte

2 lt su
Spor 100 ip atlama

Persembe menum

Sabah 10.30
1 yumurta
1kk peynir
2 ince dilim eksimayaekmek
Sekersiz cay

Oglen 13.30
4 5 dilim karpuz ucgen dilim

Aksam 17.00
1 tane biber 1 tane patates etli dolmasi
2 3 kasik yogurt
1 dilim eksimaya ekmek

Kayinvalideme gittik 21.00 gibi
2 3 kasik zeytinyagli patlican
3 4 catal patates kizartmasi
2 kofte

2 lt su
Spor 100 ip atlama
saat 21 menüsünü beğenmedim. fazla olmuş . ceza vermiyorum.

saat 21 menüsünü beğenmedim. fazla olmuş . ceza vermiyorum.
Ver bence hakkettim kaynanamin yuzunden hep yoksa ben 5 te kapicaktim dukkani valla biyetim oydu bayada direndim ama 21.00 menusunde cocuklari doyurdum falan bitsin yemekler bana kalmasin diye iste olan oldu

Dayanabilirsem bayramdan sonra denemeyi düşünüyorum canm 😂
denek ben oldum hadi bakalım hayırlısı.evdekileride ikna ederim belki.
Ver bence hakkettim kaynanamin yuzunden hep yoksa ben 5 te kapicaktim dukkani valla biyetim oydu bayada direndim ama 21.00 menusunde cocuklari doyurdum falan bitsin yemekler bana kalmasin diye iste olan oldu
çok istiyorsan okey 100 ip atlama nasıl ? koli bandı kullan emi?

Menum
Sahur kalkamasım
İftar 1 kase tarhana çorba salata az peynir 10 kadar zeytin patlıcan yoğurtladım haşlayıp

Su henuz 1 litre
Spor maalesef yok
bu menü yarın eksi getirir . yarını sabırsızlıkla bekliyorum.ama su az azıcık daha içelim.
iyi aksamlar kizlar

sahur
1 tane tavada yumurta
yesillik
1 dilim kepek ekmegi

iftar
tost makinesinde pişmiş yağsız tavuk
salata
hoşaf
1 tane halley 🙈 seker krizim tutuyorda yedim bi tane yarinda tarti gunu ama eritirim ben onu sabaha 🙈

su sahura kadar 3 lt hergun iciyorum
spor 40 Dk leslie 280 p
Milana firuze Milana firuze
bebiş yemiştir o halleyi bişey olmaz

ben kilo vereceksiniz yönünde oy kullanıyorum.
sen veriyorsun am abakalım @Tanssss onları yapıyor mu hep mazeret hep mazeret. tek ayak üstü cezası vereeğim sonunda ona ben :halay:
bu menü zayıflatır harikasın özlemcim.
perşembe cezaların çok birikti.
eskiden benle uyardı saatlerin bu aralar benimde dengesiz uyuyup uyanmalarımdan buluşamaz olduk
tarçın koysaydın güzel oluyor o zaman lapanın tadı.
hayırlı olsun analı babalı büyüsün. nasıl bebek pek minnaktır şimdi. kız mı erkek mi?

spor puanın yok .yarım simit biraz fazla ama sahur olunca yakmışsındır diye düşünüyorum. diğerleri güzel olmuş.
Tarcın da koydum da sevmedim gerçekten. Bi erkek yeğenim oldu🤗 sağol ceydos Allah razı olsun😊

Merhaba canm menün çok güzel. Ben bikaç gündür yoktum. Ramazan bebek VS yoğundum biraz. Dünün menüsünü yazayım
Sahur birkase yoğurt 2 domates
İftar bir tabak patatesli et haşlama bir kase cacık
Bir kase çorba
Ara biraz dondurma ve bol karpuz
2.5 litre su spor yok
Çok güzel olmuş canım menün suyunda harika. Rabbim bebeğini bagislasin küçük mu çocuğun 😊 bnmde kardeşim doğum yaptı 2 gündür oraya git orda iş yap yemek yap sonra eve gel iş yemek çok yoruldum bu arada bnde

ben iki gündür menü yazıcam diyorum sonra araya bişey giriyor unutuyorum aklımdayken hemen yazayım.
20 mayıs 2020 dün ne yedim?

sabah : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : unuttuğum menü bişey yememiş olmam muhtemel
akşam : mantarlı börek ne kadar yufka düşüyor sanırım bir yufkanın 8/1 i gibi yufka içi çoook dolu mantar 4 yemek kaşığına denk gelebilir.
su : 1500 ml
spor : 220 jc
toplam: 660 puan

21 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
sabah 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
öğle : activia
akşam : çilekli yoğurt hindistancevizi labneli karışım
su : 1750 ml
spor : 100 jc : 300 puan
2277 adım : 114 puan
toplam : 444 puan

Back