• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar bakın zayıflamak için günde 30 dk zıplama yetermiiiiş
Ben ipsiz atlıyorum Ama olsun
İp daha etkili ama çünkü ona göre daha yükseğe zıplıyorsun

Ben ipsiz yaparken de ek hareketler ekliyorum çünkü sayıyı yükseltmeye çalışırken hep aynı halde sıkılıyor insan
Bugün zıplayacağım inşallah

Sizi de davet ediyorum
(DİZİNİZ AĞRIYABİLİR LÜTFEN DİKKAT EDİN)

Önemli değil tatlım 😂

Yumurta diyeti bitti mi artık keto tariflerini merakla bekliyorum ☺☺

Üzülme canım alışır biraz zaman iki haftada toparlar mutlaka. Çocuk uyuyunca önce dinlen kahveni iç sonra ilk yemek hazırlığı kalan sürede ev işlerini aciliyetine göre yap bence. Anne mutlaka kendini mutlu edecek Birşeyler yapmalı gün içinde . Anne mutlu ise bebekler çocuklarda o oranda mutlu bence. Annenin stresini hissediyorlar. Kendini ihmal etme diğer seylerde yoluna girer 🤗

Sorma Özgecim yanımıza biri yaklaşsın hemen tedirgin oluyoruz 😔 biran önce hersey yoluna girer inş

Canım kalori iyi ama keşke protein ağırlıklı olsaydı. O şekilde çok daha hızlı sonuç alırsın açıkmadın mı ? yetti mi yediklerin ?
Çok açıkladım canim alıştım sanirim.

Dünkü menüm
Sabah iki yumurta bi dilim peynir 3 zeytin bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi 7 badem bir ceviz iki kare
Akşam birçucuk kase çorba 100 gram kaşarlı mantar bi lokma ekmek
Ara bü porsiyon meyve
3 litre AÜ
Yeşil çay
Bir saat tempolu yürüyüş
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
A Aycaokurcan

merhaba, yarın diyet ve spora başlıyorum bir hoca eşliğinde o yüzden bugün biraz fütursuzca takılmış bulundum, artık 3 ay çikolatayı anca reklamlarda görücem gibi hissediyorum. sdaf. menü şöyle oldu:

su: yatmadan 2 litreye tamamlarım
spor: yarım saat yürüdüm sadece

Sabah

10-15 adet yer fıstığı

1 poğaça

1 avuç meyve

1 parça çikolata

Öğlen:

Çeyrek simit

Biraz peynir

Çeyrek salatalık

Akşam:

1 tabak kurufasulye

Az salata

Az makarna
Canim diyete baslayacagin icin son odul gunu yapmissin anladigim kadariyla ,sali gunu tablosundan muaf tutuyorum seni..

170 kaloriydi sanırım 🤷🏻‍♀️ Stevia tarzı bir tatlandırıcı var ;erythrit var içinde. Gerçi ben 1-2 kaşık dondurma, badem sütü, krema ve espresso ile kendime milkshake yapmayı planlıyordum ara öğün olarak.🙈🙈🙈
Canim 1 tane ye eger cok istiyorsan ama gunun kalaninda menunu ona gore dengele :)

Sevgili takim kaptanlarim Bu cumadan sonra izne ayrılmak istiyorum . Soyle ki haftaya temizlik ve hazirlik ile gecicek 12 si gibi memlekete gitmeyi düşünüyoruz ancak kurban bayramından sonra gelirim. Memlekette.cok dikkat edemem malesef. Evime gelince yine kabul ederseniz devam etmek istiyorum.insallah anlatabilmisimdir. Basim zonkliyir resmen
Olur gulum zaten mezun oldugun icin listeden yana sorun yok..
Memleketinizde huzurlu, mutlu gunler gecirirsiniz insallah..
Firsat buldukca yaz bize, ozletme, epey alistik canim sana.. :KK200:
Ne zaman donmek istersende , bu takim senin...

Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir yarim domates 1 dilim kepek ekmeği
Ara
Yarım gofret konuşurken ne ara yedim hatirlamiyorum🤔 3 fıstık
Akşam
1 kase çorba
2 parca tavuk salata
Şu 2 lt
Spor
3000 adım ve ev işi yemek vs
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Birgaripanne Birgaripanne
Gofrete 50 mekik geliyor canisi..

sabah: 1 salatalık 1 domates

ara: sarı leblebi 10 tane,, sütlü nescafe

öğle:domates salatalık peynır

Ara: sarı leblebi,, 10 erik,, sütlü nescafe

akşam : salatalıklı yesıllıklı cacık, 2 adet yaprak sarma

su : 1.5 lt

spor: Leslie 1 mile
Guzel bir gun olmus canim, cok iyi gidiyorsun :)

Güzel terledim sonra da hemen duşa girdim kaptanım
Güzel oldu

Cezam da yapıldık

Kendinize dikkat edin♥
Sende kendine dikkat et kuzum...

Kızlar selam
Ev su işini hallettik💓

Bugün kötüydü akşam alerjim tuttu hala çok kendime gelemedim sporum çok az
Ve aşırı tatlı çekti canım.. geliyor

Sahur
1 kayısı
Muz dilimleri
Sucuklu yumurta
5 ince dilim patates kızartması
Bir dilim ekmek
ZEytin 3 tane

İftar
1 kayısı
Tarhana çorbası
3 yk mantı
Ot

Türk kahvesi
1 dilim ince pasta (annemin arkadaşının doğum günüydü annem hediyesini erken vermek istediği için..)

Sonra evde aşırı tatlı istedi vanım magnum mini valassic varmış onu yedim maalesef

Dut toplamış annemler dut yedik bir de

Kötü farkındayım ama bu gece böyle oldu

(HANGİ GÜNÜM İYİ Kİ..)

Spor 1 saat yürüyüş (elimde market poşeti)
200 zıp ceza

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87
Gun gecmiyor ki sana ceza yazmadigim Feyzos :))
Evin isi hallolmus ona cok sevindim canim...

3 ay evden uzakta olacağım kaptanim tartı işini de halledicem adaya tartı alicam çoğunlukla da orda olucaz zaten
Canim tarti isi benim en en en cok onemsedigim sey, cunku esas listedesin bir hafta dahi bildirim yapmasan takimin yuzdesi dusuyor..
O sebeple tarti alman, cuma bildirimlerini yapman zor olacaksa tatil surecinde izne ayirip, izindede liste disinda devam edebilirsin.
Evine dondugunde de eger kilolari tamamen vermemis olursan yine listeye girebilirsin.
Ama diyorsan ki ben hic aksatmayacagim, tartiyi kesin halledecegim, ozaman aynen listeden devam gulum...

Sana hiç iyi bı eş olamadım canım karışık haftama denk geldi esligimiz kusura bakma.cocukta hasta oldu buralarda keşke hiç gelmeseydim dicem durdurmadilar zaten of canım çok sıkkın uyku muyku yok bı dinlenemedim
Gecmis olsun neyi var kuzunun :(
Cocuklar hic hasta olmasin...

İyi geceler
Nescafe
Sabah
1 sogan 1 domates biraz lor ve 2 yumurta ama iri dogradim menemen gibi bisey oldu cay
Ara biraz kiraz
İkindi
Biraz tavuk tavata patates sogan ve sarimsak koydum kendi suyu ile pisti be patates ini yemedim yogurt salata
Ara turk kahvesi
Aksam
4 kasik taze fasulye etli
Az cigdem cay
Su bilemiyorum ne kadar
Spor yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 AppLesma AppLesma
Menu guzel birazda hareket olsa super olacakmis canim :)

SALI MENUM
SAAT 12.30DA
(Biberli,kiymali,azicik domatesli,kasarli 2 yumurta ,bunlarin haricinde 3 parca sushi attim agzima ve zeytinleri hic yemedim.)
MVIMG_20200602_122534.webp

SAAT 18.30DA (Ton balikli salata, 2kasik yogurtla,yogurtlanmis koz patlican)
MVIMG_20200602_182253.webp

