- 9 Ocak 2018
- 5.243
- 12.999
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasilsa hallolacak, kendini stress sokmanin geregi yok canim..koliler gözümün önünde eşyalar yatak odasında heryerde ben tembellikte. bir uğraşıyorum sorma.
afiyet olsun canım.
kolay gelsin görüşürüz.
koli bandı kullanın bırakın özgür kalsınlar.
Neden spor yapamiyorsun canim,azda olsa hareket et kuzum...Dün annemdeydim ve menümü yazamadım
Sabah yarım dilim ekmek bi çatal peynir bir yumurta
Ara sütlü kahve iki kare bitter
Akşam bi kase çorba 80 gram tavuk iki dilim patates semizotu salata bi kaşık pilav
3 litre su
Spor yok ramazan bittiğinden beri çok halszi hissediyorum neden olduğunu bilmiyorum
Yawrukush
CEYDOS @asena87
Canim ceydos kaptan yazmis,benim d vitaminim dusuk oldukca, onun dusuk olmasi kilo vermeyi zorlastiriyor,Ben doktor kontrolunde aliyorum.Kan tahlili sonucuna gore..Ayyyy hadi insAllah bende nisanlilik zamani aldigim eteklerimi giymek istiyorum artik tabi 60 lari gormem lazim
Yaaa oyle deme ben menulerini begeniyorum
Topik cogaldi belki de ondan yetisemiyorsun
Afiyet olsun kaptanim bu arada d vit aciklar misin biraz
tamam sen al kullan banada söyle bende alayım.silikon gibi olanalrdan diyorsun değil mi? ben kışı özgür yazı bantlı geçiriyorum.Nasilsa hallolacak, kendini stress sokmanin geregi yok canim..
Koli bandi degilde goguse yapisan seyler satiliyor,bant mantiginda,alicam onlardan ciddi ciddi..
Zaten kucuk goguslerim
Neden spor yapamiyorsun canim,azda olsa hareket et kuzum...
Canim ceydos kaptan yazmis,benim d vitaminim dusuk oldukca, onun dusuk olmasi kilo vermeyip zorlastiritor,Ben doktor kontrolunde aliyorum.Kan tahlili sonucuna gore..
Afiyet olsun kahven,iyi hatirlattin bende suyuna cubuk tarcin atayim bugun♥
Evet silikon ,goguse yapisiyor,hatta bebelerden sarkan gogusleri de bir miktar diklestiriyor, mucize icattamam sen al kullan banada söyle bende alayım.silikon gibi olanalrdan diyorsun değil mi? ben kışı özgür yazı bantlı geçiriyorum.
ben amerikada yaşasam mevzuu ile boğuşmazdım yav gerek var mı?Evet silikon ,goguse yapisiyor,hatta bebelerden sarkan gogusleri de bir miktar diklestiriyor, mucize icatArkadasim kullaniyor cok memnun,bende alacaktim unuttum gitti,bugun bakayim amazondan
![]()
Selam kaptan@Meryem1306 ,Arrietty_ , @plasticwoman , @angelnesss ,@Periannem , @nnurc nasilsiniz kizlar, hic gelmiyorsunuz ziyarete...
@DeryaOnDiet , @tomrs tatli hamileler nasilsiniz :)
@Gonulmeyvesi , @MigiMadid sizede bir selam etmek istedim..
Hic gerek yok ama benim kendimle derdimben amerikada yaşasam mevzuu ile boğuşmazdım yav gerek var mı?
Canim seni gormek ne guzel, iyi oldugunu duymak.Selam kaptan
Aklim burda ama is yogun aksam da pilim bitiyor
Umarim hepiniz iyisinizdir
Spor uyeligimi bile dondurdum vaktim yok diye
keyfin bol olsun canım.Akin odevde,Aras bahcede oyuncak pesinde,Allahim oyle bir sessizlik oldu ki evde ,suan inanamiyorum.
Kahvemde elimde daha ne olsun..
Size mutlulugun resmini cekip atiyorum.
Eki Görüntüle 2641040
Sagol canim benimkeyfin bol olsun canım.
Tanıştığıma memnun oldum :)Akin odevde,Aras bahcede oyuncak pesinde,Allahim oyle bir sessizlik oldu ki evde ,suan inanamiyorum.
Kahvemde elimde daha ne olsun..
Size mutlulugun resmini cekip atiyorum.
Eki Görüntüle 2641040
İnş canım . Senin dünkü menünü göremedim yazdın mı ? Sende durumlar nasıl ?
annesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.Bizde ailecek eti pek seven bi aileyiz bugün bana sen hayvan mısın ot yiyon diyobişey yeme olur mu gittiğinde.
tipik anne davranışı. benimkinin klasik repliği "Allah cezanı vermesin daha nerene zayıflayacaksın. düşüp öleceksin bir gün. yapma yeter artık."
Ben iyiyim ama bugün yolculuk yaptım 4 saat kadar o etkilermi bilmiyorum.. bide moralim çok bozuldu. 23 haziranda doğum iznim bitiyor ve bugün idari izinler kaldırıldı. Ben eylüle kadar devam eder diye düşünmüştüm.. haberi duyduğumdan beri ağlıyorum Hüma Bilge yi nasıl bırakacağım diyeannesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.
Ben iyiyim ama bugün yolculuk yaptım 4 saat kadar o etkilermi bilmiyorum.. bide moralim çok bozuldu. 23 haziranda doğum iznim bitiyor ve bugün idari izinler kaldırıldı. Ben eylüle kadar devam eder diye düşünmüştüm.. haberi duyduğumdan beri ağlıyorum Hüma Bilge yi nasıl bırakacağım diyeannesinin minik kuzusu daha süt kuzusu o.