• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen pro musun yeni fark ettim 😂😂
Derya neden aramizdaki statü farkini fark ettirdin bana yaaa ne guzel takiliyorduk minnos minnos
Para verip almistir kesin 50 liraya 😂😂😂
FitFiliz FitFiliz
etiket bile yapamadim 😂😂
parmaklarim felc oldu yazismalara yetisecegim diyeeee :))))
Hoop sataşma var 😂😂
Proluğu tamamen alinteriyle kazandım güzelim :cool:

Geçen sefer on küsur kilo vermiştim. En Büyük KK sağolsunlar hediye verdiler 😍😍

Acı muhabbetine de değinmeden geçemicem 😄😄 tam anlamıyla ba-yı-lırımmm :kk77: 💗💗

Ama malesef dikkatli tüketiyorum. Çünkü hemoroidi tetikliyor. (Aslında tıbbi olarak araştırdım, öyle birşey yokmuş, fayfeyfiy fayfeyfiy bu konuyu sen bı yeşillendirirsen makbule geçer kuzucum🤩)

Bana kalsa istisnasiz her şeyi acı yerim 😂😂

Tabiki canim bende liste disindayim ama hergun buradayim :)
Liste disinda da ayni kurallar gecerli, hergun menunu yaziyorsun, bildirimlerini yapiyorsun, ne zamanki tartini alirsin hemen listeye geri donersin.. :KK200:

Ben bir sabah 8de, 9da kalksam heralde saskinliktan kalp krzi falan geciririm :))

Bende 59u ucundan gorsem yeter bana Filizim :)

Canim gozunaydin ne guzel tamamladin su orucunu, sifa olsun..

Masallah bol bereketli olsunlar, cok guzeller Tansucum :)

Masallah sana canim, hic egzersiz, hareket var miydi dun?

Harikalar, ne guzel hobileriniz var kizlar, sizden ozendim benimde 1 saksim var, sogan ekeyim :)

Ahh o pasta olmasaydi ne guzel bir menuymusss...

Az yemissin eksi kesin gelecek bu menuyle :)

Gulum sIkma canini, Allah tez zamanda kavustursun esinle insalah..
Yurt disi ucuslari aciliyor, gelir ziyaretinize...

Cok begendim menuyu Ceydosum :)

Hahahah yumurta candir esim :)

Gayet guzel olmus menun melegim, low carbda bozulmamis panik olma :)

Ahh kuzu kulagini ne cok severim, burada hic gormedim yillardir, en son 2 yil once Turkiye'de yemistim :KK43:(
Teşekkür ederim kaptanim anlaştık ozaman bu hafta bildirimsiz izne ayrilmis oluyorum

selamlar, bugünkü menüm şöyle oldu:

sabah:

süzme peynir, maydonoz, salatalık, 2 yumurta, 2 ceviz, 1 dilim çavdarlı ekmek, yeşil çay

ara: sade nescafe, 20 badem

akşam: yeşil salata, 3 köfte, az kuru fasulye

sonra: sade nescafe

su: şu anda 1.2, yatana kadar 3 olacak

spor: 2 saat boyunca pilates bandı+ dumbell + leslie karışık bir egzersizdi ama hareketleri öğrenmek için de bir yarım saat videoları izlemiş olsam, en kötü 1.5 saat diyeyim. sabah da yarım saat yürümüştüm.
çok güzel bir gün olmuş canımtebrik ederim.
sabah: kahve

öğle: domates salatalık peynır zeytın

ara: nescafe, leblebi(son olacak😀)

ara: meyve tabagı

akşam : bır adet orta boy fırında çupra, bol salata

su : 1.5 lt

spor: leslie 1 mile

haftaya 2. Mile gecerım umarım
Reglım gecıktı cok sıskınım 🥴
leblebide yapar şişkinlik üstüne birde regl eklenince çok şiş hissediyorsundur su iç bolca. yoksa menün harika
Bu ılk haftam yaw hıc veremedım sanırım tartılmıyorum 2 gundur cumaya kadar vermıs olurum ınsallah
bu menülerle vermemen mümkün değil.
CARSAMBA MENUM
Saat 10da midem asiri bulandi 1 Kare altinbasak K
ebadinda diyet biskuvi attim agzima.

SAAT 12.30DA (Biberli 3 yumurta, peynir ,kavun,salatalik,zeytin,fistik ezmesi ve azicik pastirma)
Eki Görüntüle 2644186

17.de 3 adet sushi yedim ,Akina yapmistim yine buna ceza verdim 50 mekik cok pismanim...😞

SAAT 18.15TE (Doner ,ton baligi, salata ve patlican yogurtlusu.Patlicani yiyemedim sadece 2 kasik aldim, salata ve etleri bitirdim.)
Eki Görüntüle 2644185

SIVILAR: 2 lt su, 350ml maden suyu, 700ml filtre kahve, 700ml cay
SPOR: 30 dk yuruyus, ev isi
@1delimavi , CEYDOS CEYDOS
afiyet olsun bugün biraz fazla acıkmışsın neden öyle oldu? ama menün güzel.
Sagol canim.
O gelmez ama bu yaz ben gidicektim ama rusya virüs yuzunde turist kabul etmiyor.
çok üzüldüm canım ama sabret açılacak ülkeler arası geçişler.
3 Haziran menüm
Sabah : 1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates, biber

