• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sakın burada gidecek kiloalr hırsını kaybetmeyeceksin herkese kapak olacak. gözüm üstünde.
kız tuğlacılar ne ben bilmem ki tekirdağı hiç yaşamadım orada. gurbetçi benimkiler dönüşlerinde edirneye yerleştiler. aile diğer fertleride edirneye gelmiş. kalanların düğünleri olursa günü birlik gidiliyor hemen dönülüyor. şimdi anlat tuğlacılar ne?
suyu arttır belki işe yarar rahat halledersin wc sorununu.
2 kaşıkla yırttım. onuda akşam menüsüne saydım.
tamam canım pardon bu rakamlar çok yakın birbirine ondan karıştırmışım geçirirken 67,2 baz aldım ona göre düzeltmelisin.
T.dagda bir lise canım 😄
Demek günübirlik geldin hep, Özcanlari bilirsin o zaman sadece 😂😂
Edirne'ye gittim bir kaç kere (en son geçen yaz) ama tekirdag daha güzel bence. Sence hangisi ☺️?
Eşin nereli Ceyda'cim? Ben hep bizim oralardan biriyle evlenirim diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı 😅

T.dagda bir lise canım 😄
Demek günübirlik geldin hep, Özcanlari bilirsin o zaman sadece 😂😂
Edirne'ye gittim bir kaç kere (en son geçen yaz) ama tekirdag daha güzel bence. Sence hangisi ☺?
Eşin nereli Ceyda'cim? Ben hep bizim oralardan biriyle evlenirim diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı 😅
hayır vallahi bilmiyorum.tekirdağ bilgim köftesi ile sınırlı. bana sorsan edirne derim. 7 yaşımdan 23 yaşına kadar oradaydım. çok rahat huzurlu bir şehirdi. eşim antalyalı. trakya kızları trakyadan erkek almıyor. hepimiz dışarı evleniyoruz galiba.

hayır vallahi bilmiyorum.tekirdağ bilgim köftesi ile sınırlı. bana sorsan edirne derim. 7 yaşımdan 23 yaşına kadar oradaydım. çok rahat huzurlu bir şehirdi. eşim antalyalı. trakya kızları trakyadan erkek almıyor. hepimiz dışarı evleniyoruz galiba.
Zaten Özcan'lar da köfteci :KK70: :KK70::kk77:

Evet meyveyi biraz fazla kaçırdım...
Yazmayi unutmusum.
Sadice 100 suguat, ve 8000 adim.
Dun alışveriş falan yaptim ev icin ordan geldim çocuklar ev isi falan cok yoruldum yani sadice suguat.
Tamam canim alisveris, ev isi, her turlu hareketi egzersiz sayiyorum :)

01.06.2020

09:00

1 kaşarlı poğaça
1 meyvesıyu

13:00

Bir börek
1 dilim ekmek
Haşlanmıl yumurta
Kuşburnu marmelatı
1 ceviz

15:00

Peynirli yumurta
Ve ekmek :olamaz:

19:00

1 köfte

Su 2,5 lt

Spor

50 squat : 150p
30 mekik :90 p
50 zip : 100 p

Toplam : 340 p

@Melegimkorusun CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Kuzum olmamis bu menu ama yolculuk vs derken anlayabiliyorum..
Firsat bulursan evde bile olsa 10 dakika adimlama yap canimcim telafi icin..

Günaydın😭 cokk mutusuzum
Sabah tartıldım 67.1 cıktım dün o kadar ac kaldım üstelik işe basladım artık evdede degılım eeee nasıl kılo alıyorum ben🥺
Canim hergun tartida fark gormek cok zor, kilo vermek cok inisli cikisli bir yolculuk, hic canini sIkma, duzenlu beslenerek devam edeceksin yilmak yok canim...

Günaydın arkadaşlar ben sabah sporumu yaptim
Ne guzel olmus..
Canim sen 6. takimda yarisiyormussun , bizim takimimiza transfer olmak mi istiyorsun, yoksa 6. takimda devam mi etmek istersin?

