• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harikasiniz. Bastan nasil bir hazirlik yaptiniz?
Nefsimi arinmak icin cok istiyorum yapmak.
Dun 18 saat if bugun 22 saat yaptim.
Hergün 1-2 saat if i uzatip ona gore cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi
Ben hazırlıksız başladım
O yüzden 1. Gün sonunda çok basım agridi. 2 gün de vardı ağrı. Sonra geçti ama 3. Gün elim ayağım titredi. Yatarken sanki vücudum sallanıyor gibi hissediyordum. Buda hazırlıksız olduğun için olmuş. Mide ve bağırsaktaki besinlerin atılmadığı için seni zehirlemesi gibi birsey. Vücut bir şekilde atiyor onları. Hazirlik olarak bu oruca baslamadan once vucudu senin bir sekilde bosaltman gerekiyormus. Ondan sonrası kolay. Bide 6 gün buna benzer şeyler yaşadım. Bozmaya niyetlenmiştim biraz da o yüzden açlık hissetmeye de başladım. 7 gün betim betim benzim atmıştı artik. Sesimde bile kisilma oldu .Bunun üzerine eşim zorla birşeyler yedirdi.
10 gün açlık her kula nasip olmaz . Bu yüzden çok uzuldum bozduguma

Harikasiniz. Bastan nasil bir hazirlik yaptiniz?
Nefsimi arinmak icin cok istiyorum yapmak.
Dun 18 saat if bugun 22 saat yaptim.
Hergün 1-2 saat if i uzatip ona gore cesaretlendirmeye calisiyorum kendimi
Ben youtube dan aclik orucu yapanlari dinledim, 4-5video izleyince kafamda sekillendi canim.
Heyecan ve hevesle basladim.

Ben hazırlıksız başladım
O yüzden 1. Gün sonunda çok basım agridi. 2 gün de vardı ağrı. Sonra geçti ama 3. Gün elim ayağım titredi. Yatarken sanki vücudum sallanıyor gibi hissediyordum. Buda hazırlıksız olduğun için olmuş. Mide ve bağırsaktaki besinlerin atılmadığı için seni zehirlemesi gibi birsey. Vücut bir şekilde atiyor onları. Hazirlik olarak bu oruca baslamadan once vucudu senin bir sekilde bosaltman gerekiyormus. Ondan sonrası kolay. Bide 6 gün buna benzer şeyler yaşadım. Bozmaya niyetlenmiştim biraz da o yüzden açlık hissetmeye de başladım. 7 gün betim betim benzim atmıştı artik. Sesimde bile kisilma oldu .Bunun üzerine eşim zorla birşeyler yedirdi.
Zorlanmissin baya canim. Bir anda 10gun tabiki kolay değil. Saglik olsun.

Ben de dün erik yiyince ishal oldum onun üstüne hazir bagirsaklar bosalmisken aclik orucunu yapayim dedim :)

Melegimkorusun Melegimkorusun Melegimkorusun Melegimkorusun ikinci olmuşuz 🤩 birincileri tebrik ederim herkesi tebrik ederim ♥
Seni de tebrik ederim canım 🥰 bu haftada bol eksilerimiz olsun inş
Merhaba canım bende zinnet 2 aylık bir kızım var.. benim belli bir beslenme stilim yok zayıflama için.. sadece normal beslenme düzenimde zaralı gördüklerimi tamamen çıkarıp karbonhidratı azaltarak bir düzen oluşturuyorum.. 🤗 nasıl güzel kilo veriliyormu senin teknikle
Allah analı babalı büyütsün inş 🥰 sen emziriyorsan bol kalori yakıyorsun zaten bu zamanları değerlendir. Ben ne yazık ki emzirme döneminde 8-10 kilo aldım 🙈🙈 sağlıklı beslen , bol bol su iç , İnan kilolar gider 🤗 ben daha önce yaptım 1 ay kadar vücudumu çok yavaşlatmıştı ama şimdi tekrar denemek istedim bakalım sonuç ne olacak bugün low çarb da 3. Gün
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEBAYRAM DUYURUSU En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

***Arkadaslar bayramimiz geldi catti, Ramazana veda ediyoruz, ne cabuk gecti bir ay..Insallah seneye yine kavusalim, eksilmeden, artarak..:dua:

***Bayramin 1. gunu yani sadece yarin (PAZAR) olmak kaydiyla , bayram kacamagi yapabilirsiniz.Cunku 1 ay oruc tutup, bayrami yasamamak kolay bir sey degil. Diger takimlarda da bu durum olacak, yillardir hep gozlemliyorum.

