• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun canım önemli değil. Çocuklar bir yere gidince düzenleride değişince huyları suyları değişiyor maalesef.
Güzel menü özgecim afiyet olsun ☺ Bende kalkalı 2 saat oluyor biraz daha geçsin öyle kahvaltı yapacağım, senin kahvaltıyı görünce karnım guruldamaya başladı 😂😂
2 gundur kucuk oglum 6da kaldiriyor, hos 6da kaldirmadigi gunlerde de 6.30-6.45te kaldirirdi :)
Bende 12 ye kadar ilk ogunumu bekliyorum , o ilk kisim biraz zorluyor ama alistim..
Yani acken yemek fotosu gormek iyi olmuyor canim :)

Selam güzeller 😻
Dün menüyü yazmaya üşendim, buyrun dünkü 2 Haziran menüm ☺☺:

Sabah 1 saat yürüyüş (240)

12de: 4 dilim sucuk, beyaz peynir, bol domates, 1 çavdarlı wasa (48cal), 2 çay

3te: haşlanmış taze fasülye (bir avuç kadar), yarım kaseden az ev yoğurdu

5te: suyunu çektirerek (yani yağ eklemeden) kavurdugum bahatlratli kıyma. + 5 erik + bir avuç çekirdek

6da: 2 fincan çay + bir çay kaşığı bal

Su 3lt
Guzel bir gun olmus canimcim :)

cuma zayıflama yarışmasında birinci olana kadar devam kaptanım bizim topiktende birinci lazım
biraz ayran gönüllüyüm ama hırsım devam eder inşAllah :halay::KK45:
Harikasin Tansu iste bu motivasyon canim...

Şimdilik bu kadar gün sonunda ne kadar olucak bilemiyorum
Guzel egzersiz olmus canim, nasilsin bugun, diyetin nasil gidiyor?

Tüp bebek tedavi öncesi rahme çizik atılacak 2 3 gün ağrısi oluyormuş. Çok zor bir işlem değil diyolar ama tam olarak nasıl bnde bilmiyorum canım. Zaten doktora soracağım diyet spor bir zararı olur mu diye
Canim iyi misin, Allah yardimcin olsun kolaylikla hallolsun operasyonun..
Bizi haberdar et canim... B Beklenen2
Doktora mutlaka sor diyet yapman sorun olacaksa saglik iznine ayiririz gulum..
Muhim olan senin sagligin....
Acil sifalar..

Ben aciktim herhal kendimi mutfaga sttim
Cok guzel bir keto ara ogunu yaptim 😍
Ne ara ogunu yaptin canim?

@Ceydos Yawrukush Yawrukush kaptanlarim oglumun yumurtaya alerjisi var galiba 3 gun once kendine vermistim ishal olmustu benekler vardi sonra gecti dunden beri 6 yumurta yedim yine ishal takipteyim ssu an sebebi yumurtami diye aksam tavuk salata var menumde hala ishal olacak mi gorecegiz
Canim takip et , eger yumurtadansa sende yeme..
Acil sifalar diyeyim gulum..

Sen nasılsın canım, neler planladin bugün için? Yawrukush Yawrukush
Yuruyus yapacagim Filizim, yemek hazirlayacagim, eger guc bulursam kendime cocuklari sisme havuza sokarim..
Dun turk markete gittim her seyi yagmalamislar, hic birsey bulamadim, ona uzuldum bir yandan, ayda 1 kez gidiyorum..
Esime kabak ve normal cekirdek aldim, aksam cit cit yiyor :(
Akinin odev teslimi var bugun cok zamanimizi alacak o..
Iste boyle birgun kuzum..
Sen neler yaptin?

Yuruyus yapacagim Filizim, yemek hazirlayacagim, eger guc bulursam kendime cocuklari sisme havuza sokarim..
Dun turk markete gittim her seyi yagmalamislar, hic birsey bulamadim, ona uzuldum bir yandan, ayda 1 kez gidiyorum..
Esime kabak ve normal cekirdek aldim, aksam cit cit yiyor :KK43:
Akinin odev teslimi var bugun cok zamanimizi alacak o..
Iste boyle birgun kuzum..
Sen neler yaptin?
İyilik canım, aynı hep aslında. Sadece bugün sabah yerine öğleden sonra çıktım yürüyüşe ,😄

