• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

luges luges canım dün bitki çaylarını araştırırken ısırgan otu çayının anne sütünü arttırdığına yönelik bir yazı okudum onu bir araştır istersen. ben detaya girmedim ihtiyacım olmadığı için ama faydası olur belki.

Bende emzirme dönemde ısırgan çayı içtim az fayda etti ama bana en çok ananas aşırı süt yaptı ikinci tavuk kanat yediğimde daha sofradan kalkmadan sütüm akıyordu birde sütlaç ananas kesinlikle dene luges luges

Bende emzirme dönemde ısırgan çayı içtim az fayda etti ama bana en çok ananas aşırı süt yaptı ikinci tavuk kanat yediğimde daha sofradan kalkmadan sütüm akıyordu birde sütlaç ananas kesinlikle dene luges luges
13 yıl önce ananas çok yaygın değildi ama bende denemiştim onu gerçekten işe yaramıştı bende de.

yarın alırsan başlayabilirsin. 3 saatte bir yiyeceksin. detoksu sen araştır 1 günlük yapalım onu birlikte fark yaratalım.
Yumurta orucunu ayrintili bi anlatir misin canim.
3 saatte 1, 1 haslanmis yumurta yiyeceğim olarak anladim. Toplamda 6 yumurta mi yenecek. Sen genelde 6 yiyorsun.

hhaaha izlemiştim bunu. aynı şeyi düşünmüştüm benden 1 tane daha var diye.ama dayılarımda ben gibiler. hep beraber yaşayınca huyundan suyundan kapıyorsun.

😂😂😂😂

Esinde sanada kolayliklar diliyorum canim, normallesme sureci hizli ilerliyor, isler basliyor...

Emzirdigin icin ve 2 ogun yedigin icin menun kalori olarak diyete uygun canim, fakat emzirdigin icin 3 ogun yemenu tavsiye ederim, ara ogunde yapabilirsin..

Canim cok guzel egzersiz yapiyordun sen , neyse dinlen bakalim 1-2 gun daha, sonra daha iyi hissedersin umarim..

Guzel birgun olmus canim, kuzucugunu opuyorum :)

Cok kolay oluyor boyle ceydos :)

Nailsin canim, menun guzel olmus, kuzucuk nasil?
Is durumlarin netlesti mi?

Cok uzuldum gulum, basina bir suru is cikmis, spora muaf yazarim seni :KK43:
Hallolmasina sevindim ama birde sana sormak lazim degil mi gulum..
Simdiden iyi yolculuklar, sag salim gidip donun insallah..

Tamam canim, halledecegiz bir sekilde..

Eksiyi gordum gulum, hemde 1 saat aksam 9-10 arasi yurudum bacaklarim sizladi artik, bomba gibi geliyorum:))

Ne guzel su icmissin Denizcim bugun bende arttirayim seni ornek alip :)
Gununde gayet guzel gecmis..
Sorma canım 3-4 saat uğraştım yok yere neyseki hallettim.tesekkur ederim anlayışın için

Yumurta orucunu ayrintili bi anlatir misin canim.
3 saatte 1, 1 haslanmis yumurta yiyeceğim olarak anladim. Toplamda 6 yumurta mi yenecek. Sen genelde 6 yiyorsun.
😂😂😂😂

günde 6 yumurta 2+2+2 şeklinde yiyiyoruz. ben 2 ila 3 saat arası besleniyorum . 13 - 16 - 19 saatlerinde yedim bugün. yanında 35+35+35 gibi yağlı peynir yiyorum ben keçi severim. bunun yanında her yumurta için 1 kaşık tereyağ tüketebiliyorsun. istersen bu malzemelerden omlet yap ister haşla ye.
burada anlatıyor.

bu linktede altta örnek menüler var.

Son düzenleme:
günde 6 yumurta 2+2+2 şeklinde yiyiyoruz. ben 2 ila 3 saat arası besleniyorum . 13 - 16 - 19 saatlerinde yedim bugün. yanında 35+35+35 gibi yağlı peynir yiyorum ben keçi severim. bunun yanında her yumurta için 1 kaşık tereyağ tüketebiliyorsun. istersen bu malzemelerden omlet yap ister haşla ye.
burada anlatıyor.

bu linktede altta örnek menüler var.
Harikasin canim tesekkur ederim. Cok aklima yatti.
Yarin ya da sali baslarim. Yumurta alma durumuma bağlı.
Persembeye kadar yumurta yesem, ppersembede bomba detoks patlattik miiiiii
İnsallah yüzümüz güler 😇

Herkese merhaba kizlar💕
Bugun ev isi yaptim ben de baya,sizden eksik kalmayayim dedim.cok yogun bir hafta ici beni bekliyor cunku.

14.00: ispanak,1 yumurta,mantar,1 kasik badem unundan olusan krep.

