Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramiza hosgeldin canim, ben Ozge, 32 yasindayim, wevliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beden egiitimi ogretmeniyim ve takimin kaptaniyim..
Asagidaki formu doldurursan senide yakindan tanimis oluruz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Neler yaptigimiza gelince canim;
*hergun menumuzu , ictigimiz su miktarini ve egzersizlerimizi yaziyoruz.
*Pazartesi gunleri tartilip yaziyoruz kilomuzu,
*Cuma gunleri takimlar arasi yarisma oluyor, tartilip , tarti fotografimizla kilo bildirimi yapiyoruz.
*bunun haricinde takimimizin icinde es ve spor yarismalari ypiyoruz boylece kilolari veriyoruz :)esmeriiim
hoşgeldin aramıza. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte kilolarımızı çabucak veririz diye umuyorum. sert eleştirilere bol cezaya hazır mısın?Kullanıcı Adı : esmeriiim
İsim (İsteğe Bağlı ): ceylan
Mesleginiz: tıbbi sekreter
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk. 10 ve 4
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz : tatlı düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendımı zayıf sevıyorum ☺
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Bellı dıyet lısteniz varmı bu sıralr kılo vermekte zorlanıyorum bende koyverıyorum hep
Her ıkı dogumdada kılo alıp sonrasında 16 kılo verdım 3-4 ayda ama sankı durdu vucudum
Belki vucudun korumaya aldiKullanıcı Adı : esmeriiim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendımı zayıf sevıyorum
Bellı dıyet lısteniz varmı bu sıralr kılo vermekte zorlanıyorum bende koyverıyorum hep
Her ıkı dogumdada kılo alıp sonrasında 16 kılo verdım 3-4 ayda ama sankı durdu vucudum
Hos geldin canimKullanıcı Adı : esmeriiim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendımı zayıf sevıyorum
Yılar oncede kk da grupla vermıstım hergun dusenlı yedıklerımızı yazar motıve olurdukhoşgeldin aramıza. ben kaptan yardımcısı ceyda. birlikte kilolarımızı çabucak veririz diye umuyorum. sert eleştirilere bol cezaya hazır mısın?
HosbuldukHos geldin canim
burada sevmek zorunda kalıyorsun ceylancım. spor mutlaka olmalı hayatında. hergün menülerini düzenli olarak paylaşmalısın ki ilerleme durumunu takip edelim. pazartesi ve cuma günleri tartı günlerimiz pazartesi resimsiz cuma günleri baskül fotoğrafı ile bildirim yapıyoruz. bunlara özellikle dikkat etmelisin canım.Yılar oncede kk da grupla vermıstım hergun dusenlı yedıklerımızı yazar motıve olurduk
Evet hazırım ceza spor muuhıc sevmem
![]()
hayır belli bir beslenme planı yok herkes kendine özel bir program uyguluyor. sadece günlük alınan karbonhidrat miktarına ben çok müdahale ediyorum ona dikkat edersen güzel olur.Bı lıstenız onerınız varmı acaba ortak uyguladığınız?
Gunluk raporları aksam mı bıldırıyoruz?
Ceylancim verecegin kilon cok degil, duzenli beslenir, birazda hareket eklersen hayatina kolayca kilo verecegini dusunuyorum.Kullanıcı Adı : esmeriiim
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendımı zayıf sevıyorum ☺
Evet cok yememekle bırlıkte tatlıya dayanamıyorumCeylancim verecegin kilon cok degil, duzenli beslenir, birazda hareket eklersen hayatina kolayca kilo verecegini dusunuyorum.
Diyete gelince belli bir diyet listemiz yok, herkes kendine en uygun olan diyeti uyguluyor.
Kimisi az karbonhidratli besleniyor, kimisi 2 ogun, kimisi 3 ogun..
Benim fikrimi sorarsan unu, sekeri, hamuru, abur cuburu ,tatliyi kisabildigin kadar kismakla diyete baslayabilirsin.
Tatliyi seviyorum demissin muhtemelen en cok o kilo aldiriyordur.
Evet canim aksamlari tum gun yediklerimizin yaptiklarimizin raporlarini yaziyoruz, zaten buradaki menuleri gordukcede aklinda bir diyet olusacaktir eminim Ceylancim :)Tamam yarın başlangıç kılomu soylıyecegim sanırım
Her aksamda yedıklerımı yazarım
Haftada 1 ogun , cuma gunu yarismadan sonra diledigimizi yiyip, kendimizi odullendiriyoruz.Evet cok yememekle bırlıkte tatlıya dayanamıyorum
Ama dayanıcam hıc sevmiyorum kendımı bu sekılde her aksam duzenlı mutlaka yazıcam
Umarım verırım![]()
Esinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...Bu arada ben iki gündür biraz fazla yoğunum eşim pztesi çalışmaya başlıyor ben de iki hafta sonraev işlerini toparladım, dün giremedim , kilo fotoğrafım burada dursun istedim. Geç oldu ama ekleyeyim
Eki Görüntüle 2642318
Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..Dün yediklerim 868 kalori (yemek yemeye fırsat bulamadım)
Su: 1.5 lt
Spor: yine ev işleri kolturmacası 200 puan
Yawrukush
CEYDOS @Kozmogirl17
Eki Görüntüle 2642320
Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..bacaklarım hala aynı sadece zorluyorum boşlamak istemiyorum sporu sonra tekrardan başlamak zor gelir
Oldum olası böyleyim bekarken bi aile dostu yemeğe çağırdı meğer kadın balık çorbası balık ızgara yapıcakmış bende sevmiyorum demeye çekindim kokusunda nefret ede ede yardım ettim eve geldim üç gün yattım şiddetli baş ağrısı mide bulantısı ki sadece salata yedim kokusu bile mahvetmişti şimdi yeni yeni alışıyorum
Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)Canlar nasılsınız? Şu kız yüzünden gelemiyorum pek bu aralar pek huysuz. Hemen dünkü menümu yazayım
Sabah
Bir dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, iki dilim ekmek, 5 dilim pastırma (3 dilim yedim once sonra dayanamadım 2 dilim daha yedim kayserili olunca böyle şeylere karşı koyamıyorum)
Öğlen
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardatan biraz az sütle
Akşam
4 adet ızgara köfte, ızgara sebze(domates, biber, soğan) 1 bardak ayran, 4-5 kaşık yoğurtlu patlıcan salatası
Su az oldu 1.5 litre
Spor ev işi 2 saat
Dünden kalan da bir sürü alıntım var hepsini yazicam inşallah ☺
CEYDOS
Yawrukush @asena87 @Milana firuze
Cok kolay oluyor boyle ceydos :)yemek çok iştah açıcı olmuş ellerine sağlık.yumurta bitsin bende yapacağım bunları.bugün 3. günüm 5 güne uzatma kararını yarın alacağım.ara ölçümden sonra .birde idrar testi yaparım keto için sonuca göre.