SU: 1.7 lt , 700ml maden suyu, 350 ml filtre kahve
SPOR: Sabah 30 dk yuruyus, Turk markete gittim alisveris ,yarim saatte orda yurudum, eve gel herseyi yika,yerlestir,yemek hazirla,evi topla vs vs...
M MaviFeslegen , CEYDOS CEYDOS , asena87 asena87

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama
D: Dans

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
B Beklenen2 :KK9::KK9::KK200::KK200::KK76::KK76:50S :KK73:
CEYDOS CEYDOS ODUL :KK9::KK200::KK200::nazar::nazar::KK76::KK76::KK73::KK73:
fayfeyfiy fayfeyfiy ODUL :KK9:10DK A :KK200::nazar::nazar:200IA :KK76:150DK :KK73:
cokofesttt cokofesttt :KK9:10DK A:KK200::KK200::nazar: 50S:KK76::KK76::KK73::KK73:
Yawrukush Yawrukush :KK9::KK9:ODUL :KK200::nazar::nazar::KK76::KK76::KK73: :KK73:
@Derya_the_queen :KK76::KK76:
erciyes111 erciyes111 ODUL :KK9::KK200::KK200::nazar::nazar::KK76::KK76:
asena87 asena87 ODUL :KK200::nazar::nazar::KK76::KK76:
aydingelini aydingelini :KK76: 20M:KK73::KK73:
esmeriiim esmeriiim :nazar: 50M:KK76::KK76::KK73::KK73:
M MaviFeslegen :KK9::KK9:50M :nazar::KK76::KK76:15DK LESLIE:KK73:
Birgaripanne Birgaripanne :KK9::KK9:ODUL :KK200::nazar: :nazar::KK76::KK76::KK73::KK73:
Melegimkorusun Melegimkorusun :KK9::KK9::KK200::KK200::nazar::nazar::KK76::KK76::KK73: :KK73:
mifihafa mifihafa ODUL :halay:100IA :KK200::nazar::nazar::KK76::KK76::KK73:10DK A
Kozmogirl17 Kozmogirl17 :KK9::KK9:ODUL :KK200:15DK LESLIE
Aomine Daiki Aomine Daiki ODUL :KK9::KK200::KK200::nazar: :nazar:10DK A:KK76::KK73::KK73:
Milana firuze Milana firuze ODUL :KK9::KK200::KK200::nazar::nazar::KK76::KK76::KK73: :KK73:
A Aycaokurcan :KK9::KK9::KK200::KK200::nazar::nazar::KK76::KK76:
Melek Ada Melek Ada :KK9: :KK9:ODUL :KK200:50M :nazar::KK73::KK73:
bnnu bnnu :KK9::KK9::KK200::KK200::nazar::nazar::KK76: 50M:KK73::KK73:
matilda34 matilda34 :KK9:SPOR?
fyzanur fyzanur :KK200: 10DK A:nazar: 200IA:KK76::KK76:
deniz diyette deniz diyette :KK200::KK200::nazar::nazar:15DK LESLIE:KK73::KK73:
AppLesma AppLesma ODUL 50S10 DK A:nazar: :nazar:50M :KK76::KK73::KK73:

***Arkadaslar lutfen menulerinizi DUZENLI yazmayi unutmayiniz...

***Menu tablosundaki cezalarinizi lutfen yapiniz!!!

***Sporunuza " ?" koyulmussa lutfen spor yapip yapmadiginizi yaziniz...

Günaydın kızlar hemen dünkü menümu yazıp biraz geçmişi okuyayım hep geriden geliyorum ayy 😁
Sabah
Bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, domates, salatalık, dereotu, bir dilim peynir, yedi zeytin, bir dilim ekmek

Öğle bir bardak süt, üç kaşık yulaf ezmesi, bir tk kakao ile yulaf lapasi, üstüne bir muz