Öğlen : avuç içi kadar tavuk
4 kaşık salata

Akşam : yeşil fasulye
Cacık
Omlet

Şu : 1.5 litre
Spor : 30 dk yürüyüs

@Yawrukush CEYDOS CEYDOS deniz diyette deniz diyette
maşallah maşallah harika. nasılsın feyza yatıştımı gaddar arakdaşların biraz?
Günaydın kızlar ☀☀☀😄
Maşallah diyorum dün gece ne güzel kaynatmışsiniz CEYDOS CEYDOS un yorumuna koptum, "acıktınız heralde". :KK70:

Dizi izlemeye gittiğimde pişman oldum, kaçırmışım muhabbeti 😣
ben hem dizi izliyorum hem buradayım. sende kaçırma. derim tabi bir baktım lahmacunlar havada uçuşuyor bir ara...
Kızlar ben yine yürüyüş yolundayım, yanımdan koşanlar da geçiyor. Onların nefes vermesi daha eforlu diye bulaş riski fazlaymış. Tedirgin oluyorum 😭
aman canım dikkat et kendine normal yürüyen insanlar bile dibimden geince ben ters ters bakıyorum.

Kizlar uzun zamandir bekledigim bir sey oldu hemen fotosunu atiyorum 😊😊
Avakadom ciceklenmis

Eklentiler

• 20200604_115543.webp
    20200604_115543.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 36
Kilo verince mi verdiler bende pro olmak istiyorum

Evde kos balkonda kos canim
hadi inşallah sende olursun canım
Avakadom ciceklenmis
hay maşallah ne kadar güzel. önce suda köklendirme yaptın mı? bende istiyorum ama evimde 2 yıldır limon fidanım var 10 cm kaldı yapraklarını bile döktü. az güneş alıyor balkonda olmayınca hevesim kursağımda kalıyor. 2 yıl önce yeni dünya en az 15 fidan oldu yine güneşsizlikten kaybettim

Avakadom ciceklenmis

Aa ne guzel. Bende yapmak istiyorum hep. Nasil yaptin aciklsrmisin? Ne kadar sure önce ektin?

Ben doktora geldim.
Gece uyuyamadim
Goz iltihabi oldu galiba.
Uyandim yaslar akiyor gozumden, sanki tas var gozumde.
Gece ugrastim ama bisey cikmadi, gorunurde de yok. Devam edincede doktoru aradim. Burdan cikis sonrasi yuruyus yapacagim.

Su orucu bitince o verdigim az kiloyu, belki regl den belki benim vucudugumun manyakligindan az verdim. Neyse asil konu o verdigimi alirim diye OMAD yani tek ögün beslenecegim haftaya kadar.
Zaten ac da degilim.

CARSAMBA MENUM
Saat 10da midem asiri bulandi 1 Kare altinbasak K
ebadinda diyet biskuvi attim agzima.

SAAT 12.30DA (Biberli 3 yumurta, peynir ,kavun,salatalik,zeytin,fistik ezmesi ve azicik pastirma)
Eki Görüntüle 2644186

17.de 3 adet sushi yedim ,Akina yapmistim yine buna ceza verdim 50 mekik cok pismanim...😞

SAAT 18.15TE (Doner ,ton baligi, salata ve patlican yogurtlusu.Patlicani yiyemedim sadece 2 kasik aldim, salata ve etleri bitirdim.)
Eki Görüntüle 2644185

SIVILAR: 2 lt su, 350ml maden suyu, 700ml filtre kahve, 700ml cay
SPOR: 30 dk yuruyus, ev isi
@1delimavi , CEYDOS CEYDOS
Afiyet olsun kaptanım suşi hariç tam benlik menü ama sanki suyu az tüketiyorsunuz 🥰

Ben bugün tartıldım 71.5 dim enson şimdi düz 71 im bakalım yarina kadar ne vericem haftada 500 gram gitse yinede bin şükür
maşallah canım inşallah yarın daha fazla eksi görürsün tartıda. bende tabi
Aa ne guzel. Bende yapmak istiyorum hep. Nasil yaptin aciklsrmisin? Ne kadar sure önce ektin?

Ben doktora geldim.
Gece uyuyamadim
Goz iltihabi oldu galiba.
Uyandim yaslar akiyor gozumden, sanki tas var gozumde.
Gece ugrastim ama bisey cikmadi, gorunurde de yok. Devam edincede doktoru aradim. Burdan cikis sonrasi yuruyus yapacagim.

Su orucu bitince o verdigim az kiloyu, belki regl den belki benim vucudugumun manyakligindan az verdim. Neyse asil konu o verdigimi alirim diye OMAD yani tek ögün beslenecegim haftaya kadar.
Zaten ac da degilim.
sürekli akıntı var mı canım yoksa yanma ile beraber yaşarma mı var. bende bugün kalktım hazirana girdik geleneksel göz nezlem ne zaman olur acaba diye düşündüm. her yıl düzenli atlatırım ama en az 5 gün iptal sürekli gözde yaş balon gibi olur.

Back
X