İnşallh ödemdir reglimde gecıktı. Gm(genel motor) dıyetı hakkında bılgınız varmı
Ne yapacagımı bılmıyorum ya sık sık bıseyler yesem ama kalorısıZ seyler mı yesem salatalık domates gıbı
Saatli mi beslensem
Canim ilk etapta unu, sekeri, hamuru, abur cuburu, tatliyi keserek diyetine basla.
Saglikli gidalar tuket, sebze, 1 porsiyon meyve, yumurta, et-sebze yemekleri gibi..
Bana sorarsan karatay diyeti yapabilirsin, kalori programlari var telefonlarda onlardan yukleyip kalori sayabilirsin.
Gm diyeti hakkinde bilgim yok ama arastiririm senin icin..
Sen nasil bir diyet yapmak istiyorsun?

Günaydın kızlar herkese :KK54:
Cuma giderek yaklaşırken herkese güzeeel, kaçamaksiz bi gün dilerim 😄
Şimdi yürüyüşteyim. Çıkmadan önce kahvaltımı ayarladım 😂😂 dönüşte hüpleticem. Açken biraz sinirli olduğumu farkettim de 🙈 bari ön hazırlık yapıp çıkayım dedim :KK70:
Ayni ben acken ben ben degilim :)
Evdeki herkes kacar benden :)))

Ben cok ozlemisim burayi
Bu Cuma mi dønsem Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Gel canim benim ne guzel olur :)

Şimdi gitti kilolar 62.6 Dayım hedef 60 az kaldı ama kilodan ziyade görünüş önemli sporsuz kilo verildiğinde fit durmuyorsun malesef hele Doğum yapmışsan hepten felaket görüntü oluyor sıkılaşmak çok önemli bence birde karbonhidrat çok aldığın zamanda kilo aynı olsada görüntü değişiyor
Dogru sekil bozuklugu oluyor
Selamlar kizlar nasilsiniz, nasil geciyor gununuz?
Yumurtali geciyor kaptanim 😂😂

Aynı canım yine çok şükür, sanki hızlı geçmeye başladı zaman artık 😊😊 biraz ev işi filan derken akşam oluyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl canım, var mı gelişme?
Zaman hizli geciyor, hele ki cocuklarla Filizim, bende iyiyim canim, Akinin okuluna gidecegim bugun..
Ogretmenimiz sinifi temizledi, butun ogrencilerin esyalarini paketledi filizim, bugun arabalarla gidip onlari alacagiz.
Birde bizde kalan kutuphane ve sinif kitaplarini teslim edecegim canim..
Burada durumlarda hala bir gelisme yok en son dun Trump, valiler gerekli onlemleri almazsa, orduyu yolluyorum dedi agresif bir sekilde..Bakalim ne olacak..

Eklentiler

• 20200602_162531.webp
    20200602_162531.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200602_104551.webp
    20200602_104551.webp
    38 KB · Görüntüleme: 26
Tamam canım öyle oldun sıkma canını Cuma’ya toplarsın 3 gün var hareket çok varmış suyu da mutlaka arttır toparlarsın canım

Bol bol karbonhidrat olmuş canım🙈 ama yeni eşin ben değilim 🤷🏻‍♀️ Eşler değişmişti sen orayı kaçırmışsın 🤗 yeni eşten de ceza gelir büyük ihtimalle 😔

Ceydoşum eşler değişti benim bu haftaki eş @matilda34 ama isterseniz ona da ceza vereyim 🙈🙈
Ayy pardonn ben eşleri karıştırdım sorry tatlım 😅 kafam nerelerde acaba

Canım benim esas sen harika bir dostsun. Hep güzel insanlar çıksın karşına canım aynı senin gibi 💗💗

O aletle egzersizlere devam edicem tatlım ok :super: aslında kendimi böyle fotoğraf çekip öncesi sonrası yapsam ne güzel olur. Ama kilolu halimi görmek moral bozucu şu aşamada 😣 üşenmezsem mezurayla ölçeyim 😄😄
Senin ve ailenin de karsisina hep guzel insanlar ciksin Filizim, hislerimiz karsilikli :)))
Aaa yap kesinlikle oncesi sonrasi fotosu, dun esim diyor ki , kollarin inceldi resmen, 4 kilo farkettirdi ben direk koldan kilo aliyorum, ahh birde basenleri unutmayalim :))

