- 4 Şubat 2014
- 5.244
- 18.935
- 448
Nihahahaha intikan soguk yenen bir yemektir Filizim ,demek sabitsin :)))
Congrats
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nihahahaha intikan soguk yenen bir yemektir Filizim ,demek sabitsin :)))
Bence bizi tekrar es yapmalilar dimi kankim![]()
haklısın kaptiş ne diyeyim..
Congrats![]()
![]()
AboooTAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===> @erciyes111 & @fyzanur
2. GRUP ===> @Milana firuze & @luges
3. GRUP ===>cokofesttt &
CEYDOS
4. GRUP ===>Kozmogirl17 & @matilda34
5. GRUP ===>FitFiliz &
fayfeyfiy
6. GRUP ===>Melegimkorusun &
Aomine Daiki
7. GRUP ===> @Tanssss & @melek ada
8. GRUP ===> @asena87 & @Beklenen2
9. GRUP ===> @deniz diyette & @Puuff
10. GRUP ===> @Aycaokurcan & @1delimavi
11.GRUP ===> @AppLesma & @mifihafa
***Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Bu hafta bayram haftasi oldugu icin eslere cok daha fazla is dusuyor, ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.![]()
Özlemcim ne güzel olur. Sen de iyi vereceksin bence bu hafta. İlla denk düşeriz canım benimBence bizi tekrar es yapmalilar dimi kankim![]()
AhahahahCUMA MENUM
SAHUR
2 haslanmis yumurta
Yarim pita ekmegi
1 yemek kasigi fistik ezmesi
10 zeytin
1 kk peynir
Domates, salatalik
IFTAR (Dananin kuyrugunun koptugu yer)
2 lahmacun
1 avuc ici kadar kavurmali pide
Salata
1 bardak ayran
ARA (Dananin kuyrugunun koptugu 2. yer)
Kahve
Cay
Maden suyu
1 dilim browni
2 cilek
SU: 1.5 ltye tamamlayacagim.
SPOR: 100 ziplama, 10 dk cocuklarla dans ve bolca ev isi..
Evet ceydosumun isleri elline saglik ole seyler yapiyorÖzlemcim ne güzel olur. Sen de iyi vereceksin bence bu hafta. İlla denk düşeriz canım benim
Artık kura çekiyolarmiş galiba geçen yazmıştı birisi.
Vayy arkadaş o nasil bi eksi öyleeCEYDOS
75.9 u gosterdi bugun tartim bilgine dune gore 900 gr eksi nediyorsun 2 kilo gidermi cumaya kadar![]()
Ceydosa 100er gram verelim bu hafta bizim eskilerdenEvet ceydosumun isleri elline saglik ole seyler yapiyor![]()
Rusvet diyosun yaniCeydosa 100er gram verelim bu hafta bizim eskilerdenhaftaya "tesadüfen" bizi eş seçsin
![]()
Dikkat edince sonuc bu filizcim ben cok gevsemistim sporada basladim ufaktanVayy arkadaş o nasil bi eksi öylee![]()
Benim tartı +300 gösterdi. Ödül bile yapamadim düşün. Galiba ödem topluyom ben![]()
Yok canım zahmetleri karşılığı küçük bi hediyeRusvet diyosun yani![]()
Evet güzel olurdu.. çok acil çıktık geldik aklıma gelmedi yoksa yanıma alırdım..keşke kendi tartın olsaydı ama yapacak bişey yok ben farkının daha yüksek olduğunu düşünüyorum.
az olsun bizim olsun be canım haftaya daha fazla olur inşallah.
İnşallah canımKızlar hepinizi tebrik ederim ramazan sonrası daha verimli olucaz inşallah![]()
Evet tatlımBravoooo
Menulerini gozden gecirip degistirmelisin tarzini ozaman canim.
Yaaaaaa harikasinnnn
Seni su an en iyi ben anlarim.gecenlerde 59,5u gordugumde yani 5 li sayilari,okadar farkli hissediyor ki insan...
Tebrikler canim eşim
Ozaman menuleri degistirme vakti geldi canim,eskiden kilo vermissin zaten ben de inaniyorum sana.
Yani kilo verip vermemeni gectim aslinda,niye tuhaf seyler oluyor cozmekte zorlaniyorum
Harika otesiiiii
Harika cok guzel canim.