Market işine üzüldüm ya, tahmin edebiliyorum ne umutla gitmişsindir ☹️☹️
Ödev bizim de vardı, yaptırmadım kitap okudu onun yerine. Bakalım öğretmene ne dicez 😅😅

İyilik canım, aynı hep aslında. Sadece bugün sabah yerine öğleden sonra çıktım yürüyüşe ,😄

Market işine üzüldüm ya, tahmin edebiliyorum ne umutla gitmişsindir ☹☹
Ödev bizim de vardı, yaptırmadım kitap okudu onun yerine. Bakalım öğretmene ne dicez 😅😅
Ahahah kendinize kucuk suprizler yapip sasirtin, yuruyus saatinizi degistirin :)))
Evet haftasonu her seyi almis insanlar, neyseki zeytin ,peynir buldum:)
Ahh bizim cuma gunu okulumuz bitiyor, okulun bitmesinin serefine odul yapacagim.. :KK70: (Odul yapmaya her daim bir konsept bulan kisi )

Ahahah kendinize kucuk suprizler yapip sasirtin, yuruyus saatinizi degistirin :)))
Evet haftasonu her seyi almis insanlar, neyseki zeytin ,peynir buldum:)
Ahh bizim cuma gunu okulumuz bitiyor, okulun bitmesinin serefine odul yapacagim.. :KK70: (Odul yapmaya her daim bir konsept bulan kisi )
Kalem şeklinde sarmalar, kitap şeklinde börek mesela 😂😂

Kalem şeklinde sarmalar, kitap şeklinde börek mesela 😂😂
O kadar cok sey var ki aklimda , sadece 2 tanesini secmek cok zor oluyor canim..
Tatli kesinlikle yemiyorum, vucudumu sekersizlige alistirdim, sadece meyve-sebzelerin sekerlerini aliyorum oyuzden , kisir olur, borek olur oyyyy aciktim yaaaa :))

O kadar cok sey var ki aklimda , sadece 2 tanesini secmek cok zor oluyor canim..
Tatli kesinlikle yemiyorum, vucudumu sekersizlige alistirdim, sadece meyve-sebzelerin sekerlerini aliyorum oyuzden , kisir olur, borek olur oyyyy aciktim yaaaa :))
Ne iyi yaptın canım şu şekeri kullanmamakla, ideal kiloya düşünce yine öyle devam et kuzum hazır alışmışken 👍🤩

Ne iyi yaptın canım şu şekeri kullanmamakla, ideal kiloya düşünce yine öyle devam et kuzum hazır alışmışken 👍🤩
Bu sefer ideal kilomu korumak istiyorum Filizim her seferinde ya annem geliyor, ya ben Turkiye'ye gidiyorum, kilo veriyorum aliyorum yine..
Gel bu sefer beraber verip, beraber kilomuzu koruyalim.. :KK200:

Bu sefer ideal kilomu korumak istiyorum Filizim her seferinde ya annem geliyor, ya ben Turkiye'ye gidiyorum, kilo veriyorum aliyorum yine..
Gel bu sefer beraber verip, beraber kilomuzu koruyalim.. :KK200:
Ah inşallah canım benim. Bau sefer vermekte acele etmeyeyim diyorum. Sonra o uzun süren yememe döneminden çıkınca sanki herşey normalmiş gibi yiyip başa dönüyorum. Geçen sefer çok kararlıydim mesela.

Şimdi büyük konusmayayim tabi ama ben de çok istiyorum ideal kiloma düşüp orda kalmayı, basaralim beraber be kuzum bu sefer.👍.💗💗

Canim diyete baslayacagin icin son odul gunu yapmissin anladigim kadariyla ,sali gunu tablosundan muaf tutuyorum seni..

Canim 1 tane ye eger cok istiyorsan ama gunun kalaninda menunu ona gore dengele :)

Olur gulum zaten mezun oldugun icin listeden yana sorun yok..
Memleketinizde huzurlu, mutlu gunler gecirirsiniz insallah..
Firsat buldukca yaz bize, ozletme, epey alistik canim sana.. :KK200:
Ne zaman donmek istersende , bu takim senin...

Gofrete 50 mekik geliyor canisi..

Guzel bir gun olmus canim, cok iyi gidiyorsun :)

Sende kendine dikkat et kuzum...

