- 18 Ekim 2016
- 799
- 1.759
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlastik canim, hayat zaten stresli , yorucu , sen olabildigince bebegine, kendine odaklan..Yawrukush
CEYDOS beni o kadar rahatlattiniz ki cok tesekkur ederim Allah razi olsun birbirini hic tanimayan insanlar hicbir çıkar gözetmeden nasil birbirine destek olur motive eder yoldaş olur bunun en guzel örneğisiniz bebegim biraz büyüsün yine sizlerin arasina katilacagim cok sagolun tekrardan ❤ tamam kaptanim cuma gunu kilomu bildirecegim
hoşgeldin canım beraber güzel kilolar vermek dileğiyle ☺Kullanıcı Adı : esmeriiim
İsim (İsteğe Bağlı ): ceylan
Mesleginiz: tıbbi sekreter
Yaşınız : 32
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 cocuk. 10 ve 4
Yaşadığınız şehir: İzmir
Boyunuz :1.65
Kilonuz:66
Hedef kilonuz :59
Kilo alma hikayeniz : tatlı düşkünlüğü
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Kendımı zayıf sevıyorum ☺
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Bellı dıyet lısteniz varmı bu sıralr kılo vermekte zorlanıyorum bende koyverıyorum hep
Her ıkı dogumdada kılo alıp sonrasında 16 kılo verdım 3-4 ayda ama sankı durdu vucudum
Esinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...
Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..
Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..
Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)
Cok kolay oluyor boyle ceydos :)
Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?
Is durumlarin netlesti mi?
Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seni
Hallolmasina sevindim ama birde sana sormak lazim degil mi gulum..
Simdiden iyi yolculuklar, sag salim gidip donun insallah..
Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..
Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))
Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)
Gununde gayet guzel gecmis..
Cocuklu hayat oyle beklenmedik ve kosturmacali ki..aslında her mesajımda belirtmeme rağmen yanlış anlaşılıyorum . Ben karbonhidrat tüketilmeli demiyorum, sağlıklı karb tüketilmeli diyorum çünkü vücudumuza enerji verici olan besin grupları karbonhidratlar. Yoksa baklava su böreği gibi hamur işleri ve tatlılar glisemik indeksi yüksek olan zararlı karbonhidratlardır bunlar elbette tüketilmemeli. Nedir sağlıklı karb ; baklagiller meyveler gibi besinlerden bahsediyorum. Bir de tekrar diyorum ben menüm en sağlıklısı eleştriye açık değil demiyorum , menümde ve sporumdaki eksiklikleri de zaten hemen hemen her mesajımda dile getiriyorum. Anlaşamadığımız nokta ben karb. yağ ve protein dengesinden yanayım sadece krb veya sadece protein diyetlerine karşıyım
menü yorumu için de teşekkür ederim. Buraya menümü yazıyorum yazdığım herşey eleştiriye açık ve hatta menümün eleştirilmesi benim artım olur yoksa kendi başıma da diyet yapmaya devam edebilirdim.
Su ; haklısın min 2 litre tüketmeliyim,
spor; çok haklısın ben de diyorum vakit bulamıyorum ve en büyük eksiğim spor . Ben zamanında çok spor yaptım yürüyüş bandı , eliptik bisiklet ve mekik . Bunlar sayesinde yıllarca istediğim kiloda kaldım. Çocuk olunca vakit bulamıyorum ve onu düzeltmek için de buradayım
hoşgeldin canım beraber güzel kilolar vermek dileğiyle ☺
Teşekkürler canımnormalleşme süreci nasıl olacak bilemiyorum umuyorum vaka sayıları artmasın, çünkü çoğu yer açıldı , bakalım
evet haklısın küçük bir ara öğün yapıp ceviz vs yiyebilirdim ama dün hiç vakit bulamadım. O kadar yoğun geçiyor ki günler![]()
Tesekkur ederim canim, su sisesini doldurup doldurup iciyorum. Bardakla gitmiyor yoksa bayıyorEsinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...
Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..
Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..
Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)
Cok kolay oluyor boyle ceydos :)
Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?
Is durumlarin netlesti mi?
Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seni
Hallolmasina sevindim ama birde sana sormak lazim degil mi gulum..
Simdiden iyi yolculuklar, sag salim gidip donun insallah..
Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..
Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))
Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)
Gununde gayet guzel gecmis..
Tamam canim, hedef kilomu yarilayinca simardim azicikbir dahakine akşam yenen pilavı 2 yk yapalım daha güzel olsun menün.
Çok teşekkürlerbnnu canim yillardir taniyoruz birbirimizi, eski mesajlarimizida okudum gecen gunlerde biraz, gonca ablanin, busenin ,sibelin tum canli kanli takimin oldugu donemde sen nisanlandin.Nisan oldu, dugun oldu , bebegini kucagina almissin, aramiza geri geldin cok sevindim..
Bugunku mesajlari okudum aslinda sendeCEYDOS kaptanda ayni seylerin uzerini vurgulamissiniz, vucudumuzun her turlu besin ogesine ihtiyaci var, tek tip beslenme kisa vadede kilo verdirsede, uzun vadede saglikli degil..
Basit karbonhidratlardan uzak durup faydalilardan beslenmek gerek..
Sen birde emziriyorsun, bu kilo vermede muthis bir avantaj..
Kilolari verip citir bir anne olarak hayatina devam edecegine eminim..![]()
tesekkur ederim.buradaysan zaten yanlız olmadığının kanıtı bu. hep anlatıyorum yine anlatayım buraya katılmadan önce günlerce aç gezer sadece çok beğendiğim bişey olunca ona yumulurdum. buraya katıldığımdan beri ben düzgün yiyorum. açlıkta kilo birikimine sebep oluyor. su içmek mi 1 hafta içmesem aklıma gelmezdi şimdi günde en az 2000 ml içiyorum.
selam canım nasılsın?
burada verilen her kilo gram gram bile olsa bizi çok mutlu ediyor canım. seviliyorsun canım. istikrarlı menülerin azmin harikaydı. yeniden beraber kilo vereceğimiz dönemi sabırsızlıkla bekliyorum. ne zaman hazır hissedersen kendini geri dön bize. takımda yarışmak şart değil ben takım içi yarıştırırım sizi yine gider o kilolar.Yawrukush
CEYDOS beni o kadar rahatlattiniz ki cok tesekkur ederim Allah razi olsun birbirini hic tanimayan insanlar hicbir çıkar gözetmeden nasil birbirine destek olur motive eder yoldaş olur bunun en guzel örneğisiniz bebegim biraz büyüsün yine sizlerin arasina katilacagim cok sagolun tekrardan ❤ tamam kaptanim cuma gunu kilomu bildirecegim
Dedigin gibi benzer seylerden bahsediyoruz☺sorun yok.asena87 aslında her mesajımda belirtmeme rağmen yanlış anlaşılıyorum . Ben karbonhidrat tüketilmeli demiyorum, sağlıklı karb tüketilmeli diyorum çünkü vücudumuza enerji verici olan besin grupları karbonhidratlar. Yoksa baklava su böreği gibi hamur işleri ve tatlılar glisemik indeksi yüksek olan zararlı karbonhidratlardır bunlar elbette tüketilmemeli. Nedir sağlıklı karb ; baklagiller meyveler gibi besinlerden bahsediyorum. Bir de tekrar diyorum ben menüm en sağlıklısı eleştriye açık değil demiyorum , menümde ve sporumdaki eksiklikleri de zaten hemen hemen her mesajımda dile getiriyorum. Anlaşamadığımız nokta ben karb. yağ ve protein dengesinden yanayım sadece krb veya sadece protein diyetlerine karşıyım
menü yorumu için de teşekkür ederim. Buraya menümü yazıyorum yazdığım herşey eleştiriye açık ve hatta menümün eleştirilmesi benim artım olur yoksa kendi başıma da diyet yapmaya devam edebilirdim.
