• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bende onu diyecektim de gönlüm el vermedi yanlış anlarsın diye.
kayınvalidenle iyi olmanız ne kdar güzel ne kadar hoş. Benim annemde kısmi felçliydi son yıllarında hemen hemen iyice kötüleşmişti iki tarafı da. Son rüyalarından birinde gördüğünde özgürce koşup yürüyodum diyerek ağlamıştı.
rabbim yanına aldı ama hasta olup yatarak çektirmedi çok şükür. Hep duası da oydu ne gelinime ne kızlarıma bırakma Allahım insan eti ağır diyodu. Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah
Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin canim...

yok teşvik falan herkes gırtlağına sahip çıkacak tansu canım takıma birincilik getireceksin kocam sarıp sarmalıyor seni adamın emeklerini boşa çıkarma
deniz yumurtaya zam geldi dedin yeni yumurta orucuyla bütçe yerle bir olacak.
kendinize gelin kızlar.
Dipnot: 28 mayıs 60 yumurta bugün kalan 3 yumurtam var :KK76:
CEYDOS CEYDOS duydun mu gördün mü beni teşvik ediyor :) :rolleyes:
😂😂😂😂
Kiz, biz de biri bizi tesvik etse diye bekliyoruz tetikte 😂😂

kızlar yahu nasıl yazıyorsunuz maşallah bu gece ben bir mesaj yazana kadar bakıyorum 1 sayfa dolmuş hoooop geri dönüyorum okuyorum 2 sayfa olmuş maşallah çok acıktınız herhalde :halay::dondurma:
pc den giriyorum kaptanım o yüzden
yok teşvik falan herkes gırtlağına sahip çıkacak tansu canım takıma birincilik getireceksin kocam sarıp sarmalıyor seni adamın emeklerini boşa çıkarma
kendinize gelin kızlar.
kaptanım ben artık tek bir yerin lehmecununu yerim oda merkezde bende çocuklarla gidemem

kendinize gelin kızlar.
:KK200: :KK5:

bende pcdeyim ama ya çok mu yavaşım ve yok lahmecun o da ne unut
yiyesim hiç gelmiyor zaten sanırım sekerı bırakınca ekmegı de bir iştahsızlık var ama bir gün patlar sadece kh siz bensinleri canım çekiyor kalan daha mı iyi daha mı kötü bilmiyom

73,6 kg dan şu anki kiloma hep bu hafta şu kadar oalcağım diyerek geldim beynini kandır hep işe yarar. son 3 kg hariç onda artık yalancısın diyor bana
Aa bunu hiç duymadım denememiştim. Bu hafta 72 olacağım diyerek başlayayım bakalım benim beynim yiyecekmi bunu 🤣
Zaten çok kilodan çok kilo az kilodan az kilo gidito. Ben eskiden 1 haftada 2,5 kg verdiğimi hatırlıyorum ya 🥺
Allah rahmet eylesin nur icinde yatsin canim...
Amin canımmAllah razı olsun

yiyesim hiç gelmiyor zaten sanırım sekerı bırakınca ekmegı de bir iştahsızlık var ama bir gün patlar sadece kh siz bensinleri canım çekiyor kalan daha mı iyi daha mı kötü bilmiyom
salata yersen bol bol daha az acıkırsın canın daha az şey çeker.
Yarıştayız sonuçta herşey mübah :KK55:
çok kötüsün sen varya sen zirvede tek başına oturmaya alıştın tabi. kimseyi istemiyorsun seni geçsin. ben bu hafta güzel geliyorum bu cuma benim haftam olacak belkide yanlış kişilere oynuyorsun benle uğraşmalısın.

kızlar yahu nasıl yazıyorsunuz maşallah bu gece ben bir mesaj yazana kadar bakıyorum 1 sayfa dolmuş hoooop geri dönüyorum okuyorum 2 sayfa olmuş maşallah çok acıktınız herhalde :halay::dondurma:
Valla ben çok açım
Hem 4 yumurta yedim
Hem mutsuz hem acım.. keşke köfte yeseydim :KK70: çeneme vurmuş olabilir
Arada oluyor boyle

Valla ben çok açım
Hem 4 yumurta yedim
Hem mutsuz hem acım.. keşke köfte yeseydim :KK70: çeneme vurmuş olabilir
Arada oluyor boyle
bir yaprak marul yıka yada iki dal maydanoz yada yarım çay bardağı süt ve suya tarçın koy onu iç.açlığın yatışsın.

salata yersen bol bol daha az acıkırsın canın daha az şey çeker.
çok kötüsün sen varya sen zirvede tek başına oturmaya alıştın tabi. kimseyi istemiyorsun seni geçsin. ben bu hafta güzel geliyorum bu cuma benim haftam olacak belkide yanlış kişilere oynuyorsun benle uğraşmalısın.
Hepinizde bir zirve hevesi olusturdum gizliden gizliye :KK70:
Geçen hafta tüm gurupların 3. Su Benden daha düşük yuzdedeydi. Ama ben listede degildim.

Back
X