***Kacamaklariniza ceza gelecek , cezalar normalden daha fazla olacak, orucluda olmadigimiz icin , spor cezalarinizi rahatlikla yapabileceginizi dusunuyorum, cezalarinizi ozellikle takip edecegim yaptiniz mi diye!!!

***Lutfen abartmadan, en cok istediginiz bir seyi yiyerek hem bayrami idrak edin, hemde cuma gunu yarismada bayram haftasi olmasi avantajini kullanalim diger takimlara karsi ve guzel kilolar verelim.

***Simdiden Ramazan Bayraminiz mubarek olsun.. En Büyük TÜRKİYE
İyi bayramlar canım 😘

İnsallh birlikte arkadas olur yine yapariz.,
Ahh bu kocalar hem diyet yapmazlar hem de yapani sabote ederler :)
Allah kabul etsin sifasini verin insallh.
Cildinde degisiklik oldu mu peki canim. Benim yüzümde minik leke çil var, karaciger de temizlendigi icin iyi geliyor diyorlar.
Aidin salihin kitabinda da bahsediyor bol bol bu oructan.
Amin Allah kelimizin ibadetlerini merhametiyle kabul etsin.
Ben biraz işin tasavvuf kısmıyla ilgilenmiştim. Çalışıyorum normalde ben. Bu süreçte ilk tatil verildiği haftalarda yapmıştım. Evden de çıkmadım hiç. Hiç haramın gördüğü yüzle sadece helalin gördüğü yüz bir olur mu ses bir olur mu gibi etiklerin etrafında yapmıştım. O yüzden her gün eşime yüzüme nur gelmiş mi deyip duruyorrdum :)
Gerçekten de yüzüm beyazlaşmış ve guzellesmisti. Tüm.cildin güzelleşiyor hatta. Niyetin ac kalmak ve zayiflamak olmasin. Tabi bu etkileri cook guzel. niyetin aclik olursa ac kalirsin sadece. Ama niyetin nefsin olursa o ackaldigin her saniye icin sevap alırsın ;)

Cumartesi menüm
Sahur
Haşlanmış yumurta , beyaz peynir, yarım avakado, domates, salatalık, 1 dilim low carb ekmek

İftar
1 Tbk Kıymalı yalancı karnabahar mantı

Ara
1 kahve fincanı kadar dün yaptığım mousse den yedim

Su: şimdilik 1 lt oldu
Spor : 300 zıp zıp
( 200 zıp zıp cezaydı )
Cezalar spor puanına ekleniyor mu ?
100 zıp zıp : 200 puan 🙈
Cezalar ekleniyorsa : 600p

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 Aomine Daiki Aomine Daiki

"Uzun sure aclikta gunluk 1.5 cay kasigi kadar vucuda tuz almak gerekiyormus. Bir de suyu az icmek lazimmis.
Tansiyon düşüyormuş"
Diyorlar youtubedakiler
Ben tuz almadım.hic alanı da duymadım. 21 gün yapanları takip etmiştim o zaman.
Ama suyu çok içince miden bulanıyor. Zaten vucud ne lazimsa onu sana gosteriyor aslinda. Iftar sahur şeklinde yapanlar esnetip 1 hurma yiyorlar.

Ben biraz işin tasavvuf kısmıyla ilgilenmiştim. Çalışıyorum normalde ben. Bu süreçte ilk tatil verildiği haftalarda yapmıştım. Evden de çıkmadım hiç. Hiç haramın gördüğü yüzle sadece helalin gördüğü yüz bir olur mu ses bir olur mu gibi etiklerin etrafında yapmıştım. O yüzden her gün eşime yüzüme nur gelmiş mi deyip duruyorrdum :)
Gerçekten de yüzüm beyazlaşmış ve guzellesmisti. Tüm.cildin güzelleşiyor hatta. Niyetin ac kalmak ve zayiflamak olmasin. Tabi bu etkileri cook guzel. niyetin aclik olursa ac kalirsin sadece. Ama niyetin nefsin olursa o ackaldigin her saniye icin sevap alırsın :KK66:
evet nefis terbiyesi ;)
Haklisin canim, kitabi okumadan yapıyorum biraz bilgilerim sığ kaldi
İnsallh bir dahakine kitabi da okuyarak yaparım .

