- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
15dk Leslie yap esim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15dk Leslie yap esim..
Aynı başlamışız kilo olarak demekkiAslinda bende 89 la basladim odemdi falan derken buraya 84 le mi ne basladim
170 kaloriydi sanırımKac kalori melegim?
Steviali mi?
InsAllah canimAynı başlamışız kilo olarak demekki
Hadi şimdi çıtır olma zamanı![]()
Güzel terledim sonra da hemen duşa girdim kaptanımGuzel bir gun olmus canimcim..
Guzel bir menu olmus canim , cokta hareketliymissin, gunu guzel kapatmissin..
Evet canim bizim buralara kadar geldi..
Herkes sasirdi Feyzos, sonumuz hayrolsun...
Gecmis olsun gulum, bizimde ust kat banyosunun, lavabosu felaket akitiyor, muslugun altindaki dolap sele dondu ve tum tahtalar havaya kalkti..Kolaylikla halledersiniz insallah..
3000 ziplama ne guluuuuummm gozlerim acildi resmen...
Cayin yanindakiler olmamis Feyzos, 200 ip atlama cezasi geliyor, Allah kabul etsin bu arada...
Yine nazar boncukluk bir menu gulum :)
Canim toplam 1 ay mi evinden uzak olacaksin?
Bu 1 ayi izin alip , izinli olarak liste disinda gecirip, 1 ayin sonunda evine dondugunde listeye tekrar donmek ister misin?
Farkli tartilarla tartilma isi kolay olmayacak muhtemelen diye boyle bir fikir sunuyorum sana, ne dersin gulum?
Allah kabul etsin canim, guzelce dinlenmissindir insallah..
Bulgur koftesine 50 mekik cezasi geliyor..
Canım sanırım Migros’a da geldi 30₺ idi galibakizlar eşim sabah sabah tartiliyim derken baskul kirildiiyi kotu idare ediyordum simdi yenisini almam gerek bu a101 e gelmis kullanan var mi aranizda nasildir ki bu cok bi butce ayiramam 50 lira en fazla ayırabilirim
m Eki Görüntüle 2643236
Eki Görüntüle 2643237
Saol canım yapıldı bugüüünGecmis olsun canim![]()
Hayirli olsun canımo telasede kacamak yapma olur mu
![]()
Sağol canım. Emzirirken bir şey olur mu acaba
Yazmıştım ama tekrardan yazayım kacamak yok kaptanım, boşaltım problemim var
Kimin kaptanı bee
Canım çok üzülüyorum senin durumuna inan eşime bile anlattım. Allah yardımcın olsun canım kurum değiştirme şansın yok mu ya da bu hakkı ne zaman hakedeceksin
Kaptanım sizin de Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir an önce buraya gelirsiniz
Çok güzel görünüyorafiyet olsun
![]()
Ben de iki ayı geçti diyet yapıyorum 7 kilo verdim, eşim ramazanda biraz dikkat etti 6 kilo verdi sinir oluyorum
Herkesin sorunu ayrı canım. İnsanın is yerine güle oynaya gitmesi, orda mutlu olması çok önemli. Sonuçta günümüzün çoğunu orda geçiriyoruz. İnşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer
Hoş geldin canım aramıza
Sen de hoş geldin canım ☺
Su işini bugün cozucem inşallah ☺ sabah tartildim 66.9 yani cumaya göre +200
Sanırım bu aralar sulara dikkat etmeliyiz size de geçmiş olsun kolay gelsin canım
Götürbunları ye - 200 ol haksızlık bu
Ben beğendim kuzum
afiyet olsun kaptanım
Hoş geldin canım ☺
Ben de oğlak Burcuyum ama yemeye aşığım
Kaptanım yanlışlık olmuş cuma 66.7 pazartesi 67.2 bugün 66.9 artık hangisini kabul edersen![]()
Evet evet canım bugün yapıldı elhamdulillah
Maviiii ama bayadırPro'lara bir soru:
Hangi temayı kullanıyorsunuz?
A- standart tema (yani lila)
B- kadınlar kulübü (kırmızılı pembeli)
C- hardal sarısı
D- Asos mavisi
![]()
AhahhaahhaAA ben dee
Ama bu rengi seçmemin akıllara zarar bir sebebi var
Böyle sarımsı turuncumsu renkler metabolizma hızlandırıyor, sindirime iyi![]()
Tema da amaca uygun yani
![]()
3 ay evden uzakta olacağım kaptanim tartı işini de halledicem adaya tartı alicam çoğunlukla da orda olucaz zatenGuzel bir gun olmus canimcim..
Guzel bir menu olmus canim , cokta hareketliymissin, gunu guzel kapatmissin..
Evet canim bizim buralara kadar geldi..
Herkes sasirdi Feyzos, sonumuz hayrolsun...
Gecmis olsun gulum, bizimde ust kat banyosunun, lavabosu felaket akitiyor, muslugun altindaki dolap sele dondu ve tum tahtalar havaya kalkti..Kolaylikla halledersiniz insallah..
3000 ziplama ne guluuuuummm gozlerim acildi resmen...
Cayin yanindakiler olmamis Feyzos, 200 ip atlama cezasi geliyor, Allah kabul etsin bu arada...
Yine nazar boncukluk bir menu gulum :)
Canim toplam 1 ay mi evinden uzak olacaksin?
Bu 1 ayi izin alip , izinli olarak liste disinda gecirip, 1 ayin sonunda evine dondugunde listeye tekrar donmek ister misin?
Farkli tartilarla tartilma isi kolay olmayacak muhtemelen diye boyle bir fikir sunuyorum sana, ne dersin gulum?
Allah kabul etsin canim, guzelce dinlenmissindir insallah..
Bulgur koftesine 50 mekik cezasi geliyor..
Sana hiç iyi bı eş olamadım canım karışık haftama denk geldi esligimiz kusura bakma.cocukta hasta oldu buralarda keşke hiç gelmeseydim dicem durdurmadilar zaten of canım çok sıkkın uyku muyku yok bı dinlenemedimSalı menüm
11:00
1 tane krep(1 yumurta, 100gr quark, 100gr kaşar peynirini karıştırıp fırında Krep şeklinde pişirdim), yarım haşlanmış yumurta, 5 yeşil zeytin, 5-6 dilim sucuk
15;00
1 kahve fincanı kadar low carb mousse ( buzlukta vardı dondurma niyetine ) , kremalı filtre kahve
19:00
50gr ton balığı, çoban salata, 2-3 kaşık sebze sote
Su: 2,5 lt
Spor: 7600 adım
Yawrukush
CEYDOS
asena87
matilda34