Akşam
Bir buçuk kase yoğurt çorbası, salata

Su 2.25 litre
Spor 4 saat ev işi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze

harika canım çok iyi maşallah.
tahminim kalori miktarını aşmamışsın ama gece karbonhidrat ağırlıklı olması olmamış.
canım haklısın o açıdan. azıcık dikkat 58 geliyor.
akşam dediğin 7 den öncedir herhalde değil mi? eğer öyle ise kötü değil.
bence sen diyet yapma diye eşin bilinçli kırmıştır baskülü. canım ölçüm yaptığı sürece alınabilir bir baskül. ben o marketten aldıklarımdan memnunum hep kötü çıkmadı hiç.
yine çok güzel yarın bende böyle güzel şeyler yapıcam kendime çok özledim.
listede kendimi eksik gördüm hergün aynı olunca unutmuşum paylaşmadığımı. bu gece ikisi bir arada yazayım canım.
oooo çok olmuş bak sen tahin pekmeze ye daha ye hiç durma 62 de buluşuruz.
ilk defa kötü bir menü görüyorum sende nasıl oldu bu kadar karbo girdi araya? cezai işlem Melegimkorusun Melegimkorusun
canım hergün tartılmaktan vazgeç beyin bunu yanlış anlıyor. en normali haftada 2 kere tartılmak.
maşallah ben sabah kalkınca 3 saat uyanamayanlardanım.
ben bir ara eşimle yaptım ama bu kür diyet diyemeyiz buna. aslında yapılabiliyor tek sıkıntı lahana çorbası bir noktada bayıyor. onu yemeyeyim aç gezeyim havasına giriyorsun.
anladık yavrum açken sen sen değilsin. es gürle bir bağımlılıktan kurtuluyorsun sonuçta.herkes hoş karşılasın. ben evdekilere fırça çektiğimi çok iyi bilirim. biz ne hazırlayacaksın diye sorduklarında açım ben aç sizin gibi her dakika yemek yemiyorum. önce ben doyucam sonra size hazırlarım ha çok bekleyemeyiz diyorsanız buyrun dolap orada ocak orada kendi işinizi halledin.koca insanlarsınız yaparsınız o kadarını. bak tüm konuşmayı geçtim sana.
ann e çok güzel bir dizi biz bayıldık cernobyl demiş kim demişti? ilayda izledi 3 gün önce kısa dizi zaten çok beğendi. hayır canım erzincanda geçici ikamet ediyorum. %50 tekirdağ %50 edirne karmasıyım ben.
hadi koş gel.
fotoğraflı yap canım öncesi sonrası benim var burada geçmiş öncesi sonrası fotolarım çok iyi motive ediyor.
güzel canım aslında şu an ilk hedef kilomdayım ama sonra senin gazınla 60 yaptım hedefi şimdi ona uğraşıyorum. hatta bu kadar takılınca aynı kiloda gittim test aldım senden korkuma neyseki negatif çıktı.
hoşgeldin canım aramıza.ben kaptan yardımcısı ceyda. yaşın küçük dikkatli olursan o kiloların hepsi gider
şimdilik öyle bir düşüncemiz yok ilerleyen zaman ne gösterir bilemem tabi.
:D hayirlisi canim, bir bakmissin size de gelmis bebis ;)

Menümü yazmaya korkuyorum.
Sabah
1.dilim.ekmek
3 dilim peynir.
Yarım salatalık domates

Öğlen 🙈
5 kaşık mantı

Akşam
2 tane ızgara köfte
2 dilim karabugday ekmek
Salata
Kaysi vişne yeni dünya yenim yani. Baya yedim.