Milanacigim hep ayni yorumu yaparim sana,az ve öz gidiyorsun bu istikrar cok iyi.
Ama onceden daha cok sohnet ederdin bu ara menu yazip gidiyorsun bazen.insallah her sey yolundadir.
tebrikler.
biraz daha hizlanabilir ama kilon verilmeye musait...
Bravooo hel boyle git insallah
Yaaaa harika vallaaa ne denir
Oooo kaptan 1.olmus
tebrikler canim.
Yanlis hatirlamiyorsam yeni dogum yapmistin ona ragmen guzel gidiyor kilolarin
Az oz istikrarli
Aaa cok guzel bravo
Hele sukur yaaaaa
Tmm artik her hafta gider bu
Keske biraz hizlansan 60 li kilolar daha keyiflidir,fotograf yok mu bu arada.
Bravo
Kurallarin bozulmamasi adina fotigrafi unutmasan iyi olur
Iyiyim canim.
O,2 vermisim ama reglim iste ona guveniyorum
Ama sen harikasinnnn.artik hedeflerimiz ayni
Ooo ozgecigim![]()
![]()
![]()
Esim harikasin , bu hafta seninle yeterince ilgilenemedim kusuruma bakma canim..
Cok guzel yapmissin canim, gunluk menu-egzersiz ve ictigin su miktarini duzenli yaz canim, guncel kilonuda yaz liste girisini yapabileyim.
Birde kendini tanitirsan, takimdaki diger arkadaslarda seni tanimis olurlar :)
Canim bu hafta boyle olmus , haftaya guzel bir eksi gelecegine eminim :)
Bu hafta ikimizde cok dikkat ediyoruz Ozlemim, soz mu ?
Harika gidiyorsun, hedefe neredeyse ulastin kuzum..
Ne guzel bir eksi canim :)
Tebrikler kuzum
Listeye girisin hayirli olsun canim, liste sorumlulugunu biliyorsun, duzenli paylasimlara devam canim..
Harika bir eski bayildim.
Tebrikler Feyzosum
Ahahha kaptanada sonunculuk yakisirdi , cok guldum yaaaaa
Az olsun eksi olsun gulum
Bu ekside guzel kuzum, tebrikler.
Tebrikler gulum.![]()
Teşekkürler kaptanım ben dün hallettim öğünü yazmasam olurmu çünkü dibine vurdum öyle böyle değilArkadaslarim yarisma sonuclandi, bu hafta derece geldi, hepinizin emeklerine saglik, 3. olduk, yurekten kutluyorum.
Odul ogunu yapmak isteyen arkadaslarim 1 ogun olmak sartiyla, odullerinizi yapabilirsiniz.Pazar gunu bayram eger bayram odulu yapmak isterseniz bu hafta bayrama ozel olarak odullerinizi pazar gunu yapabilirsiniz.
Lutfen bayramda ipin ucunu kacirmayalim , verdigimiz bu guzel kilolari geri almayalim kizlar, hepimiz ekstra dikkat edelim..
Guzel arkadaslarim 2 saate yakindir bilgisayar basinda listelerle ugrasiyorum, simdi izninizle ben kuzularimla, onlarin odev ve oyunlariyla ilgilenmeye kaciyorum.
Tekrar tebrik ediyorum hepinizi, ilerleyen saatlerde gorusmek uzere.
Es yarismamizin sonuclarini ve yeni es listesini gece hazirlayacagim.
Hepinize hayirli iftarlar.![]()
4. takımın harika kadınları hepinizi kocaman kucaklıyorum . verdiğiniz kilolar ve sizlerle gurur duyuyorum. her ne kadar arada çemkirsemde hepinizi ayrı ayrı ve çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. her zaman olduğu gibi bugün menülere yorumsuz takılıcam. ödül yaparsanız lütfen ödül olduğunu belirtin bende not edeyim.yoksa ben sizin fazla yediklerinizden birini ödül olarak listeye alabilirim. bu kadar vıcık vıcıklık yeter gevşersiniz falan.