Gun gecmiyor ki sana ceza yazmadigim Feyzos :))
Evin isi hallolmus ona cok sevindim canim...

Canim tarti isi benim en en en cok onemsedigim sey, cunku esas listedesin bir hafta dahi bildirim yapmasan takimin yuzdesi dusuyor..
O sebeple tarti alman, cuma bildirimlerini yapman zor olacaksa tatil surecinde izne ayirip, izindede liste disinda devam edebilirsin.
Evine dondugunde de eger kilolari tamamen vermemis olursan yine listeye girebilirsin.
Ama diyorsan ki ben hic aksatmayacagim, tartiyi kesin halledecegim, ozaman aynen listeden devam gulum...

Gecmis olsun neyi var kuzunun :KK43:
Cocuklar hic hasta olmasin...

Menu guzel birazda hareket olsa super olacakmis canim :)
Kaptanim kimseyi zor durumda bırakmak istemem peki bu hafta izine cikarsam en erken ne zaman donebilirim bı kural var mı bazı şeyler değişmiş sanirim

Geçmiş olsun canım önemli değil. Çocuklar bir yere gidince düzenleride değişince huyları suyları değişiyor maalesef.
Güzel menü özgecim afiyet olsun ☺ Bende kalkalı 2 saat oluyor biraz daha geçsin öyle kahvaltı yapacağım, senin kahvaltıyı görünce karnım guruldamaya başladı 😂😂
Sorma canım alerjisi var solunum sıkıntısı oluyor su salginda yapıyor ya böyle diken üstündeyim inan 😔

Ah inşallah canım benim. Bau sefer vermekte acele etmeyeyim diyorum. Sonra o uzun süren yememe döneminden çıkınca sanki herşey normalmiş gibi yiyip başa dönüyorum. Geçen sefer çok kararlıydim mesela.

Şimdi büyük konusmayayim tabi ama ben de çok istiyorum ideal kiloma düşüp orda kalmayı, basaralim beraber be kuzum bu sefer.👍.💗💗
Haklisin canim, dogrusunu yapiyorsun.
Her seyi kisinca, diyet bitince insan heh bitti simdi yiyebilirim diyor..
Hedef kilon kac Filizim?

Kaptanim kimseyi zor durumda bırakmak istemem peki bu hafta izine cikarsam en erken ne zaman donebilirim bı kural var mı bazı şeyler değişmiş sanirim
Canim bu cuma izne cikarsan, 2 hafta izinli olmak zorundasin, 2 hafta sonra ne zmaan istersen takima donebilirsin.
Izin sadece 2 hafta olmak zorunda , sonra direk listeye girebiliyorsun canim..
Kuzunada cok gecmis olsun acil sifalar....

Haklisin canim, dogrusunu yapiyorsun.
Her seyi kisinca, diyet bitince insan heh bitti simdi yiyebilirim diyor..
Hedef kilon kac Filizim?

Canim bu cuma izne cikarsan, 2 hafta izinli olmak zorundasin, 2 hafta sonra ne zmaan istersen takima donebilirsin.
Izin sadece 2 hafta olmak zorunda , sonra direk listeye girebiliyorsun canim..
Kuzunada cok gecmis olsun acil sifalar....
Çok teşekkür ederim amin canım.ozaman ben izne ayrilayim sizi zor durumda birakmayayim ama liste dışı buralarda olurum değil mi

Cezamı daha sonra yapayım kaptanım hastahaneye yatırdılar yarın ameliyat olcam bi kaç gün spor yapamayacağım
Geçmiş olsun. Güzel haberler alın inş
Ben aciktim herhal kendimi mutfaga sttim
Cok guzel bir keto ara ogunu yaptim 😍
🥰🥰 afiyet olsun
2 gundur kucuk oglum 6da kaldiriyor, hos 6da kaldirmadigi gunlerde de 6.30-6.45te kaldirirdi :)
Bende 12 ye kadar ilk ogunumu bekliyorum , o ilk kisim biraz zorluyor ama alistim..
Yani acken yemek fotosu gormek iyi olmuyor canim :)
Ben o kadar erken kalkmıyorum. O arayı en iyi kahve içerek geçirebiliyorum
Sorma canım alerjisi var solunum sıkıntısı oluyor su salginda yapıyor ya böyle diken üstündeyim inan 😔
😔 geçmiş olsun canım

Back
X