Su ; haklısın min 2 litre tüketmeliyim,
spor; çok haklısın ben de diyorum vakit bulamıyorum ve en büyük eksiğim spor . Ben zamanında çok spor yaptım yürüyüş bandı , eliptik bisiklet ve mekik . Bunlar sayesinde yıllarca istediğim kiloda kaldım. Çocuk olunca vakit bulamıyorum ve onu düzeltmek için de buradayım
hoşgeldin canım beraber güzel kilolar vermek dileğiyle ☺
Teşekkürler canımnormalleşme süreci nasıl olacak bilemiyorum umuyorum vaka sayıları artmasın, çünkü çoğu yer açıldı , bakalım
evet haklısın küçük bir ara öğün yapıp ceviz vs yiyebilirdim ama dün hiç vakit bulamadım. O kadar yoğun geçiyor ki günler![]()
bitince çok şımaracak zamanımız olacak dur şimdi kendine gelTamam canim, hedef kilomu yarilayinca simardim azicik![]()
su olmazsa olmaz canım mutlaka içmelisin. en az 2 lt. ve spor yerde bisiklet hareketi bile yapsan sana faydası var.Bende sabah tartıldım 66 cıktım
sabah: 4 dılım peynır, 9 zeytın domates salatalık cay
Ara: sütlü nescafe
Ara: yesıl elma, salatalık
akşam : kıyma yemegı ve salata
su : anca 3 bardak
spor: yok
☹
yumurta orucumda 3. günüm bitiyor. 2 gün daha uzatma meylim var. yumurta ve ben biliyorsun 10 öğün olsa hepsinde yerim. ketoya giriş yaptıysam 5. günde hedefe ulaşana kadar ketojenik olacak hayatım. sonrada öyle gider. perşembe detoks yapabiliriz ne dersin.tesekkur ederim.
İyiyim ceydosumm.
Sabah uyanir uyanmaz sporumu yapıyorum aç haldeyken gün boyu kafam rahat.
Sen nasilsin.
Napsam ben detoks filan mi yapsam yok mu 1 gunde 3 kilo zayıflartanBu kizlar beni gececek yoksa bu hafta yaw
Birgaripanne
M MaviFeslegen
Kolay gelsinDedigin gibi benzer seylerden bahsediyoruz☺sorun yok.
Tabi ki herkes menu yorumu yapiyor iyi de oluyor burada,
Herkes guzel kilo versin canim hepimizin istegi bu.
Yanlis anlasilmalari duzelttigimize gore ben ev temizligine doneyim![]()
Sporu arttirmam lazim haklisin, ama cok spor yapinca dizlerimi zorlamaktan korkuyorum. Zaten eklemler pek saglam degil genetik annemde kikirdak erimesi vardi.su olmazsa olmaz canım mutlaka içmelisin. en az 2 lt. ve spor yerde bisiklet hareketi bile yapsan sana faydası var.
yumurta orucumda 3. günüm bitiyor. 2 gün daha uzatma meylim var. yumurta ve ben biliyorsun 10 öğün olsa hepsinde yerim. ketoya giriş yaptıysam 5. günde hedefe ulaşana kadar ketojenik olacak hayatım. sonrada öyle gider. perşembe detoks yapabiliriz ne dersin.
yarın alırsan başlayabilirsin. 3 saatte bir yiyeceksin. detoksu sen araştır 1 günlük yapalım onu birlikte fark yaratalım.Sporu arttirmam lazim haklisin, ama cok spor yapinca dizlerimi zorlamaktan korkuyorum. Zaten eklemler pek saglam degil genetik annemde kikirdak erimesi vardi.
Yumurta orucu yapardim ama yumurta az evde yetismez.
Persembe detoks olayi Harika fikir.
Sıvı detoksu tarzinda olsun, ödem atalim iyice.
Ceydos bak cok komik yumurta aşığı biri daha![]()