Canlar hepinizi tebrik ederimkaptanım eş olarak aynı eksideyiz
Canım benim çok teşekkür ederimsen de harikasın
Vayy eski eşim süpersin
Kaptanım evet az az gidiyor ama ben çok kasmıyorum çünkü sonradan değişecek bir yeme düzeni istemiyorum. O yüzden az gitsin, kalıcı olsun ☺
Kaptanım ellerine sağlık ☺![]()
Teşekkürler canlarmaşallah kuzum harika
ben de istiyorum ben deeeee
o yüz gr 1 kilo olarak gitsin inşallaaaah
ooooo oooo oooo haftaya gider ooo regl falan yakın mı kuzum
Ben de böyleyim normalde
alkıııış
ben de istiyoryyyyyyymmnnn
maşallah kuzum
harikasın canım
79a az kalmıııış
ay sen harikasın ben bundan istiyorum bu kilodan
50ler gelmiiiiş bu hafta sana yetişmem lazıııım
maşallah kuzum
süper
maşallaaah
eşim harikasııın
süperrr
maşallah canım
şampiyon sahalara geri dönmüüüş
Aman Allah ım bu nasıl yüzdeeee maşallah tebarakallah sübhanallah Allahümme barik aleyh
TAKIM ICI YENI ES LISTEMIZ
1. GRUP ===> @erciyes111 & @fyzanur
2. GRUP ===> @Milana firuze & @luges
3. GRUP ===>cokofesttt &
CEYDOS
4. GRUP ===>Kozmogirl17 & @matilda34
5. GRUP ===>FitFiliz &
fayfeyfiy
6. GRUP ===>Melegimkorusun &
Aomine Daiki
7. GRUP ===> @Tanssss & @melek ada
8. GRUP ===> @asena87 & @Beklenen2
9. GRUP ===> @deniz diyette & @Puuff
10. GRUP ===> @Aycaokurcan & @1delimavi
11.GRUP ===> @AppLesma & @mifihafa
***Sevgili arkadaslarim, birbiriyle es olan kisiler, tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, egzersiz yapmaya tesvik edecek, menulerine eslerini etiketleyecek, menulerine yorum yapacak, eger esi egzersiz yapmamis- suyu az icmis ya da menusunde kacamak yapmissa ceza verecek ve beraber en cok kiloyu vermeye calisacaklar.
***Bu sayede haftaya cuma yarismamizdan sonra 1. olan es grubu , odul olarak diledikleri bir seyi yemeye hak kazanacaklar.
***Bu hafta bayram haftasi oldugu icin eslere cok daha fazla is dusuyor, ceza vermekten cekinmeyin, eslerinize oneri ve elestirilerde bulunmaktan cekinmeyin.Bu haftayi guzel bir sekilde tamamlayalim.
***Tum es gruplarina guzel bir hafta diliyorum.![]()
Çok saol feyzoşAhhh ahhh sağol kuzum
Asıl ben seni tebrik ederim harika eksi gelmişsiiiin
Merhaba yeni eşim
Ozgeye kesin yakalanmayiz zatenYok canım zahmetleri karşılığı küçük bi hediye
Tabi önce kabul etmesi ve Özgeye de yakalanmamız lazım![]()
![]()
Gullac batmiyor okadar ama nasil arti ciktin ki odem falan olabilirmi acaba regl yadaDünkü menüm:
Yine 1 tane Çavdarlı wasa (tadını da sevmedim bitsin diye yiyorum) lorlu yumurta, 2 dilim sucuk, birkaç zeytin salatalık çay
Bir iki çatal güllaç, duble türk kahvesi
2 tane (Küçük boyutlu) kürdan kebabı
Çay -kuru erik
(Güllaç göze batıyor olabilir de şekeri çok azdı, nasıl artı 300 çıktım ben ya, geçen menume çok az yazanlar olunca kalori hesapliyim da yiyeyim demiştim . perşembe cumadan daha az çıkmıştım bu arada)
Spor 240 yani 1 saat yürüyüş
Su da 2,5 litre
CEYDOS
Yawrukush
Sanirim sutlac odulundu menulerini begendim canim21.05.2020
SAHUR
1 haşlama yumurta
Salatalık domates
2 dilim peynir
İFTAR
1 kase mercimek çorbası
1 yt tavuklu bezelye ( dolu doluydu)