2 litre su
500 ml madensuyu
1 nescafe

60 dakika yürüyüş
150 bisiklet hareketi

Yawrukush Yawrukush bide kaptanın eşiyim 🤦‍♀️
CEYDOS CEYDOS
ceza kesildi mi bakayım sana olmamış bu menü.
Menüm ;
Sabah: 5 dilim sucuk-1yumurtadan omlet
1domates1salatalık 4 ince dilim kaşar peyniri
1kupa yeşil çay-1 dilim ekmek

ara 3 yk yoğurt

ara 1 türk kahvesi
akşam: 2 ufak kepçe erişteli yoğurt çorbası
1tane bostan patlicanının yarısına karnı yarık (avuç içi uzunluğındaydı patlican yani çok büyük ve geniş değildi)
2 yk yoğurt

su:2,5 lt şuanda çay içmeye devam
Spor ev işleri ve oğlumla biraz yürüdük o da çok değil yani
afiyet olsun güzelbir menü su azıcık arttırmalısın.
Kebap deil kaptanim dolma mutlaka denemelisin somak eksi dokuyorsun en son pismeden

Seni gectim sayilir sira denizde 😈😈😈
dolamsında pirinç kullanılıyor canım ya olmaz diyette hata edip yapma sakın.
Deniz bir kase tahin pekmez yedi
Sende 2 börek yedin 🤣
Bende 5 kaşık mantı yedim
Hepimiz eşitiz hala
Daha iki gün var 🤞
hata ayıklayıcı gördüm seni. için içini yiyor mantı yediğin için değil mi kendini temize çıkarmaya çalışıyorsun.
Abooooow aksiyona Kos Birgaripanne Birgaripanne ve M MaviFeslegen butun kirli camasirlari dokuyorlar ortaya,kosunnnn kizlaaaaaaaaarrrrr😂😂
gerçekten öyle olmuş valla bozacının şahidi şıracı
Sen bilirsin eşim :KK19: ama kaptanlar sopayla peşimizden koşmasın:sinirli:

Aklımda olsun 😍 Trabzonluyum ama Ankarada yaşıyorum
hımmm aylardır evime trabzon yapımı mısır ekmeği girmedi. trabzon deyince algım hemen ona kayıyor.
02.06.2020

Sabah (11:00)

2 yağda yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 adet közlenmiş yeşil biber

Ara

1 sb kefir

Akşam (19:30)

1 kase şehriye çorbası
1 adet karnıyarık (patlıcan haşlanmış kızarmamış)
1 adet köfte
Salata

Su 2,8 lt

Spor

30 zip: 60p
30 squat : 90 p

Toplam 150 p

@Derya_the_queen CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
olması gereken menülere döndük bir an korkmuştum ya böyle devam ederse diye.
170 kaloriydi sanırım 🤷🏻‍♀️ Stevia tarzı bir tatlandırıcı var ;erythrit var içinde. Gerçi ben 1-2 kaşık dondurma, badem sütü, krema ve espresso ile kendime milkshake yapmayı planlıyordum ara öğün olarak.🙈🙈🙈
stevia badem sütü ketoya uygun yiyebilirsin canım
Iyi geceler hanimlar
Bugün dışarıda.islerim vardı cok yoruldum iftarı zor yetiştirdim cuma günü son olacak orucum 3 gün kaldı. Yaklaşık bir saatten beri baş ağrısı cekiyorum . Mutfağı toparlayıp ilaç alıp yaticam insallah
Allah kabul etsin. ama seni zorladı sanki bu baş ağrılarının altında oruç olabilir.
Pazartesi sahur
1 yum omlet marul dom sal
2 zeytin
1 dilim ekmek
Iftar
Tavuk suyuna şehriye çorba
K.mercimek köfte
Bol yeşillik

Su
2 litre

Spor.3530 adim
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS mifihafa mifihafa
harika olmuş yine.sadece su az olmuş.
Sevgili takim kaptanlarim Bu cumadan sonra izne ayrılmak istiyorum . Soyle ki haftaya temizlik ve hazirlik ile gecicek 12 si gibi memlekete gitmeyi düşünüyoruz ancak kurban bayramından sonra gelirim. Memlekette.cok dikkat edemem malesef. Evime gelince yine kabul ederseniz devam etmek istiyorum.insallah anlatabilmisimdir. Basim zonkliyir resmen
temmuz sonuymuş bayram çok uzun değil mi? özleriz biz seni.kimin kilosuna bakıp bravo valla diyeceğim sen yokken.
Bugünkü menüm sabah
2 yumurta 3 zeytin 1 dilim peynir yarim domates 1 dilim kepek ekmeği
Ara
Yarım gofret konuşurken ne ara yedim hatirlamiyorum🤔 3 fıstık
Akşam
1 kase çorba
2 parca tavuk salata
Şu 2 lt
Spor
3000 adım ve ev işi yemek vs
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Birgaripanne Birgaripanne
okudum geldim gofrete ceza gelmiş oh olsun dedim.
sabah: 1 salatalık 1 domates