kader yoldaşıyız canım hepimiz. sağlıklı beslendiğim pek söylenemez ama karbonhidratları reddettiğim doğrudur.çokta faydasını gördüm o diyetimde varken gram kilo veremezdim.
paylaş canım harika oluyor.bazen bende mi yapsam diyorum ama 3 öğün yumurta peynir paylaşmak yorucu çeşni yok.
Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?30.05.2020
Sabah (12:30)
2 adet yağda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
1 er tk bal ve tahin
1 dilim peynir
Salatalık domates
Ara
1 nektarin
1 kayısı
Akşam (19:00)
100 gr tavuk döner
Yarım ince lavaş
Su 2,5 lt
Spor 50 mekik :150 p
@Derya_the_queenCEYDOS
Yawrukush
Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seniAfiyet olsun cnm ben pek iyi bir gün geçirmedim mutfagimi su basti onunla mi ugrasayim bavul mu hazirlayim gidecek bir sürü eşya var onların toparlayim şaşırdım inan sinirlerim bozulduama neyseki hallettim. bugün toparlanmaya devam gece yasak bitti mi yola cikicaz
Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..100 200 farketmez artık kaptanim bu yasaktan çıkınca benim durum böyle oldu aileler farklı yerde gidincede biraz kalmak istiyoruz elimden geleni yapicam bende
Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))Afiyet olsun
Aksam sade Köfte et gibi şeyler ve salata yediğinde diğer güne mutlaka eksi geliyor. Uyaninca hemen tartil![]()
Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)Menüm
Kahvalti
Sucuklu yumurta
5 zeytin
2 dilim kaşar
1 tatli kaşığı tahin pekmez
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü kahve
Ara
Yesilcay
Aksam
5 yk tavuk sote
3 yk pirinc pilavi
Salata
Ayran 1sb
Spor
Leslie 30 dakika
Su 3lt
fyznr
tanssss
1delimavi
Canim bunda uzulecek bir sey yok, birde bunu stres yapma ne olur..kaptanlarim üzülerek size sormak istiyorum ben gruba gireli 1 ay falan oldu heralde . cok guzel kilo verdim sizlerle 77 ydim 72 oldum kisa surede ama donem donem sütümün kesilecek derecede azalmasi beni cok yıpratıyor iki gundur menu de paylaşamadım burayada giremedim sütüm yine kesildi denecek kadar az bebek huysuz ac oldugu icin uyumuyor bile mama aldirdim . belkide hata yapiyorum boyum 170 kilom 72 buraya kadarmış diyip diyeti birakmak istiyorum ister istemez yememden kısıyorum o zamanda sutum cok azalıyor vicdan azabim cok fazla bebegime karsiizne ayrilmak gibi yada mezun olmak gibi bisey oluyor mu iki ayi tamamlamadan çıkarsam bebegimi büyütüp birdaha donmek istediğimde cezali mi oluyorum size katılamıyor muyum
@ceydos
Yawrukush cok ozur dilerim ama maalesef durumum bu
senin durumun çok özel canım bu yüzden üzülme sakın. zaten çok küçük bebeğin. azıcık ele avuca sığsın anne sütünü bolca alsın sende geri dönüp bizimle kilolarını vereceksin.kaptanlarim üzülerek size sormak istiyorum ben gruba gireli 1 ay falan oldu heralde . cok guzel kilo verdim sizlerle 77 ydim 72 oldum kisa surede ama donem donem sütümün kesilecek derecede azalmasi beni cok yıpratıyor iki gundur menu de paylaşamadım burayada giremedim sütüm yine kesildi denecek kadar az bebek huysuz ac oldugu icin uyumuyor bile mama aldirdim . belkide hata yapiyorum boyum 170 kilom 72 buraya kadarmış diyip diyeti birakmak istiyorum ister istemez yememden kısıyorum o zamanda sutum cok azalıyor vicdan azabim cok fazla bebegime karsiizne ayrilmak gibi yada mezun olmak gibi bisey oluyor mu iki ayi tamamlamadan çıkarsam bebegimi büyütüp birdaha donmek istediğimde cezali mi oluyorum size katılamıyor muyum
@ceydos
Yawrukush cok ozur dilerim ama maalesef durumum bu