evet nefis terbiyesi :KK66:
Haklisin canim, kitabi okumadan yapıyorum biraz bilgilerim sığ kaldi
İnsallh bir dahakine kitabi da okuyarak yaparım .
Zaten kitapta işin Sadec e saglik boyutundan bahsediyor. Ben farklı kaynaklardan araştırmıştım. Allah kolaylık versin. Yanındayız :)

"Uzun sure aclikta gunluk 1.5 cay kasigi kadar vucuda tuz almak gerekiyormus. Bir de suyu az icmek lazimmis.
Tansiyon düşüyormuş"
Diyorlar youtubedakiler

Suyu az icin derken gunluk limitinizi asmamak mi acaba. Mesela ben aktif ise Boy kg vs de yazinca su programim 2,5 L almam gerek diyor.

Evet tuz cok onemli. Sen Basladin mi yoksa hazirlik asamasinda misin

fazla karbo olmamış mı iftar. @Milana firuze
@AppLesma huhu bak bak ne yakaladım. sanki çok yüklenmişsin karboya olmamış
oh ne güzel sözde ben bugün kendime bakacaktım ama giysi kaldırmaya başladım.
ekşi mayalı ekmek boyutunda düşün dlimleri

ödülünü kaydettim canım afiyet olsun
taş gibiyim bana bişey olmaz açın savaş yıkılmam ayaktayımEn Büyük TÜRKİYE
Senden gelen bildirimi actigimda yavas yavas indiriyorum cezam ne olabilir diye
Menüm
Yok
:)
Kizlar 36 saatlik aclik orucu yapitigini yazmisti forumda bir arkadas.
Ben de deniyorum. İnsallh faydali olur hem nefis terbiyesi,hem kilo vermek icin niyetlendim
@Puuff
Aa cok merak ettim emzirme doneminde olmasam bende baslardim
Evet haklısınız. Gitsinler gelmesinler inşallah

Siz nerede yaşıyorsunuz. Geçen osmaniye ye uğradık dediniz. Ben osmaniyeliyim.
Kahramanmaras tayim canim ben persembe gunu gorumcemi almaya gittik adanaya oglu ozel aracla gelmeyince izin vermediler bizde biz gidelim dedik osmaniyeye de simit almak icin girdik ama bulamadik 40 dk miza mal oldu
Ben nefis terbiyesi için yaptım 7 gün yaptım. 10 güne niyet etmiştim. Açlık Allahın nimetlerinden dır herkese nasip olmaz. Allah kolay getirsin. 36 saat yaparsın hiç merak etme. Ama öncesinde bir kaç gün hazırlık yapmalısın
Deneyimlerini daha acik yazar misin
Evet kademeli süre uzatmak en iyisi uzanlar da alimlerde böyle tavsiye ediyor. Nefsimin artik abartılı olduğunu düşünüp bir anda basladim ben . Bunun eksilerini yaşadım ama güzel bir deneyimdi yinede. 7 günün sonunda kocam zorla bozdurdu.
Ben hazırlıksız başladım

Gerçekten de yüzüm beyazlaşmış ve guzellesmisti. Tüm.cildin güzelleşiyor hatta. Niyetin ac kalmak ve zayiflamak olmasin. Tabi bu etkileri cook guzel. niyetin aclik olursa ac kalirsin sadece. Ama niyetin nefsin olursa o ackaldigin her saniye icin sevap alırsın :KK66:
Hurma dan bahsetmissiniz 1 ogun de olsa hurma mi yenmis anlamadim arastir diyorsun belki su an ama sen deneyimlemissin senden duymak isterim daha guvenceli

Benim kiler iki tane surekli kosar vaziyetteler evde demin uyuyrken buyuk sayikliyor tutay tutay en az 10 sefer seslendi kos kos diye kucugun adi kutay yaslari ise biri 3 biri 1.5 😊
Yaa çok tatlı 😍 Allah bağışlasın canım ☺

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEBAYRAM DUYURUSU En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

***Arkadaslar bayramimiz geldi catti, Ramazana veda ediyoruz, ne cabuk gecti bir ay..Insallah seneye yine kavusalim, eksilmeden, artarak..:dua:

***Bayramin 1. gunu yani sadece yarin (PAZAR) olmak kaydiyla , bayram kacamagi yapabilirsiniz.Cunku 1 ay oruc tutup, bayrami yasamamak kolay bir sey degil. Diger takimlarda da bu durum olacak, yillardir hep gozlemliyorum.