ara: sarı leblebi 10 tane,, sütlü nescafe

öğle:domates salatalık peynır

Ara: sarı leblebi,, 10 erik,, sütlü nescafe

akşam : salatalıklı yesıllıklı cacık, 2 adet yaprak sarma

su : 1.5 lt

spor: Leslie 1 mile
Zayıflama Diyeti ve Leblebi son dönemde leblebi listelere girmeye başlayınca araştırdım masum bir gıda olduğunu diyetlerde az miktarda tüketileceği bilgisine ulaştım. bana diyetisyenim leblebiden uzak duracaksın demişti. o yüzden ben tercih etmiyorum. diğer bir neden de biliyorsunuz ishal olduğumuzda leblebi yeriz yani kabız yapma özelliği mevcut. bu sebeple bence tüketilmemeli. ama ısrarcıysan sayılı ve tek öğün yersen güzel olacak.
Kızlar selam
Ev su işini hallettik💓

Bugün kötüydü akşam alerjim tuttu hala çok kendime gelemedim sporum çok az
Ve aşırı tatlı çekti canım.. geliyor

Sahur
1 kayısı
Muz dilimleri
Sucuklu yumurta
5 ince dilim patates kızartması
Bir dilim ekmek
ZEytin 3 tane

İftar
1 kayısı
Tarhana çorbası
3 yk mantı
Ot

Türk kahvesi
1 dilim ince pasta (annemin arkadaşının doğum günüydü annem hediyesini erken vermek istediği için..)

Sonra evde aşırı tatlı istedi vanım magnum mini valassic varmış onu yedim maalesef

Dut toplamış annemler dut yedik bir de

Kötü farkındayım ama bu gece böyle oldu

(HANGİ GÜNÜM İYİ Kİ..)

Spor 1 saat yürüyüş (elimde market poşeti)
200 zıp ceza

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
asena87 asena87
ev işi hallolmuş çok sevindim. ama menün berbat üzdün yine beni asena87 asena87 yerinde ben olsam sana öyle bir ceza çarpardım ki bir daha böyle menülere tövbe derdin. hadi ben yerimde sayıyorum ama sen kesince veriyorsun mezun olunca bizden koparsın endişesi mi var yoksa?
İyi geceler
Nescafe
Sabah
1 sogan 1 domates biraz lor ve 2 yumurta ama iri dogradim menemen gibi bisey oldu cay
Ara biraz kiraz
İkindi
Biraz tavuk tavata patates sogan ve sarimsak koydum kendi suyu ile pisti be patates ini yemedim yogurt salata
Ara turk kahvesi
Aksam
4 kasik taze fasulye etli
Az cigdem cay
Su bilemiyorum ne kadar
Spor yok

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87 AppLesma AppLesma
bravo bravo bravo aylardır beklediğim menüler nihayet geldi. çok heyecanlıyım.

Kızlar bakın zayıflamak için günde 30 dk zıplama yetermiiiiş
Ben ipsiz atlıyorum Ama olsun
İp daha etkili ama çünkü ona göre daha yükseğe zıplıyorsun

Ben ipsiz yaparken de ek hareketler ekliyorum çünkü sayıyı yükseltmeye çalışırken hep aynı halde sıkılıyor insan
Bugün zıplayacağım inşallah