Kullanıcı Adı : barga
İsim (İsteğe Bağlı ): bahar
Mesleginiz: öğretim görevlisi
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: -
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 173
Kilonuz: 82
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : yavaş yavaş yıllar içinde, ergenliğimden beri ala ala 90'lara çıktım, 77'lere indim, şimdi 80 dolaylarındayım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? -daha hareketli, dayanıklı olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
- hayır, sistemi anlamaya çalışıyorum :)

selamlar herkese :-)
Aramiza hosgeldin Baharcim :)
Ben Ozge, 32 yasindayim, takim kaptaniyim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum, beraber kilolarimizdan kurtulacagimiza eminim :)

Merhaba kızlar bugün nişanımız var. O yüzden gruba bakamıyorum. Menümü yazıp kaçıyorum.

Sabah: karpuz, peynir, salatalık, menemen, bir dilim ekmek

Öğle: çiğ köfte

Akşam: karpuz, peynir, salatalık

Su: hesaplayamadım
Spor: tüm gün koşuşturma
Canim nisaniniz hayirli ugurlu olsun,Allah tamamina erdirsin insallah...

Cuma gününe hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım mı?

01.04.2020

İSİMCUMAPAZARTESİFARK
@AppLesma64,765,7-1,0
FitFiliz FitFiliz 67,268,0-0,8
Birgaripanne Birgaripanne 79,980,4-0,5
deniz diyette deniz diyette 59,059,5-0,5
@asena8759,859,9-0,1
@esmeriiim66,066,1-0,1
Aomine Daiki Aomine Daiki 62,762,8-0,1
@aydingelini73,073,00,0
@Meyyal Hayyal71,571,50,0
@bnnu65,865,80,0
CEYDOS CEYDOS 63,563,50,0
@cokofesttt62,662,60,0
@fyzanur55,455,40,0
@barga82,082,00,0
M MaviFeslegen 84,884,70,1
B Beklenen2 72,372,20,1
@fmad59,859,60,2
@matilda3482,482,20,2
@Milana firuze66,966,70,2
@luges72,271,90,3
Yawrukush Yawrukush 67,967,50,4
@Aycaokurcan74,574,00,5
@erciyes11166,766,20,5
@mifihafa70,670,00,6
@Melegimkorusun68,167,50,6

@AppLesma FitFiliz FitFiliz Birgaripanne Birgaripanne deniz diyette deniz diyette @asena87 @esmeriiim Aomine Daiki Aomine Daiki Kızlar dikkat kırmızı çizgiler geçilmiş + kilolar gelmiş.

@aydingelini @Meyyal Hayyal @bnnu CEYDOS CEYDOS @cokofesttt @fyzanur @barga biraz dikkatle başaramayacağınız bir şey yok. ceydoşşşşş en çok sana diyom yerinde sayıyorsun.

M MaviFeslegen B Beklenen2 @fmad @matilda34 @Milana firuze @luges Yawrukush Yawrukush @Aycaokurcan @erciyes111
@mifihafa @Melegimkorusun harikasınız kızlar cizginizi bozmadan devam edin cumaya çok güzel eksiler bizim olacak.
Kaptanim emeklerine saglik. :KK200:

Benimki Doğum sonrası bana hediye almış sabah börek alıp içine koymuştu 😂😂😂😂
Ne guzel bir supriz ikisi bir arada ben cok begendim :))

Bugünkü öğünlerimi tamamladım kızlar. Düne göre bir tık daha iyi hissediyorum ☺☺

İşini biliyosun kaptişim Yawrukush Yawrukush bir günlük seninkine benzer beslendim -400 dü sabah. 💃💃
Tabi benim pazartesi +800 geldiğimi hesaba katarsak hala artidayim 🙈🙈 neyse oralara girmeyelim :KK70:
Ya diyorum size kizlar, harika kili verdiriyor Filizim ama bir noktada vucudum buna alisip kilo vermem yavaslayacak, her beslenmede oldugu gibi o zamanda direk ketoya ziplamayi dusunuyorum..

peki tekirdağlıyım demiyorum artık. sustum. köfteci ali deseydin kolay olurdu işimiz.
Hmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayende :KK68:

Evet galiba dışarıya evlenenimiz çok. Misal ben, koskoca bir Adanalı geliniyim şunun şurasında. Konsept olarak böyle etli butlu kalmam daha münasip şöyle bir düşününce 🤔😂

Back
X