***Kacamaklariniza ceza gelecek , cezalar normalden daha fazla olacak, orucluda olmadigimiz icin , spor cezalarinizi rahatlikla yapabileceginizi dusunuyorum, cezalarinizi ozellikle takip edecegim yaptiniz mi diye!!!

***Lutfen abartmadan, en cok istediginiz bir seyi yiyerek hem bayrami idrak edin, hemde cuma gunu yarismada bayram haftasi olmasi avantajini kullanalim diger takimlara karsi ve guzel kilolar verelim.

***Simdiden Ramazan Bayraminiz mubarek olsun.. En Büyük TÜRKİYE
Senin ve ailenin de bayramı mübarek olsun kaptanım ☺️

sağ ol canım hedefim 48 :) 1.sayfada hepimizin kilosu hedefi başlangıç tarihi var bilmiyorsan , diğer arkadaşları da inceleyebilirsin , ben çok seviyorum oraya bakmayı :) her takıma girdiğim de önce 1. sayfaya bakıyorum :KK48:
Tek bakan ben değilmişim meğer 😂

iyi akşamlar kızlar , güzel hafta sonlarınız olsun . ramazanı da bitirdik , Allah hepimizin tuttuğumuz oruçları , dualarımızı kabul etsin inşaallah . :KK200:
Amin canım inşallah ☺

23 mayıs menüm
sahur : 1 activia
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz

iftar : 6 kaşık pırasa
3 kaşık yoğurt
salata
1 kepçe mercimek çorbası

ara : 4 parmak kadar muz
1 kuru incir
2 çiğ badem
4 kare çikolata
2 fındık
1.5 ceviz

su : henüz 1 bardak . su içmeyi unutmuşum ya . iftarı açtığımla duruyorum . şimdi de çay aldım . 1 bardakla günü tamamlıycam galiba . 1 litre getirip koydum önüme , çay bitsinde içmeye çalışacağım

spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS erciyes111 erciyes111
Menün çok güzel canım ☺ bugün ben de az su içtim

erciyes111 erciyes111 tatlım yine eş olmuşuz :)
Yaa evet kuzum 😍 hadi bakalım güzel bir hafta olur inşallah ☺

Bugünkü menum
Sahur
Bir dilim peynir, bir tatlı kaşığı labne, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek

Iftar
Bir kase yoğurt çorbası, iki küçük kuru patlıcan dolması

Ara bir bardak tarçınlı süt

Su 1.75 litre
Spor yok bugün perde yıkadım cam sildim sonra kornis düştü falan taa iftardan sonra halledebildik çok yoruldum
CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur

Menüm
Yok
:)
Kizlar 36 saatlik aclik orucu yapitigini yazmisti forumda bir arkadas.
Ben de deniyorum. İnsallh faydali olur hem nefis terbiyesi,hem kilo vermek icin niyetlendim
@Puuff
Bunyene bu kadar zarar verme canım hepimiz kilo vermek istiyoruz ama 36 saat aç kalırsan kan şekerin düşer Allah korusun bence deneme

Hayırlı geceler hanımlar hepinizin bayramı mübarek olsun rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin cennet hepimiz için süslensin rabbim seneye ramazana ulaştırsın amin🥰
Sahur
Bir yumurta bi dilim lor 10 zeytin bi dilim ekmek bi tk bal
İftar
300 gram tavuk ızgara salata ayran
Bi Türk kahvesi
2.5 litre su
45 dk Leslie 315 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87

Bugünkü menum
Sahur
Bir dilim peynir, bir tatlı kaşığı labne, domates, salatalık, dereotu, biber, bir dilim ekmek

Iftar
Bir kase yoğurt çorbası, iki küçük kuru patlıcan dolması

Ara bir bardak tarçınlı süt

Su 1.75 litre
Spor yok bugün perde yıkadım cam sildim sonra kornis düştü falan taa iftardan sonra halledebildik çok yoruldum
CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 Yawrukush Yawrukush fyzanur fyzanur
Menün çok güzel canım ay şu bayram öncesi temizlik spordan çok çok daha yorucu oluyor

Back
X