Sizi de davet ediyorum
(DİZİNİZ AĞRIYABİLİR LÜTFEN DİKKAT EDİN)
çok kalori yaktırıyor gerçekten. benimde tavsiyemdir bir jumping birde ip.
Dünkü menüm
Sabah iki yumurta bi dilim peynir 3 zeytin bi dilim ekmek bi tk bal
Öğlen bi Türk kahvesi 7 badem bir ceviz iki kare
Akşam birçucuk kase çorba 100 gram kaşarlı mantar bi lokma ekmek
Ara bü porsiyon meyve
3 litre AÜ
Yeşil çay
Bir saat tempolu yürüyüş
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS asena87 asena87
A Aycaokurcan
çok güzel canım bu hafta eksi güzel olacak.
SALI MENUM
SAAT 12.30DA
(Biberli,kiymali,azicik domatesli,kasarli 2 yumurta ,bunlarin haricinde 3 parca sushi attim agzima ve zeytinleri hic yemedim.)
Eki Görüntüle 2643784

SAAT 18.30DA (Ton balikli salata, 2kasik yogurtla,yogurtlanmis koz patlican)
Eki Görüntüle 2643781

SU: 1.7 lt , 700ml maden suyu, 350 ml filtre kahve
SPOR: Sabah 30 dk yuruyus, Turk markete gittim alisveris ,yarim saatte orda yurudum, eve gel herseyi yika,yerlestir,yemek hazirla,evi topla vs vs...
M MaviFeslegen , CEYDOS CEYDOS , asena87 asena87
açken böyle fotolar görmek iyi değil tabi.saat 12 yi bekliyorum. su az olmuş. ama menün harika
Bugun buyuk bir farkla uyandim 79.0 olmusum tabi aksamsi yaptigim losyon strec sayesinde umarim devam eder kilo verimim bu hafta CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush deniz diyette deniz diyette B Beklenen2 M MaviFeslegen
vicks kafurunla yapılan losyon mu bu?
Günaydın kızlar hemen dünkü menümu yazıp biraz geçmişi okuyayım hep geriden geliyorum ayy 😁
Sabah
Bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, domates, salatalık, dereotu, bir dilim peynir, yedi zeytin, bir dilim ekmek

Öğle bir bardak süt, üç kaşık yulaf ezmesi, bir tk kakao ile yulaf lapasi, üstüne bir muz

Akşam
Bir buçuk kase yoğurt çorbası, salata

Su 2.25 litre
Spor 4 saat ev işi

CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush asena87 asena87 Milana firuze Milana firuze
afiyet olsun güzel olmuş ama su 3 lt altında kalmış. + yı - yapmak istiyorsak su arttırılmalı
Tabi diyetimde var ama losyon yag yakimini hizlandirsin diye kullaandim
evet canım diyeti sakın böyle şeylere kapılıp bırakma evet inceltiyor mu inceltiyor. ama kilo vermen için diyet şart.
:KK70: hayirlisi canim, bir bakmissin size de gelmis bebis :KK66:
aman canım benden uzak olsun. Allah olmayana versin.
1. hayatımı yaşamak için artık ayak bağım kalmadı.yenisi asla olmaz.
2. ben ciddi bunalıma giriyorum böyle bir durumda.
3. herkes bana çok kızacak ama bebekleri sevmem hele nehirden sonra arkamı dönüp kaçasım geliyor bebek görünce.

