• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kizlar nihayet geçmişi bitirdim 30 sayfaya yakın okudum ne yazmışsınız yavvv 😂 hemen menümu yazayım sonra alintilarimi

Sabah
Iki dilim peynir, domates, salatalık, dereotu, biber, taze soğan, bir dilim ekmek, bir tk bal

Ara

Bir tane kayısı

Öğle
Bir kase ruseymli buğday gevreği bir bardak sütle

Akşam
Bir yt zeytinyağlı taze fasulye, dört kaşık yoğurt, bir dilim ekmek(akşam yemicem bundan sonra)

Su 1.75 litre

Spor 2 saat ev isi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze
Menu guzel, ama seninde dediğin gibi aksam ekmek olmasa daha iyi

Off manzaraya bak ne güzel afiyet olsun canım 😁

Canım dikkat et kendine Muğla miydi yaşadığın yer

Ayy aynı ben 😁 ben hamsi hiç yemedim oğluma hamileyken 7 kere somon yemiştim bütün balık hikayem bu 😂

Çok güzel çok beğendim 👍

Canım benim çok teşekkür ederim 😍

Canım akşam yemeği neden yemiyorsun, ben uyuyamam inan böyle

Kaptanım günde iki dilim ekmek hakkı tanıdım kendime yoksa kahvaltıda yemeyi çok severim 😂

Canım kolay gelsin

Kaptanım 7,5 aylık kizcem, daha çok dikkat edicem ekmeğe söz 😁

Hoş geldin canım ☺

Yaa hayranım böyle etle içli dışlı olanlara 😁 ben vejetaryen değilim ama kırk yıl et yemesem aklıma gelmez. Ete evlendikten sonra elimi sürdüm gerisini sen düşün 😂

Kaptanım haberlerde izledim çooook üzüldüm inan aklıma sen geldin eyaletin ismini duyunca. Ceza konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim kısasa kısas.

Kız maşallah nasıl dayanıyorsun Öğle yemeğiyle durmaya helal olsun ben akşam yedim ama yine de açım 😂 menü de güzel canım ☺
teşekkür ederim canim.
Akşam yemeği bende direk kilo yapıyor, zayıflamam imkansız akşam yemek yersem. bu gun bende beğendim menumu kalorisi düşük diye bu hafta guzel sonuç almak istiyorum.

Iyigeceler
Pazar menum
Bugun hine ipin ucu kacmis olabilir

Sabah 10.30

1 yumurta
Az peynir 2 dillim ekmek
Sekersiz cay

Ara
1 Sekersiz turk kahvesi

Oglen
15.00
Yeni ekmek pisirmistim ucundan peynir koyup yedim

Aksm
Firinda patates kofte.1 sutlac

Ve gece ilerleyen saatlerde esime spagetti yapmistjm bendebondan otlandim

Bugun hic olmadi valla yarinda tadilat basliyor cok stresim valla kaginvalidemlerde kalicam bi sure yoksa cocuklarla evde zor yani

Sporda yok ustelik kesin cezami ama yapamayabilirim

Su 2 lt olmustur

bnnu bnnu @ ceydos

Sevgili esim sennde menun pek olmamis bugun yarindan itibaren dokkat etmek lazim
Menun hic olmamış gerçekten.
+ gelmek istemiyorsan şabak kendini toparla, bu günden yarının planını yap, kendine kalori sınırı köy.

yürü be tansu kim tutar kızım seni. biliyorsun değil mi nasıl yapacaksın?
Birazdan izliyecegim ytubedan bir ara arastirmistim ama tekrar etmekte fayda var
Yawrukush Yawrukush ufak ceza 50 mekıkse dıgerlerını gormek ıstemıyorum🤪 hayatımda cektıgım mekıklerın toplamı degıl o😂 sabah tartıldım 66.1 dünkü dıkkatlerımın sonucu 100 gr daha almısım kendımı kutluyorum😅
Cuma ya toplarsin canim

Günaydın kızlar :KK54:
Iyigeceler
Pazar menum
Bugun hine ipin ucu kacmis olabilir

Sabah 10.30

1 yumurta
Az peynir 2 dillim ekmek
Sekersiz cay

Ara
1 Sekersiz turk kahvesi

Oglen
15.00
Yeni ekmek pisirmistim ucundan peynir koyup yedim

Aksm
Firinda patates kofte.1 sutlac

Ve gece ilerleyen saatlerde esime spagetti yapmistjm bendebondan otlandim

Bugun hic olmadi valla yarinda tadilat basliyor cok stresim valla kaginvalidemlerde kalicam bi sure yoksa cocuklarla evde zor yani

