- 5 Ekim 2017
- 565
- 2.224
- 63
- 36
Yumurta candırCunku 1 tane yemedim gram hesabini yazdim oraya 3 yumurtaya yakin![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta candırCunku 1 tane yemedim gram hesabini yazdim oraya 3 yumurtaya yakin![]()
![]()
![]()
Başak burcuyum ama acaba yükselenim mi boğaVallahi her tanidigim Boga yemege duskun :))
Selam kızlar, bol eksiler ☺ Ben de aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin canım aramıza4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :aydingelini
İsim (İsteğe Bağlı ):yağmur
Mesleginiz:muhasebe
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Bitanecik 18 aylık
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :1,58
Kilonuz:73
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Özgüvenim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Katıldım ama listeye girmedim diskalifiye olmadım
CEYDOS memnun oldum canım teşekkür ederim
![]()
ben hiç sevmem sadece kilo verme dönemlerinde arttırıyorum.hava sıcak olsa benim hepten artıyor suyu severim oldum olası açta olsam bardak bardak içerim
ben diyetim boyunca yedim bitter kakao oranı yüksek olan kilo vermede bile etkili hemde çok tatmin oluyorum
Gerçekten müthiş menü kesinlikle fazla gidicek Sporunda Harika spor öncesi şekersiz kahve yağ yakımı için çok iyi tavsiye ederim
yok canım başaklarda yemeğe düşkünler. hatta bir başak arkadaşım diyette olan bahçede pasta börek Allah ne verdiyse yumulmuş durumda.Başak burcuyum ama acaba yükselenim mi boğa![]()
bende ilk Doğumdan sonra oğlum büyüdü biraz aman dedim rahat rahat yürür spor yapar veririm dedim bir ay yaptım 5 kilo gitti daha yarısına gelmemişken hamile kaldım tekrar başa döndümaslında sıra sıra doğurup sonra topluca vermek en mantıklısıymış bana göre her hamilelikte aynı işkence. ilk hamilelik kilomu 1999 yılında aldım verişim 2005 yılıydı tam verdim gene hamile kaldım onda aldıklarımı 2015 te verdim. kadınların çilesi.
canım bende ilkinde 20 ikincidede 20 kilo alarak bir panda gibi geziyordum herkez bana gülizar diyorduAy valla ya ama peş peşe çocuk doğurmakta zor. 20 kg aldım ben hamileliğimde![]()
Eşimde Başak demek ondan adam tokken bile yemek hayali kürüyorben hiç sevmem sadece kilo verme dönemlerinde arttırıyorum.
yok canım başaklarda yemeğe düşkünler. hatta bir başak arkadaşım diyette olan bahçede pasta börek Allah ne verdiyse yumulmuş durumda.
| İSİM | CUMA | PAZARTESİ | FARK |
|
| 64,7 | 65,7 | -1,0 |
|
| 67,2 | 68,0 | -0,8 |
|
| 79,9 | 80,4 | -0,5 |
|
| 59,0 | 59,5 | -0,5 |
|
| 59,8 | 59,9 | -0,1 |
|
| 66,0 | 66,1 | -0,1 |
|
| 62,7 | 62,8 | -0,1 |
|
| 73,0 | 73,0 | 0,0 |
| @Meyyal Hayyal | 71,5 | 71,5 | 0,0 |
|
| 65,8 | 65,8 | 0,0 |
|
| 63,5 | 63,5 | 0,0 |
|
| 62,6 | 62,6 | 0,0 |
|
| 55,4 | 55,4 | 0,0 |
| B barga | 82,0 | 82,0 | 0,0 |
| M MaviFeslegen | 84,8 | 84,7 | 0,1 |
| B Beklenen2 | 72,3 | 72,2 | 0,1 |
|
| 59,8 | 59,6 | 0,2 |
|
| 82,4 | 82,2 | 0,2 |
|
| 66,9 | 66,7 | 0,2 |
|
| 72,2 | 71,9 | 0,3 |
|
| 67,9 | 67,5 | 0,4 |
| A Aycaokurcan | 74,5 | 74,0 | 0,5 |
|
| 66,7 | 66,2 | 0,5 |
|
| 70,6 | 70,0 | 0,6 |
|
| 68,1 | 67,5 | 0,6 |
hoşgeldin canımBende katılmak istiyorum buraya uygunmudur acaba![]()
heyt beeekabul etmiyorum yavrum o sisteme giriş buraya yazmaktan daha uzun sürüyor. oraya girme buraya yaz o zaman
evet aklıma hemen sen geldin akıllıca bir hata olmuş seninki. 2 çocuğum olacağını bilsem bende öyle yapardım valla.
