• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sana hiç iyi bı eş olamadım canım karışık haftama denk geldi esligimiz kusura bakma.cocukta hasta oldu buralarda keşke hiç gelmeseydim dicem durdurmadilar zaten of canım çok sıkkın uyku muyku yok bı dinlenemedim
Geçmiş olsun canım önemli değil. Çocuklar bir yere gidince düzenleride değişince huyları suyları değişiyor maalesef.
SALI MENUM
SAAT 12.30DA
(Biberli,kiymali,azicik domatesli,kasarli 2 yumurta ,bunlarin haricinde 3 parca sushi attim agzima ve zeytinleri hic yemedim.)
Eki Görüntüle 2643784

SAAT 18.30DA (Ton balikli salata, 2kasik yogurtla,yogurtlanmis koz patlican)
Eki Görüntüle 2643781

SU: 1.7 lt , 700ml maden suyu, 350 ml filtre kahve
SPOR: Sabah 30 dk yuruyus, Turk markete gittim alisveris ,yarim saatte orda yurudum, eve gel herseyi yika,yerlestir,yemek hazirla,evi topla vs vs...
M MaviFeslegen , CEYDOS CEYDOS , asena87 asena87
Güzel menü özgecim afiyet olsun ☺️ Bende kalkalı 2 saat oluyor biraz daha geçsin öyle kahvaltı yapacağım, senin kahvaltıyı görünce karnım guruldamaya başladı 😂😂

Selam güzeller 😻
Dün menüyü yazmaya üşendim, buyrun dünkü 2 Haziran menüm ☺️☺️:

Sabah 1 saat yürüyüş (240)

12de: 4 dilim sucuk, beyaz peynir, bol domates, 1 çavdarlı wasa (48cal), 2 çay

3te: haşlanmış taze fasülye (bir avuç kadar), yarım kaseden az ev yoğurdu

5te: suyunu çektirerek (yani yağ eklemeden) kavurdugum bahatlratli kıyma. + 5 erik + bir avuç çekirdek

6da: 2 fincan çay + bir çay kaşığı bal

Su 3lt

Günaydın kızlar hemen dünkü menümu yazıp biraz geçmişi okuyayım hep geriden geliyorum ayy 😁
Sabah
Bir domates, bir biber, bir yumurta ile menemen, domates, salatalık, dereotu, bir dilim peynir, yedi zeytin, bir dilim ekmek

Öğle bir bardak süt, üç kaşık yulaf ezmesi, bir tk kakao ile yulaf lapasi, üstüne bir muz

Akşam
Bir buçuk kase yoğurt çorbası, salata

Su 2.25 litre
Spor 4 saat ev işi

CEYDOS CEYDOS @Yawrukush asena87 asena87 @Milana firuze
Afiyet olsun canım menün çok güzel yulafı kakaoyla denemedim güzel oluyor mu

Selam güzeller 😻
Dün menüyü yazmaya üşendim, buyrun dünkü 2 Haziran menüm ☺☺:

Sabah 1 saat yürüyüş (240)

12de: 4 dilim sucuk, beyaz peynir, bol domates, 1 çavdarlı wasa (48cal), 2 çay

3te: haşlanmış taze fasülye (bir avuç kadar), yarım kaseden az ev yoğurdu

5te: suyunu çektirerek (yani yağ eklemeden) kavurdugum bahatlratli kıyma. + 5 erik + bir avuç çekirdek

6da: 2 fincan çay + bir çay kaşığı bal

Su 3lt
kıymaya yağ eklemedin üstüne çekirdek yiyip aynı yağı aldım çooook güldüm. afiyet olsn güzel menü
evet dün ölçmüştüm ama uzun zamandır belimde incelme yoktu alt göbeği daha yeni ölçtüm aklımda kalsın diye burda yazdım :KK39: bu benim 1.5 aylık sonucum aslında
canım yavrum harika ama daha da harika olabilirdi. hadi daha fazla dikkat et bak nasıl fark olacak. yüksek kilolarda kilo vermek çok hızlı olur.senin yavaş gidiyor.

kıymaya yağ eklemedin üstüne çekirdek yiyip aynı yağı aldım çooook güldüm. afiyet olsn güzel menü

canım yavrum harika ama daha da harika olabilirdi. hadi daha fazla dikkat et bak nasıl fark olacak. yüksek kilolarda kilo vermek çok hızlı olur.senin yavaş gidiyor.
kaptanım kaçamak çoktu şimdi dikkat ediyorum üstelik ekmek bayagı fark ettiriyor
cuma ya ilk 3 e girmem lazım hırs yaptım :KK53::rolleyes:

cuma zayıflama yarışmasında birinci olana kadar devam kaptanım bizim topiktende birinci lazım
biraz ayran gönüllüyüm ama hırsım devam eder inşAllah :halay::KK45:
işte bu be en sevdiğim kilo verme motivasyonu. sen birinci ol bir gün 1 somun ekmek izni vereceğim sana.

