• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam canim alisveris, ev isi, her turlu hareketi egzersiz sayiyorum :)

Kuzum olmamis bu menu ama yolculuk vs derken anlayabiliyorum..
Firsat bulursan evde bile olsa 10 dakika adimlama yap canimcim telafi icin..

Canim hergun tartida fark gormek cok zor, kilo vermek cok inisli cikisli bir yolculuk, hic canini sIkma, duzenlu beslenerek devam edeceksin yilmak yok canim...

Ne guzel olmus..
Canim sen 6. takimda yarisiyormussun , bizim takimimiza transfer olmak mi istiyorsun, yoksa 6. takimda devam mi etmek istersin?

Canim ilk etapta unu, sekeri, hamuru, abur cuburu, tatliyi keserek diyetine basla.
Saglikli gidalar tuket, sebze, 1 porsiyon meyve, yumurta, et-sebze yemekleri gibi..
Bana sorarsan karatay diyeti yapabilirsin, kalori programlari var telefonlarda onlardan yukleyip kalori sayabilirsin.
Gm diyeti hakkinde bilgim yok ama arastiririm senin icin..
Sen nasil bir diyet yapmak istiyorsun?

Ayni ben acken ben ben degilim :)
Evdeki herkes kacar benden :)))

Gel canim benim ne guzel olur :)
O adımlamayı çok yapıyorum kaptişim hatta oturduğum çok az diyebilirim..

Hmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayende :KK68:

Evet galiba dışarıya evlenenimiz çok. Misal ben, koskoca bir Adanalı geliniyim şunun şurasında. Konsept olarak böyle etli butlu kalmam daha münasip şöyle bir düşününce 🤔😂
Kimmiş o ünlü olan bilelim gidersek tadına bakarız 😋

Hmm o sahilde, esas ünlü olan içeride. Ali daha çok yolda mola verenlere hitap ediyor. Çok özledim ya bahsetmek bile cok hosuma gitti. Memleket havası almış gibi oldum canim sayende :KK68:

Evet galiba dışarıya evlenenimiz çok. Misal ben, koskoca bir Adanalı geliniyim şunun şurasında. Konsept olarak böyle etli butlu kalmam daha münasip şöyle bir düşününce 🤔😂
kız köfteci ali akrabamız ondan biliyorum ben. yoksa hayatta tutmam isimlerini aklımda. en son 3 yaz önce gittim ondada merkeze gitmedim hayrabola gittim. merkeze 22 yıl önce gitmiştim yani o kadar acınası.

Adana gelini olmakta harika, offf Adanan mutfagi der gecerimmm..
Cok samimi bir komsumuz Adanali, ayy beni evlatlik al Mucella teyze derim hep, her Turkiyeye geldigimde besler beni sagolsun, hakki odenmez...

O adımlamayı çok yapıyorum kaptişim hatta oturduğum çok az diyebilirim..
Harika canim tamamdir :)

tamam şimdi gördüm fotolarını ama o menülerde patates var olmadı yine
Tansucum 2 ogun yemissin guzel bir gun olmus, adimlarinda guzel, ben begendim canim.
Emzirdigin icin patateside kabul ediyorum...
Kaptanlarim dogal kh almak icin yedim patateste olmasa cok ac kalirim sutum azalir bugun yumurta yarin et var menumde tiksinmemek icin hergun ogunlerimi degistirecegim 3 gun sebze agirlikli ama sabahlari hep yumurta olacak

Bu hafta eşinde de hayır yok ki zinnet'cim. Bence karşılıklı ceza silelim :super: 🤫🤫
Ahahaha tam afacan cocuklar gibisin Filiz , senin kizlari cok merak ediyorum ben :)

Kaptanlarim dogal kh almak icin yedim patateste olmasa cok ac kalirim sutum azalir bugun yumurta yarin et var menumde tiksinmemek icin hergun ogunlerimi degistirecegim 3 gun sebze agirlikli ama sabahlari hep yumurta olacak
Gulum 2 ogun yemissin, ustune emziriyorsun, benim icin patates tamamdir, sorun yok, zaten yazdim da bir onceki mesajimda...

