hepinizle birşey paylaşmak istiyorum...
ben sanırım gruptan ayrılmak zorunda kalıcam... çoook ama çoook üzgüünm bunun için...
büyük bir ihtimalle önümüdeki hafta işten ayrılıcam..
evimde de net yok.. zaten öyle çook çook paylaşımda bulunamıyorum bundan sonra hiç bulunamıycam...
elimde olan birşey değil bu... çok üzgünüm inanın..
çoğu vaktimde iş aramakla geçiçek zaten çünkü çalışmaya ihtiyacım var...
çok sıkıntılıyım. dün akşamüstü konuştular benimle.. kesin çıkıcaksın demediler ama senin adına bizde sende iş bak tarzında konuştular...
özür dilerim hepinizden... hiç girmem demiyorum internet cafeye filen gider girerim arada ama herzaman gidemem..
inanın yerime birini bulmayı bile düşünüyorum:)) şişko arkadaşım var bayaaaa:))
zayıflamak için niyeti olan ve bunu motiveyle grup halinde yapmak isteyen birini bulursam mutlaka 4.gruba getircem..
insanların birbilerini tanımadan bu kadar güzel şeyler paylaşmalarını, birbirlerine destek olmalarına hayranım...
çoook seviyorum hepinizi cidden..
şimdiden bilin istedim bu durumu..
hepnize çoook teşekkürler herşey için..
ben sanırım gruptan ayrılmak zorunda kalıcam... çoook ama çoook üzgüünm bunun için...
büyük bir ihtimalle önümüdeki hafta işten ayrılıcam..
evimde de net yok.. zaten öyle çook çook paylaşımda bulunamıyorum bundan sonra hiç bulunamıycam...
elimde olan birşey değil bu... çok üzgünüm inanın..
çoğu vaktimde iş aramakla geçiçek zaten çünkü çalışmaya ihtiyacım var...
çok sıkıntılıyım. dün akşamüstü konuştular benimle.. kesin çıkıcaksın demediler ama senin adına bizde sende iş bak tarzında konuştular...
özür dilerim hepinizden... hiç girmem demiyorum internet cafeye filen gider girerim arada ama herzaman gidemem..
inanın yerime birini bulmayı bile düşünüyorum:)) şişko arkadaşım var bayaaaa:))
zayıflamak için niyeti olan ve bunu motiveyle grup halinde yapmak isteyen birini bulursam mutlaka 4.gruba getircem..
insanların birbilerini tanımadan bu kadar güzel şeyler paylaşmalarını, birbirlerine destek olmalarına hayranım...
çoook seviyorum hepinizi cidden..
şimdiden bilin istedim bu durumu..
hepnize çoook teşekkürler herşey için..