Şimdilik bu kadar gün sonunda ne kadar olucak bilemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200603-122419_Step Tracker & Pedometer.webp
    Screenshot_20200603-122419_Step Tracker & Pedometer.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 31
Iyiyim cnm tsk bende yürüyüşümu yaptim eve geldim birazdan ev işinide yapicam çamaşırlar var yıkanacak dinleneyim kalkayım sen nasilsin ❤
sabah erken kalktım 12 ye kadar bekledim beslendim şimdi suya vurdum kendimi. bugün 4 lt olacak sanki en az.
Şimdilik bu kadar gün sonunda ne kadar olucak bilemiyorum
benimde niyetim bugün evden yürüyerek çıkmaktı ama yine yan çizdim araba ile belli bir mesafeye gidip sonra gezelim dedim. bugün küçük kızımın sokağa çıkma izni var.

sabah erken kalktım 12 ye kadar bekledim beslendim şimdi suya vurdum kendimi. bugün 4 lt olacak sanki en az.
benimde niyetim bugün evden yürüyerek çıkmaktı ama yine yan çizdim araba ile belli bir mesafeye gidip sonra gezelim dedim. bugün küçük kızımın sokağa çıkma izni var.
Oo maşallah çok iyi su içmişsin cnm almanyada hayat normale dönüyor büyük kizim kreşe başladı bende 2 yaş kızımı bebekarabasina koyup çıkıp geziyorum eve geliyorum biraz durup sonra da kızımı alıyorum çok sıcak hava burda uykum var iş çok of of😂😂

Canim diyete baslayacagin icin son odul gunu yapmissin anladigim kadariyla ,sali gunu tablosundan muaf tutuyorum seni..

Canim 1 tane ye eger cok istiyorsan ama gunun kalaninda menunu ona gore dengele :)

Olur gulum zaten mezun oldugun icin listeden yana sorun yok..
Memleketinizde huzurlu, mutlu gunler gecirirsiniz insallah..
Firsat buldukca yaz bize, ozletme, epey alistik canim sana.. :KK200:
Ne zaman donmek istersende , bu takim senin...

Gofrete 50 mekik geliyor canisi..

Guzel bir gun olmus canim, cok iyi gidiyorsun :)

Sende kendine dikkat et kuzum...

Gun gecmiyor ki sana ceza yazmadigim Feyzos :))
Evin isi hallolmus ona cok sevindim canim...

Canim tarti isi benim en en en cok onemsedigim sey, cunku esas listedesin bir hafta dahi bildirim yapmasan takimin yuzdesi dusuyor..
O sebeple tarti alman, cuma bildirimlerini yapman zor olacaksa tatil surecinde izne ayirip, izindede liste disinda devam edebilirsin.
Evine dondugunde de eger kilolari tamamen vermemis olursan yine listeye girebilirsin.
Ama diyorsan ki ben hic aksatmayacagim, tartiyi kesin halledecegim, ozaman aynen listeden devam gulum...

Gecmis olsun neyi var kuzunun :KK43:
Cocuklar hic hasta olmasin...

Menu guzel birazda hareket olsa super olacakmis canim :)
Cezamı daha sonra yapayım kaptanım hastahaneye yatırdılar yarın ameliyat olcam bi kaç gün spor yapamayacağım

SALI MENUM
SAAT 12.30DA
(Biberli,kiymali,azicik domatesli,kasarli 2 yumurta ,bunlarin haricinde 3 parca sushi attim agzima ve zeytinleri hic yemedim.)
Eki Görüntüle 2643784

SAAT 18.30DA (Ton balikli salata, 2kasik yogurtla,yogurtlanmis koz patlican)
Eki Görüntüle 2643781

SU: 1.7 lt , 700ml maden suyu, 350 ml filtre kahve
SPOR: Sabah 30 dk yuruyus, Turk markete gittim alisveris ,yarim saatte orda yurudum, eve gel herseyi yika,yerlestir,yemek hazirla,evi topla vs vs...

afiyet olsun eşim. bende iki yumurta yediö akşamı bekliyorum :rapci:

M MaviFeslegen , CEYDOS CEYDOS , asena87 asena87
Bugun buyuk bir farkla uyandim 79.0 olmusum tabi aksamsi yaptigim losyon strec sayesinde umarim devam eder kilo verimim bu hafta CEYDOS CEYDOS @Yawrukush @deniz diyette B Beklenen2 M MaviFeslegen
:KK9:

Oo maşallah çok iyi su içmişsin cnm almanyada hayat normale dönüyor büyük kizim kreşe başladı bende 2 yaş kızımı bebekarabasina koyup çıkıp geziyorum eve geliyorum biraz durup sonra da kızımı alıyorum çok sıcak hava burda uykum var iş çok of of😂😂
ah ah almanya da hayat başka. bizim burada da normale dönüyor ama yinede belli bir yaş grubu tedbirli çıkıyor dışarı.
Cezamı daha sonra yapayım kaptanım hastahaneye yatırdılar yarın ameliyat olcam bi kaç gün spor yapamayacağım
canım ne oldu neden ameliyat olacaksın. ciddi bir şey mi? bir kaç gün değil ameliyatsa uzun bir zaman yapmamalısın.

Back
X