Sporda yok ustelik kesin cezami ama yapamayabilirim

Su 2 lt olmustur

bnnu bnnu @ ceydos

Sevgili esim sennde menun pek olmamis bugun yarindan itibaren dokkat etmek lazim

canım senin de söyledigin gibi menün hiç olmamış, öğle için sağlıklı öğün yok, sütlaç, spagetti 😕
Özellikle de akşam 7 den sonra yemek hele gece yemek direk yağa dönüşüyor 🙁

Dünki menüm;
Spor yine yok akşama kadar ordan oraya koşturuyorum , ip atlayım dedim o da çok ayakta kalmaktan mı bilmiyorum kasığımda bi ağrı oluştu sabaha geçer dedim de hala var 🤨
Su: 1,5lt
Spor: 200 puan (ev işleri koşturmacası)

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Kozmogirl17 Kozmogirl17
4EEDBFCA-5005-4DDB-AD6D-044F0BEC7BAC.webp

Günaydın kızlar, mutlu bir hafta olur inşallah ☺
Benim durum hiç iç açıcı değil nörecez bir bakın yardım edin hele
Cuma 66.7
Bugün 67.2
Fark +0.5
Ekmek bu aralar fazla oldu farkındayım günlük bir dilim olacak tamam ama bir de şişkinlik var karnım davul gibi ne yapsam ki 😥

Iyi geceler kizlar, guzel guzel dinlenir, sabaha da daha cok hafiflersiniz insallah.. :KK200:
Bize Günaydın 😍 sana iyi geceler kaptanım 😍

Sporda eklersen bu menuye cok guzel olur canim.
Spor yapilmayinca kucuk de olsa ceza geliyor , ben sana 50 mekik cezasi yazacagim, menu tablosu yapiyorum hergun gunluk oradan cezan var mi yok mu takip edebilirsin canim..

Bugunde spor yok Feyzos , gozumden kacmadi gulum..

Cok az yemissin canim bugun, guzel bir eksi gelecek bu hafta senden :)

Iyi olmus biraz dinlendin bugun, yarin yine devam edersin kolilere..

4 dilim ekmege 50 mekik cezasi geliyor esim, onun haricinde guzel :)

Harika birgun olmus cok begendim canim :)

Cok guzel birgun olmus yine canim :)

Evet malesef baskan cumhuriyetci ve beyaz irki seviyor, fakat umuyorum ki bunu yapanlar hakettikleri cezayi alirlar..
Bende merak ve uzuntuyle takipteyim Feyzos...

Canim sen birim degistiremiyor musun?
Ya da seni rahatsiz eden her neyse bir ustune sikayet edemiyor musun?
Olay nedir tam olarak , ne kadar sinir bozucu ya :KK43:

Guzel birgun olmus canimcim:)
Nasilsin her sey yolunda mi?
Gorusemiyoruz...
Evet kaptanım bu aralar görüşemedik. İyiyim çok şükür sen nasılsın 😊 alintilarimda bir mesajın vardı ama sonra ne oldu anlamadım gitmiş. Bugun yazacaktım sana ☺️ cuma günü için spor sormuşsun ev işi var iki saat kaptanım. Her gün en az iki saat oluyor zaten iki çocuk olunca is biter mi 😁

Hanimar sahur yapmaya gidiyorum.iyi geceler
İyi sahurlar bende simdi yaptim sahurumu insallah bugun basladim bende orucaAllah kabul etsin
Kizlar ikinizin de oruçlarını Allah kabul etsin inşallah ☺

Gunaydin.
Herkese guzel haftalar dilerim💕
Cuma 59.8
Pzt 59.9
Malesef😔
Napsam bilemedim ya.
Kaptanım sende ne var yüz gr ne ki ayrıca kilon az olur öyle şeyler ya ben napayim ☹️

31 mayıs menüm
sabah : 2dilim tb ekmeği
peynir
zeytin
domates ,biber

öğlen : 4 kaşık et
domates
5 kaşık bezelye
yoğurt

ara : 1/2 kivi
yarım elma
3 badem

akşam : yumurtalı yulaflı omlet
peynir
zeytin
ayran

ara : 4 badem
2 ceviz

su : 1litre
spor : yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
Cok cok güzel olmus canim. Azicik da spor yapsan on numaraydi

Bize Günaydın 😍 sana iyi geceler kaptanım 😍

Evet kaptanım bu aralar görüşemedik. İyiyim çok şükür sen nasılsın 😊 alintilarimda bir mesajın vardı ama sonra ne oldu anlamadım gitmiş. Bugun yazacaktım sana ☺ cuma günü için spor sormuşsun ev işi var iki saat kaptanım. Her gün en az iki saat oluyor zaten iki çocuk olunca is biter mi 😁

