• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Saol canim
Aklima ne geldi babaanneme radyo almistik ayni siteden annemede aldik anneminki mavi cok hos ama bir geldi kucucuk gule gule aklim gitti yerlere yattim foto varmi bakayim atarim pazartesi de tartilarin fotosunu atarim
iade edin canım.bizde kargodan bluz bekliyorduk bir açtık tayt çıktı içinden. kargo doğru ama içine konulan faturada sizin memleketten zeynep diye birinin faturası kadıncağız tayt bekliyor gömlek gitti ona. bizim gömlek muhtemelen sana daha yakın canım

Sıkılmadın mı daha yumurtadan Ceydoş🙈🙈
Pizza şahane oldu geçen bahsettiğim kanaldan tarifini aldım. 2 dilim kaldı yarın kahvaltıya yerim artık onu 🥰🥰 ama çok fazla tıkadı bir dahakine yarım ölçek yapacağım

🤣🤣 bende ne kadar değişik güzel tartıymış diyorum. Neyse güle güle kullan 🤗
Saol canim 😘
iade edin canım.bizde kargodan bluz bekliyorduk bir açtık tayt çıktı içinden. kargo doğru ama içine konulan faturada sizin memleketten zeynep diye birinin faturası kadıncağız tayt bekliyor gömlek gitti ona. bizim gömlek muhtemelen sana daha yakın canım
Kaptanim siparis dogru biz boyutuna bakmamisiz bluetooth radyoymus yani telden baglaniyormussun frekans yokmus biz de kardesimin nisanlisina hediye ettik 😂😂

Sagol canim oyle yaparim bugun spor yapamadim zorlamak istemedim ama yarin devam ederim insallah en kotu bel egzersiszi mi aksatmadanbyapsam iyi olacak
önce bir ağrın geçsin. geçmeden yaaprsan daha kötü yapabilirsin.
Saol canim 😘

Kaptanim siparis dogru biz boyutuna bakmamisiz bluetooth radyoymus yani telden baglaniyormussun frekans yokmus biz de kardesimin nisanlisina hediye ettik 😂😂
oh yerini bulmuş isabet olmuş o zaman

cezanı kesmişsin ama ben ödüle saydım onu. bundan sonra olmasın. bu arada ben ne yaptım eşya toplarken kenara sakladığım (yine kimse içesin diye) hem zero hem normal kola buldum açtım ağızlarını lavaboya akıttım hepsini.
Valla bravo.
Ben yapamazdim herhalde.
Ben de bir kac gun detoks gibi beslenmek istiyorum ama sirf su an buzdolabi dolu bozulacaklar diye kiyamiyorum.
Belki de dogrusu senin yaptigindir🤗
Kiz biz sabittik ne ödulu😛😛😛

Az once bisiklet surmeden geldım. Olum teget geçti resmen bisiklet surdugum yol dalyan sulungur golu cevresı. Golun kenarında hep birileri olur içki içerler genelde. Biz gectık arkadaşla silahlı çatışma oldu. Adamın birini yaraladılar. Tam burası bisikletle gıderken çekmiştim. Belkı haberlere çıkar. Eki Görüntüle 2642109
En iyisi evden çıkmamak var bugün de bizim orda 2 yaşında bi çocuk cesedi bulmuşlar poşete sarılı şekilde üzerine biraz toprak atmışlar Allah kahretsin bu canileri valla gerekten kendime gelemedim

En iyisi evden çıkmamak var bugün de bizim orda 2 yaşında bi çocuk cesedi bulmuşlar poşete sarılı şekilde üzerine biraz toprak atmışlar Allah kahretsin bu canileri valla gerekten kendime gelemedim
aman Allahım ne korkunç hiç mi yürekleri cız etmiyor bu katillerin. küçücük bebekten ne istersin sen.

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepekli ekmek bi kaç sucuk
Ara
Yeşil çay 2 ceviz
Akşam
Ispanak yemeği 2 yk yoğurt 1 parca tavuk
Su 2 lt
Spor
45 dk leslie
100 bacak hareketi
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Birgaripanne Birgaripanne
Afiyet olsun harika gorunuyor canim💞
Bugun ne yedim
Sabah
Peynir zeytin domates salatalik
3 d p kizartmasi
Oglen
Soguklukla yapilan eskili corba 1 kase
Aksam
2 borek el acmasi
2 bardak ayran
Spor 10000 adim
Su 6 bardak
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 deniz diyette deniz diyette M MaviFeslegen
Borek olmamis canim.
Su an haftalik kilo veriyor olarak gorunebilirsin ama hem alt kilolar daha zor gidiyor hem de duzene oturtamayinca alt kiloda sabit kalinmiyor.
Bu arada sabah yediklerini detayli yaz daha saglikli olur yorumlar☺
Adim sayin guzek masallah suyu da uyumadiysan ic iki bardak daha 😜
Bu arada minik hatirlatma.
Kalori olarak az gorunse de karbonhidrat kilo verdirmez.
Protein diyetlerinde kalori cok olsa da verdiriyor misal

Son düzenleme:
Back
X