bende başlayacaktım d vitamini takviyesine ama sonra unuttum bugün takımda kızlar hatırlattı hemen hazırladım belkide ondan kilo veremiyorum. biliyorsun ben resveratrol, d vitamini , cologen ve omega 3 alıyordum takviye yaklaşık 1,5 aydır savsakladım içmedim. başladım bakalım yeniden. ama sen zaten hızlı verebiliyorsun geçen başlamanda da gördük bunu yeterki pes etme canım.Canim bu yeni beslenme tarzim harika, herkese tavsiye ederim..
D vitamin takviyesiyle mucize gibi..
Ceydos oyle hafifledim ki , 70 kilolar neydi ya , dogum kilolarim, birde beden egitimi ogretmeniyim, birde spora yillarini harcamis bir insanim..
Attim olu topragini uzerimden, su korona olmasa, hergun yuzecektim bu yaz, hatta master yuzme takimina donmeyi dusunuyordum olmadi, kismetten oteye yol yok...
Cezadan korkan ne olsun, ahh yarin kalamar, baklava ve pestil beni bekliyor, bas cezayi canim :)
Evet kimse yorum yapmamis dun :))
ben hep diyorum gençsiniz hayallerinizi ertelemeyin. ben sizin yaşınızdayken bir giysi beğenir sonra kilomdan dolayı vazgeçerdim. yıllarca bunun üzüntüsünü yaşadım.hep kilolar yüzünden eve kapandım giyecek bir şeyim yoktu üstüme olan. ilk kilo vermemde neler yaptığımı yazmıştım hatırlarmısın bilmem içimde balerin yatıyormuş meğer. geç olmadan derhal harekete geçmek lazım.
vay biriniz revani yer öbürünüz baklava tamam acıkmıyorum ama tatlıyada dayanamam 1 tepsi yerim.yapmayın böyle işkence bana.
sabah uyandığımda hemen açınca laptopu böyle oluyor.birde bugün eşya toplamak için vakumlu poşet peşine düştüm kendime gelememişim demekki söz bundan sonra atlamam menülerini.

merak ettim şimdiden