17.00:lapa; 2 kasik yogurt,1 cb süt,2 yk yulaf,1 elma,3 ceviz,tarcin,rondo😀

19.30:1 avuc ekşi dut

Gun icinde;2 lt su,7 kupa cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz;baya ev isi yaptim.
Yasak oldugu icin disari cikamadim.
Gece halim olursa popo karin yapacagim ama su an umitsizim. fayfeyfiy fayfeyfiy

Harikasin canim tesekkur ederim. Cok aklima yatti.
Yarin ya da sali baslarim. Yumurta alma durumuma bağlı.
Persembeye kadar yumurta yesem, ppersembede bomba detoks patlattik miiiiii
İnsallah yüzümüz güler 😇
detoksu senden bekliyorum ama sütsüz olsun ketodan çıkmayayım
31 mayıs menüm
sabah : 2dilim tb ekmeği
peynir
zeytin
domates ,biber

öğlen : 4 kaşık et
domates
5 kaşık bezelye
yoğurt

ara : 1/2 kivi
yarım elma
3 badem

akşam : yumurtalı yulaflı omlet
peynir
zeytin
ayran

ara : 4 badem
2 ceviz

su : 1litre
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
suyu hemen arttıralım canım
Herkese merhaba kizlar💕
Bugun ev isi yaptim ben de baya,sizden eksik kalmayayim dedim.cok yogun bir hafta ici beni bekliyor cunku.

14.00: ispanak,1 yumurta,mantar,1 kasik badem unundan olusan krep.

17.00:lapa; 2 kasik yogurt,1 cb süt,2 yk yulaf,1 elma,3 ceviz,tarcin,rondo😀

19.30:1 avuc ekşi dut

Gun icinde;2 lt su,7 kupa cay,1 sutlu neskafe,1 Turk kahvesi

Egzersiz;baya ev isi yaptim.
Yasak oldugu icin disari cikamadim.
Gece halim olursa popo karin yapacagim ama su an umitsizim. fayfeyfiy fayfeyfiy
menüye gel çok güzel kreplerine hastayım senin.
Yumurtalarim yetismedi, benim yemek saatim geldi ortaya karisik bir ogun olacak :))
ya bak komşu olsak ben verirdim sana. 2 gün önce 60 adet aldım. kocam soruyor yav biz günde kaç yumurta tüketiyoruz diye. hesabı kolay 6 tanesi bende 4 tanesi kızlarda günde 10 yumurta. adam hala çözemedi beni

Benim suan evde 1 yumurta var mesela, alisverilerim gelmedi, ne yapacagimi sasirdim , oyle kalakaldim esim :)
Kimi insanda yumurtayla yasiyor :)))
3 yıl kadar yalnız yaşadım bekarken ayda 6 tane yumurta alıyordum. 4 tanesini yiyordum.
Çok yemeyi bende isterdim ama hem belseyici hem diyet için çok önemli.
Eşim seviyor Allah'tan her kahvaltıda bir şekilde ucundan kıyından yiyorum ona hazırlarken

detoksu senden bekliyorum ama sütsüz olsun ketodan çıkmayayım
suyu hemen arttıralım canım
menüye gel çok güzel kreplerine hastayım senin.
ya bak komşu olsak ben verirdim sana. 2 gün önce 60 adet aldım. kocam soruyor yav biz günde kaç yumurta tüketiyoruz diye. hesabı kolay 6 tanesi bende 4 tanesi kızlarda günde 10 yumurta. adam hala çözemedi beni
Dun nasil farketmedim bilmiyorum, actim, saat 12.30oluyordu, azaldigini farketmemisim..
Dunden verirdim siparisi..
Neyse 1 yumurta, somon baligi, ceviz, uyduruyorum biseyler :)

3 yıl kadar yalnız yaşadım bekarken ayda 6 tane yumurta alıyordum. 4 tanesini yiyordum.
Çok yemeyi bende isterdim ama hem belseyici hem diyet için çok önemli.
Eşim seviyor Allah'tan her kahvaltıda bir şekilde ucundan kıyından yiyorum ona hazırlarken
Sevmeyen sevmiyor canim, bir arkadasim agzina suremez, yumurtada tereyagda.
Ben gida olayina karnimi doyuruyorum, saglikli, tamam seklinde bakiyorum, robot gibi :))

31 mayıs 2020 bugün ne yedim ?
3. gün yumurta orucu
sabah 13:00 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 gr peynir
öğle 16:15 : 2 adet haşlanmış yumurta + 35 peynir
akşam 19:15 : 2 yumurtadan 2 kaşık tereyağlı 35 gr peynirli omlet + 2 adet kuşbaşı tavuk + 3 dal pesto soslu spagetti makarna (son ikiyi kızım yaptı tadına bakmamı istedi ikramdan önce)
su : 1500 ml devam
spor : 1300 küsür adım atmışım. dünün acısını çıkardım sözde çalışacaktım yaydım kendimi

Kahvaltı
3 kaşık lor +1 dilim kaşar
Salatalık
2 dilim.ekmek
1 dilim karpuz

Ara
Nescafe
3 kuru incir
1 bardak vişne
2 Yeni dünya

Akşam
Salata
Haşlanmış tavukgöğsü
Buraya bakmayın ( 2 dilim.ekmek) tazeydi çok güzel kokuyordu.

2 litre su
Yarım saat yürüyüş
50 tane bacak egzersizleri

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
deniz diyette deniz diyette
Birgaripanne Birgaripanne

Back
X