ceza kesildi mi bakayım sana olmamış bu menü.
afiyet olsun güzelbir menü su azıcık arttırmalısın.
dolamsında pirinç kullanılıyor canım ya olmaz diyette hata edip yapma sakın.
hata ayıklayıcı gördüm seni. için içini yiyor mantı yediğin için değil mi kendini temize çıkarmaya çalışıyorsun.
gerçekten öyle olmuş valla bozacının şahidi şıracı
hımmm aylardır evime trabzon yapımı mısır ekmeği girmedi. trabzon deyince algım hemen ona kayıyor.
olması gereken menülere döndük bir an korkmuştum ya böyle devam ederse diye.
stevia badem sütü ketoya uygun yiyebilirsin canım
Allah kabul etsin. ama seni zorladı sanki bu baş ağrılarının altında oruç olabilir.
harika olmuş yine.sadece su az olmuş.
temmuz sonuymuş bayram çok uzun değil mi? özleriz biz seni.kimin kilosuna bakıp bravo valla diyeceğim sen yokken.
okudum geldim gofrete ceza gelmiş oh olsun dedim.
Zayıflama Diyeti ve Leblebi son dönemde leblebi listelere girmeye başlayınca araştırdım masum bir gıda olduğunu diyetlerde az miktarda tüketileceği bilgisine ulaştım. bana diyetisyenim leblebiden uzak duracaksın demişti. o yüzden ben tercih etmiyorum. diğer bir neden de biliyorsunuz ishal olduğumuzda leblebi yeriz yani kabız yapma özelliği mevcut. bu sebeple bence tüketilmemeli. ama ısrarcıysan sayılı ve tek öğün yersen güzel olacak.
ev işi hallolmuş çok sevindim. ama menün berbat üzdün yine beni asena87 asena87 yerinde ben olsam sana öyle bir ceza çarpardım ki bir daha böyle menülere tövbe derdin. hadi ben yerimde sayıyorum ama sen kesince veriyorsun mezun olunca bizden koparsın endişesi mi var yoksa?
bravo bravo bravo aylardır beklediğim menüler nihayet geldi. çok heyecanlıyım.
çok kalori yaktırıyor gerçekten. benimde tavsiyemdir bir jumping birde ip.
çok güzel canım bu hafta eksi güzel olacak.
açken böyle fotolar görmek iyi değil tabi.saat 12 yi bekliyorum. su az olmuş. ama menün harika
vicks kafurunla yapılan losyon mu bu?
afiyet olsun güzel olmuş ama su 3 lt altında kalmış. + yı - yapmak istiyorsak su arttırılmalı
evet canım diyeti sakın böyle şeylere kapılıp bırakma evet inceltiyor mu inceltiyor. ama kilo vermen için diyet şart.

aman canım benden uzak olsun. Allah olmayana versin.
1. hayatımı yaşamak için artık ayak bağım kalmadı.yenisi asla olmaz.
2. ben ciddi bunalıma giriyorum böyle bir durumda.
3. herkes bana çok kızacak ama bebekleri sevmem hele nehirden sonra arkamı dönüp kaçasım geliyor bebek görünce.
60 a dustugumde odulum olacak kaptanim 😊
Diyeti asla birakamam vucudun sikilasmasi lazim ytube da zayiflayanlarin cogunda deri sarkmis ayyy insAllah oyle olmam
Zencefille yapilan kaptanim belimde incelme olmuyor diye denedim ust bacaklara da surdum ama 😂 amacim destek olsun biraz zayiflama gozle gorulsun diye tabi ekmek ve seker yoklugu daha asagi cekiyor kilomu

Günaydın Güzel takımım gününüz güzel geçsin. bu sabah erken kalktım şimdi saat 12 olsun diye bekliyorum ilk beslenmem için. heyecanlı mıyım evet bugün üşengeçliğim tutmazsa kendime özel yemek hazırlayacağım. sabah kahvaltısında yumurtam olacak olmazsa olmazım.

Son düzenleme:
60 a dustugumde odulum olacak kaptanim 😊
Diyeti asla birakamam vucudun sikilasmasi lazim ytube da zayiflayanlarin cogunda deri sarkmis ayyy insAllah oyle olmam
Zencefille yapilan kaptanim belimde incelme olmuyor diye denedim ust bacaklara da surdum ama 😂 amacim destek olsun biraz zayiflama gozle gorulsun diye tabi ekmek ve seker yoklugu daha asagi cekiyor kilomu
böyle şeyler bende yapardım ama bunu sporla desteklerdim tansu. o zaman incelme oluyor azda olsa.dediğin gibi şekeri ekmeği kesmeden bu yolun sonu çok zor görünür. ama yaşın çok küçük sarkmalardan endişe etmene gerek yok hormonlarınız daha aktif olduğu için heme vücut topluyor kendini ki bende bile sadece iç bacak ve çok az kollarda var sarkma.

Back
X