Ben ilk diyetisyene gittigimde 1 hafta yedigini yaz dedi bende ekmegi sildim patates haslama yedim suyu cok ictim dikkat ettim 2 kilo gitti bakalim bu hafta boyle deneyim CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Tansucum emzirme donemi harika bir donem, ekstra kalori yakiyorsun, birde sen 3 degil 2 ogun besleniyorsun.
Oyuzden patates gibi, meyve gibi, kuru meyve gibi kucuk kacamaklarina ses etmiyorum ben..
Ama 3 ogun beslenirsen daha dikkatli ol canim.
Sutun nasil bu arada?Bol bol olsun insallah...

Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
1 sb yoğurt
Marul
3 salatalik
3 yesil biber

Öğle
Yulaf lapasi
(1 sb süt
3 yk yulaf
1 muz
1 yk kakao)

Aksam
2 biber dolmasi(kiyma ve bulgurlu, yağ eklemedim)
2patlican dolmasi

Bu arada kötü birsey yaptim 😢
reglimin 1.günü. tatli krizi yasadim, karnim ağrıyordu, tahin pekmez yedim 1 kase :KK43:
güya oğlum icin hazirlamistim. Sonra kasikla yedim doluydu ağzına kadar :KK43:
Her türlü cezaya hazirim hak ettim çünkü. Ama karnimin ağrısına iyi geldi 😂😂

Bugün spor yapamadim sancim olduğu icin, insallh yarin telafi ederim.
Yarin yumurta orucuna başlıyorum. Cumaya kadar 3 gün devam edeceğim. Yumurtalari aldim. Günde 6 yumurta, 100 gr kadar peynir hakkim var.
Persembe ekstra detoks yapmama gerek kalmaz insallah.
Birgaripanne Birgaripanne
M MaviFeslegen
@fyznr
Vücut şaşırtmak icin onlar 🙈

Haklisin canim, halbuki güne ne güzel baslamistim :KK43:
Bu pişmanlık duygusu yumurta orucuna baslamama vesile oldu.
Bugün bende 20 tane yumurta aldım
Eşim 15 tane alınca soyleniyordum kim yiyecek bunları diye 😂
Sabahları 2 tane yiyecem bundan sonra
Belki ara yapma ihtiyacını yok eder

Hosbuldum eşim çok şükür halimize. Sözler nasılsınız.
okula çağırdılar bugün dönüşü fırsat bulup 1 saat yürüdüm

25 sayfa geri kalmışım
Gelmeye çalışıyorum.
Ne guzel olmus canim yuruyus, senin icin karli birgun olmus..
20 tanede yumurta almissiniz afiyet olsun :))

Ne guzel olmus canim yuruyus, senin icin karli birgun olmus..
20 tanede yumurta almissiniz afiyet olsun :))
Evet teşviklerinizle yumurtaya başlayacam. Bundan sonra protein az diyemezsiniz 😂
Dün oturup düşündüm de ben sadece karbonhidraat seviyormuşum.

Bugün bende 20 tane yumurta aldım
Eşim 15 tane alınca soyleniyordum kim yiyecek bunları diye 😂
Sabahları 2 tane yiyecem bundan sonra
Belki ara yapma ihtiyacını yok eder
sabah 3 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet yaptım. anca ikisini yiyebildim. çünkü içine koyduğum peynir bozukmuş ayrıştırdım o kısımlar ve ben hala tokum şimdi son öğünümün saatini bekliyorum. artık beklemiyorum gelmişşşş.

Evet teşviklerinizle yumurtaya başlayacam. Bundan sonra protein az diyemezsiniz 😂
Dün oturup düşündüm de ben sadece karbonhidraat seviyormuşum.
Evet zaten kilo aldiranda karbonhidrat gulum..
Cok guzel bir baslangic oldu bu senin icin..

sabah 3 yumurtadan peynirli tereyağlı omlet yaptım. anca ikisini yiyebildim. çünkü içine koyduğum peynir bozukmuş ayrıştırdım o kısımlar ve ben hala tokum şimdi son öğünümün saatini bekliyorum. artık beklemiyorum gelmişşşş.
Ohh harika, afiyet olsun kaptanim :))

Back
X