canım benim eşimde başak ondan bu kadar emin konuşuyorum. hani insan azıcık romantik olur mesaj yazar aşkım canım seni seviyorum diye yooook öyle bana gelen yemek tarifleri.Eşimde Başak demek ondan adam tokken bile yemek hayali kürüyor![]()
Ben emzirme döneminde yatmadan önce bi kase tahin pekmez yarım ekmeği bana bana yiyordum anan ne lezzetliydi yaao tahin kasesi dibe nasil indirilir ben cok iyi bilirimkiz sende suc yok bence suc tahin pekmezin insan agzina bi surerse farkinda bile olmadan bi baksan ki kase bitmis oluyor bağlılık yapan bisey var tahinde
en iyisi bi kasik bile olsa agza surmemek yoksa sonuc kotu oluyor
ondan diyorum hepsini halledip toplu kilo vermek daha mantıklıbende ilk Doğumdan sonra oğlum büyüdü biraz aman dedim rahat rahat yürür spor yapar veririm dedim bir ay yaptım 5 kilo gitti daha yarısına gelmemişken hamile kaldım tekrar başa döndüm
canım bende ilkinde 20 ikincidede 20 kilo alarak bir panda gibi geziyordum herkez bana gülizar diyordu![]()
Canim ben evde degilim kayinvalideme geldim ev tadilata girdi biliyorsun
biliyorum canım ama bunu geç hatırladı uyuyan zihnim. nasılsın nasıl gidiyor işler.mantolama mı oluyor.Canim ben evde degilim kayinvalideme geldim ev tadilata girdi biliyorsun
Evet canim icten birde tavsnlar kaplama olucak balkon cami kuculcek bakalim uzun biraz islerbiliyorum canım ama bunu geç hatırladı uyuyan zihnim. nasılsın nasıl gidiyor işler.mantolama mı oluyor.
Benimki Doğum sonrası bana hediye almış sabah börek alıp içine koymuştucanım benim eşimde başak ondan bu kadar emin konuşuyorum. hani insan azıcık romantik olur mesaj yazar aşkım canım seni seviyorum diye yooook öyle bana gelen yemek tarifleri.
ben bayılırım bu tip işlere ama kendim yaptığım sürece. annemden bekliyordum yaza gel boya badana yapacaksın demesini ama pek sessiz daha. ama temizliğini başkası yapsın onu hiç sevmem.Evet canim icten birde tavsnlar kaplama olucak balkon cami kuculcek bakalim uzun biraz isler
oturup kendi yemiştir kesin. hanzo bunlar ya. mağara adamı gibiler. ben bazen diyorum senin o miden çöplük gibi ne görüyorsa topluyor diye.Benimki Doğum sonrası bana hediye almış sabah börek alıp içine koymuştu![]()
Burda daha cok sevdimYumurta candır![]()
Simdi nasilsin pekibende ilk Doğumdan sonra oğlum büyüdü biraz aman dedim rahat rahat yürür spor yapar veririm dedim bir ay yaptım 5 kilo gitti daha yarısına gelmemişken hamile kaldım tekrar başa döndüm
canım bende ilkinde 20 ikincidede 20 kilo alarak bir panda gibi geziyordum herkez bana gülizar diyordu![]()
Oda guzelcanım benim eşimde başak ondan bu kadar emin konuşuyorum. hani insan azıcık romantik olur mesaj yazar aşkım canım seni seviyorum diye yooook öyle bana gelen yemek tarifleri.
yumurta sevmeyenlerin ben şehir hayatında orginal yumurta yerine hep market yumurtaları yemiş öyle büyümüş insanlar olduğunu düşünüyorum. oysa bahçede gezen tavuk gıdakladığında gidip altından alınan yumurtayı yeseler bir daha marketten yiyebileceklerini düşünmüyorum ve seveceklerdir mutlaka.
Hoşgeldin canım aramıza![]()
Hoşbuldum canımm. Ben de başta kimsryi dinlemedim süt olsun panda olayım veririm dedim de veremedimbende ilk Doğumdan sonra oğlum büyüdü biraz aman dedim rahat rahat yürür spor yapar veririm dedim bir ay yaptım 5 kilo gitti daha yarısına gelmemişken hamile kaldım tekrar başa döndüm
Kızzz kozmo sende mi burdasınnCanim ben evde degilim kayinvalideme geldim ev tadilata girdi biliyorsun