Kizlar ikinizin de oruçlarını Allah kabul etsin inşallah ☺

Kaptanım sende ne var yüz gr ne ki ayrıca kilon az olur öyle şeyler ya ben napayim ☹
Amin canim Allah razi olsun

Yaa kızlar geri dönük okumuştum alıntıları cevaplıcam derken sildim 🙈 ayy o kadar sayfayı geri okuyamam şimdi 😬😬 neyse artık aklım kalanları buraya yazayım matilda34 matilda34 canım çok geçmiş olsun su basma olayına üzüldüm tam o kadar işin arasında kötü olmuş. Ben de daha 1 aylık evliydim evi daha yeni düzene sokmuştuk. İşteyken mutfakta su borusu patlamış ve tüm evi su basmıştı halılar suda yüzüyordu. Komşular sesi duyup farketmişler ev sahibimde aynı kattaydı telefonla arayıp eve geldim. Kapıyı açıp o manzarayı görmek korkunçtu. Ondan sonra birkaç günlüğüne bir yere gitsek dönüşte kapıyı açarken stres oluyordum sanki tekrar aynı manzarayı yasayacağım diye 🙈🙈🙈 Çoğu komşumu daha ilk kez o gün görmüştüm sağolsun yardıma geldiler suyu boşalttık.
Yawrukush Yawrukush kaptanım senin menü şahane bende balığı her öğün yiyebilirim. Ben de geçen ton balıklı sandviçi yeşil çayla içerek yemiştim 😂😂

Olur canim takipteyim ozamn menulerine etiketlersen sevinirim canim

Gittim canim gitmemmi o donem spora yuklenince cok agrim olmustu diz kapagim kaymis bayada bi zedelenmis digerindede varmis ama sol kadar kotu degilmis vitamin verdi gencsin daha henuz bisey yapamam dedi bukme dizini dedi ama nerde cocuklarla hep yerlerde uzerindeyim canim bencede dikkjat et bazen bana bi geliyor agri felc gelmis gibi kutuk gibi oluyor bacagim.
Geçmiş olsun Özlemim ya dikkat et et, üzüldüm. Şakaya gelmiyor bu dizler. En azından biraz daha hafifleyene kadar ip atlama yapma bence. Kıyamam sana 😘
12-6 ya da 11-5 , yada 1-7 araliklarinda kendine uygunu secebilirsin canim ama bu iki ogunun disinda bir sey yersen ogunu , orucu bozuyorsun..
Sadece kahve, cay, maden suyu ve suya izin var...
Gel bana eslik et...
Aslında ara öğüne düşkün olmasam bana çok uygun şu IF.
Ben kisasa kisas fikrindeyim Ceydos, sadece yasal olmadan sigara satan bir insani , goz gore gore oldurdu, insan hayati bu kadar kiymetsiz mi?
Kim kimden ustun olabilir , anneler evlatlarini nasil buyutecek guven icinde.
Bu sebeple ben olum cezasi taraftariyim bu olayda...
Ben de çok üzülüyorum olaylar için. Çok acımasızca. Polis aşırı orantısız güç kullanıyor Amerikada. California'da durum nasıl peki canim? Tepki eylemleri yapıyorlar mı? Biz hep Minnesota daki olayları izliyoruz. Haklı insanlar

Pazar menüm
11:30
Akşamdan kalan 2 küçük dilim low carb pizza, 1 haşlanmış yumurta, biraz peynir, 6 yeşil zeytin, domates

14:00
1 kare bitter çikolata, 4 fındık

17:00
Yarım avuç kabak çekirdeği, filtre kahve
( ormanda yürüyüşe gitmiştik dönüş için enerjiye ihtiyaç vardı 😂)

20:30
1 haşlanmış yumurta, 1 yk kabak çekirdeği, yarım avakado ve yeşillik ile salata

21:30
Yeşil çay

Su: 1,5 lt çok az oldu bugün
Spor: 17000 adım

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 matilda34 matilda34

Merhabalar kızlar yarın erkek kardeşimin nişanı var. Bugün de annemlerdeyim. Yarın dönüş yapacam. Bugün de kilo bildirimi yapamayacam. Yarın dönecem insallahh🤗

31 mayıs cumartesi menü

Sabah: karpuz, peynir, iki dilim ekmek, yumurta

Ara: karpuz, peynir

Akşam: tavuk, salata, bir lahmacun

Ara: meyve, iki tane sütlü baklava😔

Su: 1 litre kadar
Spor:50 jj

Back
X